Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kitűnő velős pirítós, felháborító kiszolgálással

Muskátli Borozó (Hatlépcsős) BalatonfüredMuskátli Borozó (Hatlépcsős) Balatonfüred a térképen

Szörnyű 2016. márciusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2016. március 22.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Csak a tisztán látás érdekében 10 éve járunk ide az isteni finom, lekörözhetetlen velős piritós miatt. (De ez volt az utolsó!!!)
Így tettünk idén először 2016. 03.14.-én is. Szerettük a helyet, mert egyszerű, kutyabarát a kerthelyiség, és a nagy pörgés ellenére is egészen eddig mindig kapunk egy-egy kedves mosolyt a felszolgálóktól. Kivéve most, sőt!
Megérkeztünk hárman, 2 kutyával. Szokás szerint egy szélső asztalt választottunk, hogy az esetleges kutyákat nem szerető vendégeket ne zavarjuk. Az asztal és a pad is koszos volt, a padot alattunk letöröltük, hogy le tudjunk ülni.
Vártunk, hogy a 4 pincér közül valaki odajöjjön hozzánk. Többen is jöttek utánunk, akikhez rögtön odaléptek, és felvették tőlük a rendelést, csak hozzánk nem. Kb. 10 perc után, többszöri Elnézést, Neharagudj, integetés után végre odajött az egyik "pincérlány" , hogy mit kérünk. Elmondtam a rendelést, kértem, hogy a padokra, ha van párna Legyen szíves hozni, mert elég hideg volt, és az asztalt töröljék le.
Elment. Nemsokára meghozták a rendelést, gyorsan letéve a koszos asztalra, már rohant is tovább. Fogtuk letöröltük az asztalt is, majd a várva várt pirítósokat elfogyasztottuk. Ja, persze párna se lett.
Szerettünk volna fizetni, de ismét jöttek az Elnézést, Neharagudj, Szeretnénk fizetni, Integetés. De semmi...... ha ránk is néztek, mintha észre sem vettek volna. Kb 15 perc várakozás után felálltunk az asztaltól, és egyikünk bement, hogy vagy valaki most azonnal hozza a számlát, mert nem vagyunk hajlandóak tovább várni, vagy fizetés nélkül távoznunk.
Ekkor nagy nehezen az évek óta ott dolgozó pincérnő hozta a számlát. Próbáltam megosztani vele a problémát, hogy ez a kiszolgálás minősíthetetlen volt, hiába ilyen finom az étel, ha ilyen a körítés. A válasz annyi volt, hogy sokan vannak, ha nem tetszik nem kell jönni. Hiába mondtam, hogy máskor is sokan voltak, 10 éve idejárunk, ő csak elvette a pénzt, és sarkon fordult.
Se egy Elnézést, se semmi. Elképedve hagytuk el az éttermet, és biztos, hogy SOHA többé nem megyünk vissza.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Szörnyű
Hangulat:Szörnyű
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Szörnyű
Fényképek (1)
Muskátli Borozó (Hatlépcsős) Balatonfüred - Étel/ital

Muskátli Borozó (Hatlépcsős) további értékelései

2023.10.02családjával
Kiváló
Nagyon finom és bőséges ételeket ettünk, a kiszolgálás és kitűnő volt. Többször voltunk már itt, de mindenképp visszatérünk, másnak is szívesen fogom ajánlani.
2021.07.14a párjával
Kiváló
Mi mindig a velős piritós miatt térünk be. Izletes csipős, imádjuk. Bár a szine és kicsit az állaga változott sajnos. Most megpróbáltuk a Csülköset is, de elég száraz, csalódás MINT EGY MELEG szendvics. Maradunk továbbra is a velős piritósnál. Ez rövid értékelés ? Mit kéne még írnom?
2020.02.09a párjával
Gyenge
Többször is írtam dicsérő szavakat erről a helyről, melyeket most a legnagyobb sajnálatomra meg kell változtatnom. Balatonfüredi félpanziós wellness hétvégénk szombatján sétálni indultunk. Együnk egy velős pirítóst a hatlépcsősben! - mondtuk egybehangzóan. Pár percet vártunk az asztalra, mert...
Népszerű szállások a környéken
Füred Centrum Panzió Balatonfüred - Napi árak
Napi árak
2025.01.03-ig
Füred Centrum Panzió Balatonfüred
25.680 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Danubius Hotel Annabella Balatonfüred - Hajókázás a Balatonon
Hajókázás a Balatonon
04.22-10.11.
Danubius Hotel Annabella Balatonfüred
46.200 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
CE Plaza Hotel Siófok - Négycsillagos wellness teljes ellátással
Négycsillagos wellness teljes ellátással
2024.06.02-ig
CE Plaza Hotel Siófok
74.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től teljes panzióval