Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kurta furcsa hétvége

Tó Wellness Hotel BánkTó Wellness Hotel Bánk a térképen

Átlagos 2016. januárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. január 18.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A Hotel külleme, minősége magas fokú, belépve a szobába meglepő volt, mert sehol soha nem kaptunk még ilyen pici szobát, bár állítólag ez a Standard szoba. A fürdőszobában fejmagasságban közvetlen az ajtó mellett éles sarkú polc, (egy-két puplit beszereztem), a wc-re leülve a hónom alól vehettem a toalettpapírból, és minden megerőltetés nélkül ülve moshattam kezet, ha már az ölemben volt a mosdókagyló. Új értelmet nyert a "forró" fürdő, az éppen hogy meleg víz alatt (délután a jacuzziban melegebb volt a víz). Soha nem szoktunk reklamálni, most sem tettük. Kilátás a szobából szép volt, átléptünk a problémán.... egy ideig (néhány lila foltig a lábszáramon, a fejemen egy két púpig, a kis légtér miatti levegőtlenségig). Elhelyezkedés után irány a wellness.
Gyönyörű wellness részleg, rengeteg lehetőséggel, jobbnál jobb szaunákkal, aromakabinnal, medencékkel, pezsgőfürdőkkel. ..... aztán megérkezett 10-15 óvódás, kisiskolás gyerek egy kis úszásoktatásra.... oké... értem én, nincs más lehetőség a környéken... ameddig jórészt az edző hangját hallottuk bár egy szavát sem értettük, ...oké addig ezen is túlléptünk... aztán ezek a gyerekek felnőtt felügyelet nélkül bevetették magukat az élménymedencébe, kiűzve onnan a szállodában pihenőket. Kicsit kellemetlen volt. Más szállodák wellness-éhez képest volt néhány szemet szúró probléma, papucsból, cipőből (?) kihullott saras foltok, .... és ami érthetetlen volt, az a meleg gőzzel telített aromakabinban szálldogáló pókháló, bár ezt inkább viccesnek találtuk (?).
Este fél kilencig volt vacsora, fél nyolc körül mentünk le, választék nem volt túl nagy (más kisebb vagy ugyanilyen kategóriájú szállodákhoz képest). Válogatósak nem vagyunk, és nem ismertük a szállodát, elfogadtuk. Másnap viszont szembesültünk vele, hogy amiből kifogyott az étel, nemes egyszerűséggel nem töltötték újra hanem kivitték az edényt, és levették a táblát.
Amikor ebédelni beültünk, a Pincérek és a Szakácsok a helyzet magaslatán voltak, minden tökéletes volt az ételek finomak, frissek voltak, a kiszolgálás kifogástalan.
Mi minden fogyasztást készpénzben fizettünk nem írattuk szobához. Kicsekkolásnál kicsit fura volt a recepciós Hölgy fintora, hogy "csak" a szobát és az idegenforgalmi adót fizettük, de nem gondoltam, hogy magyarázkodnom kellene.
Összegezve: soha nem szoktam rossz véleményt írni, mert a pozitív oldalra dőlt mindig a mérleg, de most sajnos nem tudtam nem megtenni. Sajnálom de nem ez volt a legjobb választás az apró bosszúságok sokasága és az ár-érték arány miatt.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:
Ár / érték arány:Gyenge
Kényelem:Gyenge
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:Átlagos
Elhelyezkedés:Kiváló

Tó Wellness Hotel további értékelései

2022.09.23gyerekekkel
Gyenge
A recepció személyzete foglaláskor és ott tartózkodásunk alatt is meglehetősen goromba volt és nem voltak segítőkészek,ha kéréssel fordultunk hozzájuk. A szobák szűkek (ráadásul se fotel, se szék) és berendezésük felújításra szorul. A wellness részlegre ráférne egy alapos takarítás. Az étteremben...
2022.04.21gyerekekkel
Kiváló
Minden nagyon tetszett. Igazi kikapcsolódás volt mindharmunk részere. 50 év körüli pár vagyunk 11 éves gyermekkel. Szuper volt pihenésre, horgászatra, wellnesre. Külön-külön is tudtunk kedvünkre élvezni a kikapcsolódás örömeit, de együtt a család is, apa-fia horgászat, stb. Pont ilyenre volt nagy...
2022.02.27a párjával
A választásunk azért esett a Tó Hotelre, mert nagyon tetszett a képek, vélemények, ár alapján. Megérkezésünkkor tájékoztattak egy, a recepción kifüggesztett nyomtatvány formájában, hogy a wellness részlegen a víz hőfoka technikai okok miatt alacsonyabb az előírtaknál. Megjegyzem nemcsak a...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Harangvirág 36 Vendégházak Kismaros - Legjobb ár
Legjobb ár
2025.04.01-ig
Harangvirág 36 Vendégházak Kismaros
78.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től ellátás nélkül
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval