Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Jemeni fűszeres mokka

Cafe Frei - Váci Greens BudapestCafe Frei - Váci Greens Budapest a térképen

Kiváló 2017. februárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2017. február 25.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Egy tárgyalásra jöttem a közeli irodaházba, és szerencsére úgy alakult a reggeli forgalom, hogy még volt időm betérni ide reggelire és egy kávéra, még csak kapkodni sem kellett. A GE irodaház aljában működő kávézó nyitott bárki számára, az utcáról nyílik a bejárat, nem kell bemenni az irodaház recepciójára. A környéken építkezés zajlik, a szomszédos telken is, az ablakokból ennek munkálatait követhetjük nyomon. A belső tér tágas, kellemes, elég sok asztaluk van. A dizájn a megszokott Frei színvilágot és dekorációs elemeket mutatja. A pultban csak egyetlen alkalmazott hölgy dolgozik, aki kedvesen, felkészülten, de meglehetősen lassan, komótosan végzi a dolgát. Nem tudom, ezt a rövid ebédszünetben leszaladó irodisták hogyan élik meg.
A Frei kávék egyik régi különlegességét, a jemeni fűszeres mokkát kértem ezúttal (570 Ft). Az olaszos marocchinot franciásan hosszú verzióban sok tejjel készítik, az arab hangulatot a fűszerek hozzák be: szegfűszeg, fahéj, mindez forró csoki alapon, s a tetején tejszínhabbal koronázva. Mennyei, csajos, de meglehetősen tömény. Ez a kávé már 2011 óta szerepel az itallapon. Ettem mellé egy kemencés sült sonkás quebec-i zsemlét (510), friss, kiadós, ez is jó választás volt. Az ár-érték arány is rendben van.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (11)
Cafe Frei - Váci Greens Budapest - Külső képCafe Frei - Váci Greens Budapest - BelsőCafe Frei - Váci Greens Budapest - Étel/italCafe Frei - Váci Greens Budapest - Étel/italCafe Frei - Váci Greens Budapest - BelsőCafe Frei - Váci Greens Budapest - BelsőCafe Frei - Váci Greens Budapest - BelsőCafe Frei - Váci Greens Budapest - BelsőCafe Frei - Váci Greens Budapest - Étel/italCafe Frei - Váci Greens Budapest - Étel/italCafe Frei - Váci Greens Budapest - Étel/ital
Népszerű szállások a környéken
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány - Senior ajánlat - Rekreáció nyugdíjasoknak
Senior ajánlat - Rekreáció nyugdíjasoknak
2024.12.22-ig
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány
117.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Hotel Laroba Alsóörs - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2025.03.03-ig
Hotel Laroba Alsóörs
44.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Danubius Hotel Marina Balatonfüred - Hajókázás a Balatonon
Hajókázás a Balatonon
04.25-10.13.
Danubius Hotel Marina Balatonfüred
75.075 Ft / 2 fő / 2 éj-től all inclusive ellátással