Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Rejtőzködő

Fragola - Szépvölgyi út BudapestFragola - Szépvölgyi út Budapest a térképen

2017. májusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2017. május 30.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Rövid időn belül munkaügyben 3 alkalommal is megfordultam a Szépvölgyi út külső, várostról távoli szakaszán. Néhány méterre innen már igazi erdőben sétálhatunk, túrázhatunk.
Ez a Fragola fagyizó igencsak rejtélyes. Első alkalommal megálltam, nézelődtem, de csak a táblát láttam a falon, benn nem volt semmi élet, mintha egy építési terület lett volna az elhagyatott épület. Következő alkalommal szintén zárva találtam az objektumot. Harmadjára nyitva volt az üvegajtó, és mások is fagyit vettek. Ha nem könnyen, de csak sikerült! Az apró beugróba beállították a hűtőpultot, felvettek egy diáklányt, és megkezdték az árusítást. A dekoráció, a csinosítás, a reklám elmaradt, vagy még várat magára. Az ajtó mögött üres vödrök, építési melléktermékek csúfoskodnak. Leülni nem lehet sehol.
Eyg adag fagyi 300 Ft, a cukormentes 330 Ft. Ugyanazok az áraik, mint a belvárosban, amit már ott és akkor is erősen drágállottam. Itt legalább kedves, mosolygós a kiszolgálás, és az adaggal sem spórolnak, nem úgy, mint a Pozsonyi úti fagyizójukban. Viszont itt sem lehet 2x fél adagot kérni, hogy az ember 2 ízt is kipróbálhasson. Így beértem eggyel, ezúttal a feketeribizlit választottam. Kellemes, intenzív gyümölcsízű, de talán nem a legjobban eltalált fagyi a Fragolában.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (6)
Fragola - Szépvölgyi út Budapest - Külső képFragola - Szépvölgyi út Budapest - Étel/italFragola - Szépvölgyi út Budapest - Étel/italFragola - Szépvölgyi út Budapest - Étel/italFragola - Szépvölgyi út Budapest - BelsőFragola - Szépvölgyi út Budapest - Külső kép
Népszerű szállások a környéken
Thermal Hotel Balance Lenti - Balance napok
Balance napok
2024.12.24-ig
Thermal Hotel Balance Lenti
111.240 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Aura Hotel Balatonfüred - Last minute ajánlat
Last minute ajánlat
2024.12.20-ig
Aura Hotel Balatonfüred
46.665 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel FIT Hévíz - Pihentető napok
Pihentető napok
2024.12.24-ig
Hotel FIT Hévíz
59.523 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval