vicky79: Ha olcsón jót szeretnél svédasztalos ebédelni-vacsorázni! - Gastland Bisztró Oktogon Budapest

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Ősz >>  |  Tél >>  |  Karácsony >>  |  Szilveszter >>

Gastland Bisztró Oktogon Budapest értékelése
697. helyezett a 3718 budapesti étterem közül

Értékelést írta:
5 szállásértékelés 6 városban járt
4 étteremértékelés 53 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

Ha olcsón jót szeretnél svédasztalos ebédelni-vacsorázni!

2013. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2013. augusztus 6. - 16 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ha olcsón jót szeretnél svédasztalos ebédelni-vacsorázni!
Az Oktogon svédasztalos bisztróban kellemesen csalódtunk. Először amikor megnyitott akkor jártunk ott, hát nagyon nem voltunk vele megelégedve, 20 percet álltunk sorba a helyért, holott időpontra volt lefoglalva az asztalunk, csak a nagy kavarban ők sem tudták hová ültessenek. Az ételek egytől egyik hidegek voltak, és a rendelt üdítőnket akkor kaptuk meg, amikor már megvacsoráztunk. Akkor úgy gondoltuk ide soha többet.
Majd egy barátunk 2013. februárjában meghívott ide minket. Húztunk a szánkat, de végülis elmentünk. ÉS még szerencse, mert kellemesen csalódtunk. Egyből megkaptuk az asztalt, az ételek melegek voltak, és a felszolgálók is kedvesek. Szerinem történt egy személyzetváltás, mert többen panaszkodhattak. 2013. februárja óta már ötször voltunk ott ebédelni vacsorázni, és szerencsére minden szuper volt. Így már megéri az árát! :-) Mindenkinek ajánlom, aki megfizethető áron egy jót szeretne ebédelni-vacsorázni.

Ennyire tetszett:
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány: Kiváló
Tisztaság:

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni vicky79 felhasználót?    Igen

Cím
1067 Budapest
Teréz körút 23.

Az étterem legutóbbi értékelései

2016. november 29.
Ennyi pénzért, ekkora választékot, mennyiséget sehol nem lehet kapni. Az ételek finomak, széles választék. A pincérek lehetnének kedvesebbek, kicsi jobban odafigyelhetnének az asztalok tisztaságára.

2016. november 1.
Mar tobbszor voltam itt csaladdal es baratokkal is. Mindig ugyanazt a szinvonalas es minosegi etelkinalatot kaptuk. Az etelek nagyon izletesek, finomak. Nagy valasztek lehetove teszi, hogy akar a gluten es tejerzekenysegben szenvedok is valogathassanak a kinalatbol. Mindenkinek ajanlom aki...

2016. október 25.
OLcsó hely, alacsony szolgáltatás,azonban éhesen nem távozik az ember innen. Jó tapasztalatom, hogy széles a kínálat, a szalontüdő nagyon finom volt. Rossz tapasztalataim, hogy a pincérek helyfoglalásnál nem segítenek, azonban, amikor választottam asztalt, átültetnek, akár már ételt fogyasztva...