Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Olcsó húsnak híg a leve 2.

Gastland Bistro - Oktogon BudapestGastland Bistro - Oktogon Budapest a térképen

Gyenge 2015. májusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2015. május 11.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Nemrégiben meglátogattuk a Moszkva-téri Gastland Bisztrót, ahol negatív élmények értek, és ebből kiindulva kipróbáltuk az Oktogonnál levő éttermet is.
Nagy elkeseredettségünkre, itt sem volt másképp a helyzet, unalmas-menza jellegű ételek, mint az Moszkva tériben, itt is romlott és büdös volt a sült kolbász. Az ételek egyhangúak, silányak, és egyáltalán nem frissek, legalább is az alapanyagok biztosan nem. A sütemények ugyan azok , mint a másik helyen, színezett vajkrémes száraz piskóta, kellemetlen ízzel.
Szintén a probléma mind a 2 helyen, hogy a grill pultnál álló szakácsok látszólag utálják a munkájukat ( biztosan nincsenek túlfizetve) és emiatt a kiválasztott pácolt húsokat is ehetetlenné varázsolják.Többszöri sütésre sem sikerült egy megfelelő húst kapnunk, egyik fele nyers, másik oldala szénné volt égetve. A savanyúságok többsége keserű volt. Elég nagy probléma, ha a szakácsok ennyire nem foglalkoznak az ételek minőségével, mert ami büdös és romlott, az nem véletlenül került ki a pultra, hiszen egy laikus is meg tudná állapítani, hogy nem jó.
Összefoglalva: Inkább fizetek többet egy ételért, vagy más helyen, de nem romlott ételt tesznek elém.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Szörnyű
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos

Gastland Bistro - Oktogon további értékelései

2019.03.28a párjával
Kiváló
A közelmúltban többször is volt szerencsénk itt ebédelni illetve vacsorázni . Nagy tömegben is kultúrált étkezést biztosít. Bőséges a választék . Levesek , főzelékek , főételek , desszertek. A pácolt csirkehúsokat frissen sütik kérésre .Vacsoraidőben kicsit nyugisabb , bátran ajánlom mindenkinek!
2018.03.28a párjával
Kiváló
A hely nagyon kellemes csalódás volt bár rengetegen járnak oda valahogy mégis eloszlik a galéria miatt és nem zavaró.A mintegy két óra alatt mindenki válogathat kedvére a bőséges kínálatból.Nekem eddig minden ízlett amit kóstoltam.Persze a minőség biztosan változó,de a nagy forgalom miatt gyorsan...
2017.08.13gyerekekkel
Fiammal ebédeltünk itt.Ismertük a helyet,mert már jártunk itt máskor is,és amikor még a Szél Kálmán téren is volt ilyen étterem ott is voltunk többször.A csirkeragu és gulyásleves finom volt,és sűrű.A rántott csirkeszárny petrezselymes krumpli és a zöldséges rizs is finom volt.A grillhús fűszeres...
Népszerű szállások a környéken
Sungarden Hotel Siófok - SunGarden Wellness Pihenés
SunGarden Wellness Pihenés
2025.01.02-ig
Sungarden Hotel Siófok
86.040 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Prémium nyár
Prémium nyár
2024.09.01-ig
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
140.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány - Akciós tavaszi senior ajánlat
Akciós tavaszi senior ajánlat
04.02-06.30.
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány
117.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval