fehdor: Buda legjobb lángosa - Lángos Szaküzlet Budapest

Lángos Szaküzlet Budapest értékelése
563. helyezett a 2916 budapesti étterem közül

Értékelést írta:
1 szállásértékelés 3 városban járt
4 étteremértékelés 11 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

Buda legjobb lángosa

2013. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2013. július 5. - 9 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Már régóta hallottam erről a helyről, de még eddig nem merészkedtünk a közelébe sem. Egy szombaton nem volt kedvem főzni és rávettem a páromat, próbáljuk ki a "Szaküzletet". Kívülről nagyon jól illik a környezetébe, villamos remíz mellett található. Talponálló, de a lángosozásban pont ez a legjobb... Kiváncsian vártam, milyen az a lángos, amit annyian dícsértek... És nem csalódtam! Meg kell mondjam, valóban Buda legjobb lángosozója, de szerintem egész Budapesté. A lángos tésztája nagyon finom, kellően vastag, középen vékonyabb... A tészta a sülés közben külsőleg ropos kérget kap, ezért nem is szívja magát tele olajjal. Majdnem, hogy könnyű volt! Utána nem volt az a szokott "órákigteleahasam" érzés. Tényleg mennyei! Javaslatom: Mindenki legyen bátor, egy próbát biztos megér, de az első próbát még nagyon sok fogja követni, mert rengeteg félét árulnak.

Ennyire tetszett: Kiváló
Ételek / Italok: Kiváló
Kiszolgálás: Kiváló
Hangulat: Kiváló
Ár / érték arány: Kiváló
Tisztaság:

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni fehdor felhasználót?    Igen

Cím
1116 Budapest
Fehérvári út 245

Az étterem legutóbbi értékelései

2014. február 26.
Nagy lángos rajongók vagyunk, így, amikor ismerősöktől hallottunk erről a helyről, kipróbáltuk. Nem csalódtunk. Nagyon finom, könnyű, ízletes lángost kaptunk. Sikerül elkerülniük jó néhány lángosos által elkövetett hibát, úgyanis itt nem tocsog a lángos a zsírban. Jó áron, nagyon jó lángost...