Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Csodás hely, halimádók előnyben

The Big Fish Seafood Bistro BudapestThe Big Fish Seafood Bistro Budapest a térképen

Kiváló 2016. júniusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2016. december 6.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Big Fishról azért is fontosnak tartottam, hogy ismét írjak, azon túl, hogy a paradigmatikusnak mondható helyeket jó figyelemmel követni, mert a második látogatásom sokkal meggyőzőbb volt. A helynek abszolút egyértelműen meg lehet adni az 5 szívecskét mind az összteljesítmény, mind pedig az étel/ital rovatra.
Jómagam negyed évszázados étteremjáró tapasztalattal a hátam mögött nem megyek lépre, nem kérek dekára kimért halat mert, azzal bizony itt befürödhetünk (egyik borász-séf ismerősöm, P.Z., hogy konform legyek, tán egy éve posztolta a Facebookra a Big Fishbeli számláját némi felháborodással, pedig ha megnézi az árat és szoroz, akkor nem érte volna kellemetlen meglepetés fizetéskor. Tény, hogy egy szelet halra annyit is fizethet az ember, amennyiből rendes ebédet eszik egy Michelin-csillagos étteremben. 10 deka ördöghal 3500 ft, ha ezt felszorozzuk 30 dekával, az már elüti a 10.000-et. Abból a Borkonyhában kap az ember három fogást.)
Fix áras ételeket kértünk s nem bántuk meg.
A fish and chips remek volt, nemkülönben az előételek és a desszertek is, melyek már a fine dining irányba kacsingattak, mind a tálalás, mind pedig az ízek-állagok tekintetében. Kapott is a hely a Gault Millautól 12 pontot, sajnos idén átkerültek az alternatív mezőnybe holott maradhattak volna az éttermek között.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (7)
The Big Fish Seafood Bistro Budapest - Étel/italThe Big Fish Seafood Bistro Budapest - Étel/italThe Big Fish Seafood Bistro Budapest - Étel/italThe Big Fish Seafood Bistro Budapest - BelsőThe Big Fish Seafood Bistro Budapest - Étel/italThe Big Fish Seafood Bistro Budapest - Étel/italThe Big Fish Seafood Bistro Budapest - Étel/ital

The Big Fish Seafood Bistro további értékelései

2018.06.27családjával
Hangulatos de dràga hely. Friss ételek. Elöttem halászták ki a homárt. Iszonyú drága. Grillezve fogyasztottam izlett. Kagylóban csak osztrigát láttam. Volt pár féle hal, scampi, kaviár, óriásgarnéla. A helyiség kissé sőtét volt a bárszék kényelmetlen. A személyzet kedves segitökész.
2016.12.05
Kiváló
Könnyed, üde a belsőépítészet stílusa. A benti rész amolyan bisztró jellegű, nincsenek hátradőlős székek, magas bárszékeken ülünk az ízléses fa asztaloknál. Nagy választék van a látványkonyhában. Rengetegféle friss hal és tengergyümölcsei. Frissen készítik el a halat, melyet a pultnál...
2016.09.14barátokkal
Kiváló
Először francia barátokkal jártam itt, ismerősök ajánlották és tényleg megérte eljönni! Tetszik a rendszer is, ahogy a kiszolgálás folyik. Azóta ahányszor csak lehet, útba ejtjük. Nagyon-nagyon finom minden! Az egyik barátom azt mondta, hogy a szüleit is el fogja hozni ide Franciaországból.
Népszerű szállások a környéken
Hotel Lövér Sopron - Senior csomag örökifjaknak 2024
Senior csomag örökifjaknak 2024
2024.12.21-ig
Hotel Lövér Sopron
71.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Sungarden Hotel Siófok - Aranyifjaké a SunGarden
Aranyifjaké a SunGarden
2024.10.14-ig
Sungarden Hotel Siófok
71.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány - Senior ajánlat - Rekreáció nyugdíjasoknak
Senior ajánlat - Rekreáció nyugdíjasoknak
2024.12.22-ig
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány
117.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval