Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Húsvét kisgyerekekkel a Hotel Piroskában

Hotel Piroska Bük, Bükfürd?Hotel Piroska Bük, Bükfürd? a térképen

Átlagos 2017. áprilisban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2017. április 17.
Ajánlom a helyet másoknak is!
2 felnőtt 2 kisgyerekkel voltunk 3 éjszakát a Hotel Piroskában.
Más hotelekkel összehasonlítva, a szoba mérete éppen megfelelő volt négyünkre. (Évek óta járunk a gyerekekkel 1 évben 2x wellness hétvégére, így van összehasonlítási alapunk.)

A szoba tiszta volt, bár az előző lakók (?) használt zsepije volt az ágy alatt (kisautónk esett az ágy alá, azt vadásztuk ki, nem az ágy alatt lévő dolgokat sasoltuk). Az ágy rendkívül kényelmetlen volt számunkra, máshol ilyet még sosem tapasztaltunk. Akárhogy feküdtünk, mindig nyomta a rugó az oldalunkat, a vállunkat stb.

A fürdőszoba is tiszta volt, bár a wc folyt. Apróság, amire oda lehetne figyelni a tusolónál: a gégecső szintén folyt, a fali akasztó lifegett. Ezek olyan dolgok, amit kis odafigyeléssel orvosolni lehetne.
Az ételek finomak voltak, bár 4*-os hotelnek nem megfelelő a választék (3 féle főétel, ami a minimum). Jól laktunk, nem arról van szó, hogy éhesek maradtunk, de ez egy 3-os hotel kínálatának a színvonala. A reggelinél a 12%-os gyümölcslé is egy vicc, nem 4*-nak megfelelő. A kávéautomata x literes műanyag ballonból volt üzemeltetve, ami elég furcsa (mi van holtszezonban, hány napos állott vízből készül a kávé??) - ilyennel sem találkoztunk még soha. A kávé automatán semmi kiírás, hogy melyik gomb milyen kávét készít. 4 jelecske volt rajta, amiről nem lehetett eldönteni, hogy rövid kávé, hosszú kávé, capuccino vagy hogy melyik gomb mit takar. A székek elég koszosak voltak.
Az étterem és a vacsorához vásárolható italok árai nagyon magasak, pl. 3 dl sör 500 Ft felett volt, 2 dl cappy szintén 450-500 Ft. Vacsorához kirakhatnának az asztalokra 1-1 kancsó vizet.
18-21-ig volt vacsora. 20.35-kor nekiálltak összeszedni az ételeket, láttuk, hogy voltak, akik úgy szóltak, hogy hozzák már vissza a tálakat, mert enni szeretnének.

A wellness részleg nagyon kicsi, bár a víz hőfoka szuper. 2-3 gyerekes családdal tele is van a medence. A gyerekmedence részlegen viszont borzasztó hideg volt a levegő hőmérséklete. A wellness kosár jó ötlet!
Fürdőbelépőt tartalmazott a csomag, amit foglaltunk, de csak a gyógyfürdő részlegbe, ahova kisgyerekkel nem ajánlatos menni (nem tudom, hogy a büki gyógyvízbe mehetnek-e kisgyerekek, általában gyógyvízbe nem szokták őket engedni). Ha a foglalás kisgyerekes családtól érkezik, átcserélhetnék az élményfürdőre a belépőjegyet. Ez is csak egy kis figyelmesség lett volna a hoteltől.

A wifi rendben működött, a gyerekek tudtak skype-olni a nagyszülőkkel. A tv csatornák kínálata elég szűkös, 3-4 magyar csatorna volt.
Ha a hotel ennyire gyerek/családbarát, mint amennyire hirdeti magát, az élőzene 22 óráig nem helyén való. A kisgyerekek java akkor már aludna.

Összességében az évek alatt összegyűjtött tapasztalatunk alapján az eggyel olcsóbb és gyengébb kategóriába, 3*-ba sorolnánk. Mivel azonban 4*-nak megfelelő az árképzése, ár-érték arányban nem éri meg.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Átlagos
Tisztaság:
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:Átlagos
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:Átlagos
Elhelyezkedés:Átlagos

Hotel Piroska további értékelései

2024.03.20a párjával
Kiváló volt a konyha, változatos menüvel. Minden este 4-5 főétel, 2 leves és sütemények voltak a kínálatban. 4 nap alatt nem ismétlődött semmi sem! A szoba kényelmes ágyakkal volt felszerelve, azonban 1 dolog nagyon hiányzik: NINCS száírítási felület a wellness ruháknak, csak 1 törölköző...
2024.03.18a párjával
Szörnyű
A személyzettel semmi gond nem volt nagyon kedvesek voltak. De a szobát elfoglaltuk. A szobába nem volt fűtés a szoba igénytelen ezért az árèr amit kérnek érte. Szóltunk hogy nincs fűtés kaptunk egy màsik szobát ami nem volt kitakarîtva. Utána átmentünk egy másikba büdös hideg koszos...
2024.02.19a párjával
Gyenge
A szobába érkezéskor észleltük (bár az nagyon zavaró nem volt, de 4 csillagos szállodához igen) hogy a lepedő lukas volt. Jeleztük a recepción hogy a szappantartó NEM volt feltöltve egyáltalán. A szobába bekészítve csak kéztörlő volt, kérésre kaptunk normál méretű törülközőt, illetve a köntöst is...

A Hotel Piroska legnépszerűbb csomagjai

Hotel Piroska Bük, Bükfürd? - Két éjszakás ajánlat
Két éjszakás ajánlat
74.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2026.03.01-ig
Hotel Piroska Bük, Bükfürd? - Három éjszakás ajánlat
Három éjszakás ajánlat
105.450 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
2026.03.01-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2024.06.03-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
73.967 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Vital Zalakaros - Vital wellness
Vital wellness
2024.10.23-ig
Hotel Vital Zalakaros
Kérd ajánlatunkat!