Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Csalódás

Ködmön Csárda Borétterem EgerKödmön Csárda Borétterem Eger a térképen

Szörnyű 2013. novemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2014. november 12.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Holtszezonban látogattunk az egyik boros pincébe,gondoltuk meg is ebédelünk itt. Kár volt! Négyünk közül kettő személynek gyomorrontása lett. (Természetesen minden lehetőséget kizártunk nem-e más okozta a problémát.) Ők egyforma ételt választottak. Szerencsére komolyabb bajuk nem lett,csak egy kis bélfertőtlenítés. Van,aki horribilis összeget fizet érte,mi szerényebbel megúsztuk. :)
Az étlap szerint sajttal-sonkával töltött csirkemellet kértünk,de tavaszi felvágottba volt göngyölve. Káposztasalátát rendeltem,savanyított káposztát kaptam.Kedvesen szóvá tettem (hisz mindenki tévedhet még egy ilyen elegáns,bár kissé rideg étteremben is), de azt a felvilágosítást kaptam,hogy EZ AZ ! Mivel az étteremben senki más nem volt rajtunk kívül,így hallottuk a gúnyos megjegyzéseket a konyha felől.
A Szépasszony-völgybe látogató ismerőseim figyelmét mindig felhívom, hogy messzire kerüljék el ezt a helyet! Ezek alapján a szállodájukat már ki sem merem próbálni,pedig elég jó értékeléseket olvastam róla.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Szörnyű
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:

Ködmön Csárda Borétterem további értékelései

2023.03.21családjával
Szörnyű
22 életévem alatt még egyszer sem jártam ennyire alacsony színvonalú étteremben, ahol nem ismerik a só fogalmát, valamint olyan száraz ételt szolgálnak fel a vendégnek amit nem lehet elfogyasztani. Nem ajánlanám ezt a helyet senkinek!
2022.04.24gyerekekkel
Gyenge
Húsvétkor voltunk a gyerekekkel hosszú hétvégén Eger környékén és így keveredtünk a Szépasszony-völgyébe is.Már egyszer voltunk a Ködmön Étteremben,de az első alkalom nem nyerte el a tetszésünket.Akkor a saláta keserű volt a mákos guba meg savanyú.De adtunk még egy esélyt az étteremnek és a...
2020.09.25a párjával
Átlagos
A Szépasszony-völgyi kitérőnk közben gondoltuk betérünk a legelső étterembe.Nagyon udvariasan hellyel kínáltak bennünket.A kiszolgálás pazar volt. Én magyaros gulyáslevet ettem ami telis-teli volt minden finomsággal,semmit nem spóroltak ki belőle és bőséges adag volt.Másodikként ropogós...
Népszerű szállások a környéken
Agria Vintage Apartman Eger - 3 éjszakás ajánlat
3 éjszakás ajánlat
2024.09.01-ig
Agria Vintage Apartman Eger
84.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től ellátás nélkül
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár - Kastélyélmények 3 éjszakától kedvezménnyel
Kastélyélmények 3 éjszakától kedvezménnyel
2025.01.05-ig
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár
132.816 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval