Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Eger legjobb sörözője

Zöld Pecsét Kávézó és Borbár EgerZöld Pecsét Kávézó és Borbár Eger a térképen

Kiváló 2016. januárban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2016. január 11.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Egerben négy hely van - legalábbis helyi sörrajongó barátom szerint – ahol minőségi kézműves sört adnak: a Zuzmó, a HBH, az Öntöde és a Zöld Pecsét.
A minap ezutóbbit is célba vettük miután a többi már ki volt pipálva. Kellett kicsit gyalogolni, a Zöld pecsét nincs a történelmi belvárosban, de megérte a kis esti séta. Kandallómeleg, remek hangulat (a zeneszámok között egész borzalmas is akadt, de összességében el tudtuk viselni a szonorikus környezetet, jobb lett volna ha hagyományos rhythm and bluest tennének fel, Jimi Hendrixtől a Creamig, az illik leginkább egy kézműves kocsmába – lásd Woody nevű remek helyet, ahol ezt nem kell magyarázni), kedves kiszolgálás és jó sörök vártak minket.
A sörválasztékot lehetne bővíteni a legjobbak sajnos nincsenek az itallapon, de ami volt annak is örülni tudtunk egy sor kommersz hely után.
Ittunk Brand Ale-t, Ale Capone-t, Silver Street-et és 2222-t. Kiviláglik ebből, hogy a Gyenge Zsolt vonalat nyomják (Fóti kézműves sörfőzde és Bigfoot) ami jó közepest jelent a kézműves sörök világában. A beltér kiképezése hangulatos, részletekre odafigyelő, lezser, szeretnivaló.
Jó volt itt lenni, felírjuk a legjobb élményeink közé. Jó eséllyel még vissza is térünk, elvégre Egerben ez a maga műfajában egyedülálló hely.
Konyhájuk nincs, az ételrovatban az italválasztékot jutalmaztam.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:
Fényképek (9)
Zöld Pecsét Kávézó és Borbár Eger - EgyébZöld Pecsét Kávézó és Borbár Eger - Külső képZöld Pecsét Kávézó és Borbár Eger - BelsőZöld Pecsét Kávézó és Borbár Eger - EgyébZöld Pecsét Kávézó és Borbár Eger - Étel/italZöld Pecsét Kávézó és Borbár Eger - BelsőZöld Pecsét Kávézó és Borbár Eger - BelsőZöld Pecsét Kávézó és Borbár Eger - BelsőZöld Pecsét Kávézó és Borbár Eger - Étel/ital
Népszerű szállások a környéken
Agria Vintage Apartman Eger - Augusztus 20.
Augusztus 20.
08.15-20.
Agria Vintage Apartman Eger
84.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től ellátás nélkül
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Napi ár
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók
60.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval