Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Hétvégi ebéd

Cocco-Mio Étterem FótCocco-Mio Étterem Fót a térképen

Kiváló 2017. májusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2017. május 16.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Bevallom, óriási meglepetés volt számomra az étterem. Régóta terveztük, hogy betérünk erre a helyre de mindig csak terv maradt. Most a véletlen úgy hozta, hogy a kis család itt kötött ki. Az első pozitívum a bejáratnál fogadott. Valahonnan a semmiből került elő a felszolgáló és készségesen, mosolyogva, udvariasan fogadott bennünket. Megkérdezte, hogy foglaltunk e asztalt? Miután nemleges választ adtunk, közölte, hogy semmi baj. Teltház van ugyan, és egy rendezvény is lesz de várjunk egy pillanatot, utánanéznek van e szabad asztal. És hipp hopp teremtettek egy szabad asztalt. A mai napig nem tudom, hogy csinálták...(Őszintén szólva, nálam ez a hozzáállás egy "visszajövök ide" pontot jelent). Miután a "felszolgálónk" az asztalhoz vezetett és a kis családdal helyet foglaltunk, feltette a kérdést, hogy jártunk e már az étteremben? Szerényen bevallottuk, hogy még ez az első alkalom. Az igazi, huncut, barátságos mosollyal nyugtázta, hogy ezek szerint Cocco-Mio "szüzek" vagyunk és felsorolta az étterem lehetőségeit. Választhattunk étlapról és hétvége lévén svédasztalos terítékből. Mi megmaradtunk a svédasztalnál, amiről az a véleményem, hogy csak egy szóval tudom értékelni: KÖSZÖNÖM. Kitűnő volt.
Lehet, hogy másnak más a véleménye és az elvárása de Én töredelmesen bevallom, hogy szeretem az olyan helyeket, ahol a felszolgálókkal kötetlenül és közvetlenül lehet beszélgetni és néhány kedves szót váltani. Ez a hely ilyen. Akármelyik felszolgáló járt az asztalunknál, mindegyikőjüknek volt egy kedves szava, mondata vagy kérdése. Kellemesen el lehetett beszélgetni velük és mindig udvariasan álltak hozzánk.
Amit még megfigyeltem. A mellettünk lévő asztalnál egy kétgyermekes család ebédelt. Ők étlapról választottak, viszont olyan adagot hoztak nekik, hogy még apukának is kikerekedett a szeme az étel mennyiségének láttán. Szerintem anyuka a felét sem ette meg. :)
Ami meg a gyerekeket illeti. Meg kell hagyni, maximálisan figyelnek erre is.
Ezen a helyen látszik, hogy a vendég az első és legfontosabb. És ez a hely bizonyíték arra, hogy nem biztos, hogy az 5 csillagos hely a legkiválóbb.
Összegezve. Amennyiben valaki Fóton jár és kellemesen akar étteremben eltölteni egy kis időt, akkor ez a hely tökéletesen alkalmas arra, hogy akár párként, akár családként egy kellemes nap legyen.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló

Cocco-Mio Étterem további értékelései

2023.09.25barátokkal
Szörnyű
Hetekkel előre foglaltak a barátaim egy 15 fős asztalt. Vasárnap lévén jelezték, hogy esküvő lesz( kb. 60-70 fő lehetett). Az étterem egyik felén helyezték el az esküvőt, a másik oldalon voltunk mi - svédasztalos rendeléssel és mint a helyszínen kiderült oda helyeztek el egy másik kisebb esküvőt...
2021.10.12gyerekekkel
Kiváló
A Google maps segítségével találtam rá, erre a gyönyörű étteremre. Helyet kerestem, ahol elkölthetünk egy ünnepi ebédet a családommal. Felkerestem a honlapjukat, ami teljesen profi. Mindent megtudtam, amit szerettem volna. Rögtön telefonon egyeztettünk az asztalfoglalásról és az ételekről. Nem...
2021.02.28csoporttal
Átlagos
Asztalt foglalva mentünk, ismerős invitált. Mivel a terasz még nem működött plusz a szombat révén az éttere zsúfolásig volt emberekkel. Az "asztalunkat" a bejárathoz közel kaptuk, emiatt huzatos és hideg volt. A sédasztal lefogyott, így étlapról rendeltünk.Van választék és amivel nem volt gond,...
Népszerű szállások a környéken
Aquaworld Resort Budapest - Kedvezményes ajánlat félpanziós ellátással
Kedvezményes ajánlat félpanziós ellátással
2025.12.30-ig
Aquaworld Resort Budapest
70.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Portobello Hotel Esztergom - Wellness pihenés félpanzióval
Wellness pihenés félpanzióval
2025.01.02-ig
Portobello Hotel Esztergom
54.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval