Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

7 értékelés
6 értékelés
10 városban járt
6 hasznos szavazat
8 feltöltött fotó
2016. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: ma, 9:48
Szerencsésnek mondhatom magam mert jártam Amerikában és a szívem csücske lett, ezért szerettem volna kipróbálni ezt az éttermet. Bár nem mondható olcsónak, de igazi Texasi hangulattal várja vendégeit a 80-as évek legsikeresebb tv sorozatáról elkeresztelt étterem. A színvonal magas, az ételek finomak és fellelhetők az eredeti amerikai ízek, a kiszolgálás gyors és kiváló.

1 értékelés
2017. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: ma, 9:16
Kedves személyzet, hangulatos belső kialakítás, nagyon finom ételek, maximális tisztaság jellemzőek. Extra kéréseket is zökkenőmentesen teljesítenek, táplálékallergiásként mindenről pontos információt kaptam. Biztosan visszatérő vendégek leszünk. A soproni éttermekhez képest az ár/érték aránya is kiváló. Megéri pár km-rel messzebb menni.

5 értékelés
1 értékelés
5 városban járt
1 hasznos szavazat
2016. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: ma, 9:09
December végén töltöttünk a párommal 4 napot a szállodában. Sokat jártunk már Füreden, de télen még soha. A szállodaközponti helyen van, könnyen megtalálható, bár a parkolás kissé nehézkes, és nem olcsó. A recepcióhoz vezető hoaazú folyosókon már láthattuk, hogy bizony ráférne a felújítás az épületre(lógó , piszkos tapéta)A recepción gyorsak, kedvesek voltak, minden információt megkaptunk.

91 értékelés
1372 értékelés
82 városban járt
1079 hasznos szavazat
24867 feltöltött fotó
2016. novemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: tegnap, 23:04
Ennek az étteremnek az az érdekessége, hogy japánnak néz ki, de valójában a teljes személyzet kínaiakból áll. Próbáltam erre magyarázatot találni, talán arról lehet szó, hogy míg a japán étteremnek, s úgy általában a japán embereknek is hazánkban pozitív a megítélése, addig a kínaiakat sokan nem kedvelik, és a kínai éttermeket egy olcsó, igénytelen kategóriába soroljuk be.

91 értékelés
1372 értékelés
82 városban járt
1079 hasznos szavazat
24867 feltöltött fotó
2016. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: tegnap, 22:58
A Lehel Piaccal szemben, a metrólejáratnál működő, nagy alapterületű albán pékség. Ha megtekintjük a kínálatot, ez elég gyorsan beazonosítható. Olcsó tömegtermékek. Nem minőségi alapanyagok, mesterséges adalékokkal, állományjavítókkal "felfújt" pékáruk. Többféle pizza, sós rúd, klasszikus péksütemények köréből túrós táska, kakaós csiga.

91 értékelés
1372 értékelés
82 városban járt
1079 hasznos szavazat
24867 feltöltött fotó
2016. decemberben, családjával járt itt
Értékelt: tegnap, 22:22
A Duna Pláza gasztronómiai szempontból nem tartozik az elsőrangú bevásárlóközpontok közé, mondjuk véleményem szerint más szempontból sem, viszont kerületen belül lakunk, és metróval könnyen megközelíthető. A vendéglátó helyek többsége a 2. emeletre egy csomóba lett telepítve, többségében önkiszolgáló gyorséttermek vannak, sok izgalmat nem tartogatnak.

17 értékelés
1723 értékelés
158 városban járt
805 hasznos szavazat
9435 feltöltött fotó
2016. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: tegnap, 22:14
A rétesek világában kedvencem a mákos, de azon belül különösen azok, ahol a mák édességét valami savas gyümölccsel ellensúlyozzák. Talán a legjobb ezek közül a meggyes mákos, de jó az almás mákos (végül is a flódni is erre épül, csak kiegészül az ízkép a dióval), a tökös mákos.

91 értékelés
1372 értékelés
82 városban járt
1079 hasznos szavazat
24867 feltöltött fotó
2016. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: tegnap, 22:03
Az Allée Bevásárlóközpont alsó szintjén működő pékség. A plázán belül az egyik legforgalmasabb helyet foglalják el, saroküzlet, egyik oldalról pár lépés a több bejárat egyike. Nincs ülőhely, még könyöklő pult sem, így kizárólag elvitelre lehet vásárolni. Mivel a kiszolgálópult L alakú, és mindkét oldalról nyitott, így gyakorlatilag 2 oldalon párhuzamosan történik a kiszolgálás.

1 értékelés
1 városban járt
2016. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: tegnap, 20:18
A Déryné Bisztro egyik törzsvendége és egyben a legjobb barátom ajánlotta, hogy mindenképp menjünk el ide a párommal amikor Budapesten leszünk. Az asztalfoglaláskor nagyon nehezen tudtam elérni őket telefonon. Szenteste előtti csütörtök estére foglaltam egy asztalt a konyhától távól. Sajnos nem várt dolgok jöttök közbe és változtatnom kellett az asztalfoglalás időpontján.

1 értékelés
1 városban járt
2017. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: tegnap, 20:04
Ismételten nagyon jól éreztük magunkat a feleségemmel. A szauna élmény számunkra nagyon jó volt,tetszett, és hóban fürdéssel volt az igazi. :) Ételek: finomak voltak, de az újrahasznosítás nekünk is föltűnt. Az Illúzió pálinka mennyei! Kicsit zavaró a gyakori szobatakarítás. . . Egy vicces élethelyezet ott helyben erre ihletett :) : Szilvásvárad, Szalajka-Liget Hotel Tegnap óta ömlik a hó.
63 oldalon / 627 találat


Keress bennünket a Google+-on!