Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

98 értékelés
1763 értékelés
92 városban járt
1225 hasznos szavazat
30815 feltöltött fotó
2017. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: tegnap, 22:51
A munkahelyemen borzasztó rossz a kávé (gépi automata, 100 Ft-os), így hiába olcsó és egész nap hozzáférhető, inkább drágábban, de jobbat veszek. A Starbucks kávézó-lánc szóban forgó egysége a Deák téri metrókijáratnál, a Deák Ferenc utca sarkán található. Nagyon könnyű megtalálni. A Deák Ferenc utcánál kitelepülős, elég nagy teraszuk is van, napernyőkkel.

98 értékelés
1763 értékelés
92 városban járt
1225 hasznos szavazat
30815 feltöltött fotó
2017. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: tegnap, 22:39
Ez a kávézó most kiválóan teljesített nálam, bár nem először járok náluk, s írtam is már értékelést 2015-ben, de ha van friss tapasztalat, szerintem érdemes aktualizálni és megosztani. A Nyugati Pályaudvarról a Zsiráf teraszán át lehet leggyorsabban megközelíteni, az utcaszinten vannak, a Costa Coffee háta mögötti irodaház földszintjén, a Tesco Express mellett.

98 értékelés
1763 értékelés
92 városban járt
1225 hasznos szavazat
30815 feltöltött fotó
2017. májusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: tegnap, 22:30
A Bamba Marha hazai kézműves hamburgeres a belvárosra fókuszál. Kis láncuknak immár 3 egysége van, az Oktogonnál lévő és az Október 6. utcai mellett a Deák téren is van egy éttermük. Ez is nagyon forgalmas, könnyen megközelíthető hely, közvetlenül a metró kijáratnál. A dizájn és a berendezés nagyon hasonló, bárszékes asztalok, az ablaknál és középütt nagyobb társaságok számára, a 2 oldalfal mentén 1-2-3 fő részére.

7 értékelés
6 értékelés
14 városban járt
2 hasznos szavazat
2017. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: tegnap, 19:19
A csárda hangulatos ,az ételek finomak. A kiszolgálás megfelelő.Az adagokkal sincs semmi probléma.Szép esztétikus tálalás.Az ételre nem kel sokat várni.Bátran merem ajánlani bárkinek ha arra jár...

1 értékelés
1 városban járt
2017. májusban, családjával járt itt
Értékelt: tegnap, 19:02
Nagyon finom volt , az adag bőséges , ízletes . A kiszolgálás gyors és figyelmesek . Mindenkinek ajánlom.

4 értékelés
18 értékelés
14 városban járt
36 hasznos szavazat
2017. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: tegnap, 18:29
Májusi évfordulós hosszú hétvégénket egészítettük ki egy bélapátfalvi túrával. Pazar kirándulási lehetőség, sok érdekesség és látni való van a településen és annak környékén. Sokat hallottam korábban a Szomjas Csukáról és lényegében mind pozitív volt, kivéve egy dolgot, de erre később kitérek. Szomjasan, de főképpen éhesen tértünk be az étterembe.

3 értékelés
3 városban járt
4 hasznos szavazat
2017. májusban, barátokkal járt itt
Értékelt: tegnap, 17:34
Csodálatos 5 napot töltöttünk el a barátnőmmel az egri Flóra hotelben. A szálló gyönyörű. A személyzet nagyon kedves,és udvarias volt. Az ételek kitünöek,és változatosak voltak. A fürdő része meg egyenesen isteni volt. Mindennel meg voltunk elégedve,csak a kispárna hiányzott. Bátran merem minden pihenni vágyó embernek ajánlani.

1 értékelés
3 értékelés
4 városban járt
2 hasznos szavazat
2017. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: tegnap, 17:05
A belváros csendes, kintről az utcáról nem is sejtett védett udvara ez a terasz. A szerb sajátosságát nem észleltük se zenében, se látványban első ocsúdásunkban. Az étlap már beszédesebben rávezetett a specialitásukra, ami érdekes és színvonal kínálatról tanúskodott. Összességében meg voltunk elégedve, jól éreztük magunkat, finomakat ehettünk, ha nem is hízókúrákhoz ajánlott, de szívünkbe zártuk ezt az ízléses helyet.

6 értékelés
4 értékelés
9 városban járt
15 feltöltött fotó
2017. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: tegnap, 16:25
Csodàs helyre èrkeztünk. A nyugalom a bèke a felüdülès kis szigetèt talàltuk meg itt . mindenkinek aki pihenni akar nyugodt szivvel tudom ajànlani. Ételek finomak a szemèlyzet kedvessège kifogàstalan. Csodàs pàr nap amit itt töltöttünk. Legközelebb kicsi unokàval jövünk.
2017. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: tegnap, 16:08
Az Aphrodite szárnyban kaptunk szobát, mely szép nagy, tiszta és elegáns berendezésű volt. Egy kis kellemetlenséget csak a fürdőszobában tapasztaltunk. Zuhanyozás közben a felső, nagy zuhanyrózsa nem működött, csak hideg víz csepegett ránk belőle. De ez eltörpült az összes többi jó mellett. Megtaláltuk azt, amiért ide jöttünk.
41 oldalon / 403 találat


Keress bennünket a Google+-on!