Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

1 értékelés
53 értékelés
18 városban járt
59 hasznos szavazat
2017. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: ma, 1:07
Legtöbbet a Szamos ezen boltját látogatjuk, leginkább dobozos édességeket és apróbb sütiket, kézi készítésű bonbonokat veszünk itt elvitelre. Nekem a Szamos Ischlerje a kedvencem, a tészta omlós, a lekvár finom, és érezni is a sütiben (nem minden bolti Ischlerrel van ez így), és vastag finom csokiréteg borítja. Nagyon jó a bejglijük is.

1 értékelés
53 értékelés
18 városban járt
59 hasznos szavazat
2016. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: ma, 0:48
A GURU feleségem nagy kedvence, nekem nem annyira jönnek be a gyorsétteremlánc (persze nem tudom mennyire lánc, eddig az Arénában és az Árkádban találkoztam velük) által kínált ételek. Mi salátákat, tortillákat, és különböző tálakat szoktunk enni, utóbbira a (nekem) kevés hús, és a mindenféle bizbasz saláta a jellemző, elég húzós áron.

1 értékelés
53 értékelés
18 városban járt
59 hasznos szavazat
2016. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: ma, 0:33
A karácsonyi bevásárlás során bukkantunk a kávézóra az Árkádban (kicsit messzebb található a bevásárlóközpont központi gyorséttermi részétől), alapvetően azért álltunk meg, mert különleges, egyedi pörkölésű kávék kínálták magukat szép csomagolásban, melyekből ajándéknak vettünk.

1 értékelés
53 értékelés
18 városban járt
59 hasznos szavazat
2017. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: ma, 0:26
Ha az Árkádban járunk, mindig megállunk az Aranycipó Pékségnél kenyeret, péksüteményt venni. Van egy különleges, német receptúra alapján készült kenyerük és zsömléjük, melyet máshol nem kapni, de a pogácsák, kiflik és az édes pékáruk is finomak. Van egy külön szendvics pultjuk is, ahol általában nagyon sokféle szendvics kapható, és jó kávéjuk is.

1 értékelés
53 értékelés
18 városban járt
59 hasznos szavazat
2016. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: ma, 0:14
Szokásos békéscsabai kolbászbeszerző kirándulásunkról hazafelé tartva tértünk be Kondoroson a Csárdába. Nekem nagyon bejött a hely hangulata (kicsit olyan mint egy múzeum), de ami ennél is fontosabb az étkek is. És hát mit is ehetett volna az ember egy ilyen helyen? Természetesen gulyást, utána meg frissen sült pecsenyét.

10 értékelés
27 értékelés
21 városban járt
27 hasznos szavazat
2017. januárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: tegnap, 22:27
Januárban a Balatonnál. Szélvihar, hideg - ez természetes. Az nem, hogy a családinak hirdetett szoba egy vicc: 1 lépés és nem tudsz mozdulni. Kérésünkre csere: feljebbi kategória, árról viszont nem esik szó. Jó, modern, modern, de nincs saját gardrób, vagy szekrény, egy közös nagy van (Superior családi). A ruhámért a gyereken átjárva kell menni.

51 értékelés
17 városban járt
35 hasznos szavazat
2017. márciusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: tegnap, 22:13
Átutazóban, kora délután, egy kis bevásárlás előtt látogattuk meg fiammal a helyet. A három éttermet egy sötét lyukban helyezték el, a kajaszag elárasztott mindent. Fiam örült, hogy végre ehet egy kis palacsintát, ezért választottuk ezt a helyet. Négyféle palacsinta közül lehetett választani, azonban, mint kiderült csak háromféle volt.

10 értékelés
27 értékelés
21 városban járt
27 hasznos szavazat
2017. márciusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: tegnap, 21:17
Az Indigo régi ismerősei vagyunk. Egy másik indiai étterem helyett most viszont a budai oldalt kellett választanunk - pozitívum, hogy rugalmasak voltak és épp volt hely. A hangulat viszont kicsit mű. . . Szűkösebb ablakok, a budai lehetőségekhez mérten, kicsit zsúfolt (pontosan hallottam a szomszéd asztalt, pedig nem akartam) és sajna nyoma sincs indiai vendégeknek, nem úgy, mint a pesti oldalon.

17 értékelés
171 értékelés
34 városban járt
420 hasznos szavazat
310 feltöltött fotó
2017. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: tegnap, 21:08
A honlapot olvasva jött az ötlet a hely kipróbálására, a közelben lakva számos alkalommal láttuk már, de a külseje nem volt túl bizalom gerjesztő. A név kávéházat sejtet, kapható is kávé, de valójában kifejezetten kocsma hangulatot áraszt, este mindenki sört fogyasztott. Hatféle kézműves sör volt csapon, 800-1100 Ft korsónkénti áron, egy korsó itt 4 dl-es.

17 értékelés
171 értékelés
34 városban járt
420 hasznos szavazat
310 feltöltött fotó
2017. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: tegnap, 20:56
Számos alkalommal vásároltunk elvitelre ennél a piai kifőzdénél a Pestlőrinci piacon, főleg szombati napokon. A választék főleg átlagos magyaros ételek, rántott húsok, pörköltfélék, pár sült hús. Egy főétel ára körettel 1. 000 Ft körül van, ami elég normális adag, a minőség nem kiemelkedő, de jó átlagos. Időnként vadpörkölt vagy harcsapaprikás is kapható, ez már 1.
43 oldalon / 427 találat


Keress bennünket a Google+-on!