Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

10 értékelés
34 értékelés
21 városban járt
120 hasznos szavazat
314 feltöltött fotó
2017. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: tegnap, 22:04
Úgy alakult, hogy a Westend „gyors-során” kellett vacsorát találnom - elvitelre. Nem egyszerű mutatvány a sok egyen-kaja között találni valami mást. A Grill – Landnál sikerült szokatlan, de csábító dolgokat találnom. A választás győztese a juhtúrós sztrapacska lett, marhapörkölttel feljavítva.

3 értékelés
6 értékelés
6 városban járt
2017. áprilisban, családjával járt itt
Értékelt: tegnap, 15:15
Királyi étkeket ettünk ebben a hangulatos étteremben, s a pincérek is nagyon odafigyeltek, hogy mindennel meglegyünk elégedve.

3 értékelés
3 városban járt
2017. áprilisban, családjával járt itt
Értékelt: tegnap, 15:09
4 fős családi ebéden voltunk az étteremben, és mindennel tökéletesen elégedettek voltunk. A rövid ital (Jager) előre lehűtött pohárban került felszolgálásra, és nagyon jó hideg volt, a csapolt sör szintén tökéletesen hideg és nagyon-nagyon jó! ! ! Mind a négyen más-más levest és más főételt ettünk, és mindegyik étel (4 féle leves és 4 féle főétel) nagyon finom volt.

1 értékelés
1 városban járt
2017. áprilisban, családjával járt itt
Értékelt: tegnap, 15:01
Hangulatos hely nyáron sok virággal. Sokan betérnek ide, nagy az átmenő forgalom. Ennek ellenére nagyon gyorsan kiszolgáltak bennünket és az étel is hamar megérkezett. Finom és nagy adagok, itt biztosan jóllakik egy nagyobb étkű ember is. Az étlapon sokféle étel szerepel, hétköznap menüt is választható. Az árak is szolidak voltak.

1 értékelés
1 városban járt
2017. áprilisban, családjával járt itt
Értékelt: tegnap, 14:50
Idén húsvétkor voltunk a jurta táborban. Hirtelen jött ötlet volt de nem bántuk meg sőt nagyon jól éreztük magunkat. A jurta tábor környezete tisztasága már az első pillanatban nagyon jó benyomást keltett. A jurta belseje egyszerű de ugyanakkor kényelmes volt, egy hidegebb éjszakán sem fáztunk a padlófűtésnek köszönhetően. A fürdőben is nagyon jól éreztük magunkat.

1 értékelés
6 értékelés
2 városban járt
1 hasznos szavazat
2017. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: tegnap, 14:13
Régi vágyunk volt, hogy a New York kávéházba elmenjünk egyszer, most sikerült időt szakítani rá. A hely valóban gyönyörű! Jó időpontot választottunk, nem kellett sokat várni, hogy asztalhoz jussunk. Sajnos csak az lenti helységben kaptunk helyet, de az is nagyon szép. Viszont a rengeteg ember elég hangos volt, ez kicsit zavart.

13 értékelés
18 értékelés
19 városban járt
13 hasznos szavazat
17 feltöltött fotó
2017. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: tegnap, 13:48
Egy rövid hétvégét töltöttünk a hotelban. A szoba nagyon szép, tiszta. A hotel is gyönyörű és modern, letisztult. A wellness tágas, világos és kellemes a medencék hőfoka. A személyzet modora és hozzáállása kifogástalan volt mindenhol. Az ételek nagyon finomak voltak. Maximálisan elégedettek voltunk mindennel.

13 értékelés
18 értékelés
19 városban járt
13 hasznos szavazat
17 feltöltött fotó
2017. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: tegnap, 13:38
Szombat délután voltunk. Tele volt a hely. A pincérek gyorsak voltak és pontosak. A megrendelt ételek nagyon ízletesek voltak és gyorsan elkészültek. Ha újra Egerben járunk, biztos betérünk egy finom pizzára.

1 értékelés
1 városban járt
2017. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: tegnap, 12:58
Minden nagyon tetszett. Egyedül a talpmasszázs volt gyenge és csalódás. Az ételek kiválóak voltak pacsi a szakácsnak :) a személyzet is kedves és segítőkész volt. A hely is gyönyörű. Jól érzetük magunkat szívesen visszatérünk.

4 értékelés
4 városban járt
3 feltöltött fotó
2017. márciusban, családjával járt itt
Értékelt: tegnap, 11:55
Csendes, hangulatos, családi légkör. A szoba kényelmes, modern és tiszta volt. A wellness részlegben a teltház ellenére sem volt zsúfolt. A szauna szuper volt, nem kellett azt várni, hogy mikor szabadul fel (mint más helyeken). Egy negatívumot emelnék ki a wellness részleggel kapcsolatban, hogy hamar bezár(18:00). Az ételek finomak és változatosak voltak.
51 oldalon / 503 találat


Keress bennünket a Google+-on!