Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Négycsillagos álom - csak álom a négy csillag

Silver Hotel HajdúszoboszlóSilver Hotel Hajdúszoboszló a térképen

Gyenge 2017. májusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. május 9.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A 2017 május elején itt töltött idő életünk egyik nagy csalódása. A szoba berendezése minőségét tekintve átlagos, de elrendezése nem praktikus. Függöny rongyos, a világítás semmire nem való, főleg olvasásra. A klíma nem működik, pedig jó lenne, mivel a levegő fülledt, punnyadt. A fürdőszoba egy óvodába még csak elmenne, de egy 4* superior hotelbe.. az ajtón alig lehet bemenni, mert nem elég, hogy keskeny, de az ajtónyílást félig elfoglalja a wc - amire viszont csak merev derékkal lehet leülni, mert az ember beveri a fejét az ütött kopott radiátorba. A mosdó alacsonyan beépítve/beszorítva a zuhanyfülke és a fal közé - olyan keskeny helyre, ahová alig lehet beférni. A szagelszívó 'természetesen' nem működik. Mivel a fűtési szezonnak vége, jó lenne egy ruhaszárító - végtére is fürdőhelyen vagyunk, de csak a hideg radiátor marad e célra.
Szemrevételezve a szobát, elmegyünk fürdeni, bízva a kellemesebb folytatásban. A régi szárny wellness részlege nem vidít fel minket: a két kis termál medence tele emberrel, körülötte semmi pihenési lehetőség. Pihenni a pár méterrel odébb nyíló 'télikertben' lehet, ha valakinek van hozzá kedve. Rideg hangulatú terem, hervasztóan kopott/koszos padlóval, kétes tisztaságú takarókkal a pihenőágyakon. Ezekre szükség is lenne, mert a teremben nem hűvös, hanem hideg van.
Hamar ráununk a 4*-os wellnessre, reménykedve átmegyünk az utca túloldalára az új szárnyba, egy alapos megfázást kockáztatva vizes fürdőruhában. Itt annyival jobb a helyzet, hogy több a hely, van néhány pihenő a medence körül. Benn erős fülledtség, ezért a kinti medencét választjuk. Erős a gyanúnk - persze ez csak szubjektív - hogy sem ennek a hőfoka, sem pedig a többié nem éri el a kiírt értéket. Mérni persze nem tudjuk, de voltunk már néhány helyen, tudjuk, milyen érzés 36 fokos vízben ülni - ez nem az. Az viszont biztos, hogy a víz tisztasága erősen kifogásolható - a sötét vízben nagyon jól látható a rengeteg lebegő kosz.
Ezek után irány a vacsora. Az étterem kb félig van vendéggel, de nem találni olyan asztalt, amelyiken ne volna valami maradék a már távozott vendégek után. Az ételek választéka meglehetősen szűk, az meg meglepő, hogy azokat a személyzettől kell kérni. Az ételek minőségével nincs probléma.
Az éjszaka jól telik, leszámítva a zavaróan hangos lift zaját. A reggeli rendben van, a problémát ismét csak a személyzet jelenti: leszedetlen, morzsás asztalok, figyelmetlenség az ételek pótlását illetően. Feltűnő, hogy a felszolgálók mennyire kelletlenek.
Új nap, új remények a wellnesst illetően, amelyek hamar szertefoszlanak. A víz változatlanul langyos és koszos. A szauna csobbanója úgyszintén: a vízforgató nem működik, a víz felszínen mozdulatlanul lebeg a kosz. A 4* superiorba nem fér bele egy ivókút, vagy legalább egy csap..
A vacsoránál a tapasztalatok ugyanazok, mint előző este: leszedetlen tányérok, eszközök, unott személyzet. Az étel legalább jó.
A másnapi reggelinél a felszolgáló háromszor sétált el az asztal mellett anélkül, hogy közben bármit csinált volna - ekkor már rászóltam, ugyan szedné már le az előző vendégek maradékait..
Mindezek után duplán kicsinyes lenyúlásnak tűnt fizetéskor a nem szerény parkolási díj (pláne, hogy a parkoló kb 80%- ban üres volt). Előzetes szándékunkkal szemben eszünkbe sem jutott, hogy éljünk a lehetőséggel és elutazás napján használjuk a wellnesst...
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Gyenge
Tisztaság:Gyenge
Ár / érték arány:Gyenge
Kényelem:Átlagos
Szolgáltatások:Gyenge
Étkezés:Átlagos
Elhelyezkedés:Átlagos

Silver Hotel további értékelései

2024.03.11egyedül
Kiváló
Nagyon kedves és szolgálatkész volt a személyzet. Az ételek rendkívül finomak voltak. A választék is nagyon bőséges volt. Amit hiányoltam: a tájékoztatás - mármint nem a személyzet részéről - jó lenne prospektus, kis térkép a szállodáról mi és hol található, árakkal. A szobával kapcsolatban:...
2024.01.03a párjával
Kiváló
Csodálatos szilveszteri partit kreált a szálloda.Böséges ellátás jó zene fantasztikus hangulat.Biztos vagyok benne 2024 szilvesztert az egész családom a szállodában tölti majd. Pihenésre és kedélyes szórakozásra vágyóknak kiváló lehetőség.Zenés vacsorák és tánc lehetősége mér csak hab a...
2024.01.02a párjával
Átlagos
Dicséret illeti a Szálloda dolgozóit udvarias, segítőkész, gyors intézkedéseiért, előzékeny viselkedéséért, az éttermi választékért. Maga a Szálloda főépülete kissé "leharcoltnak" tűnt, és nem csak a bútorok állapotát illetően! Ami nagyon nem tetszett az a folyamatos, a parkoló felől - zárt...

A Silver Hotel legnépszerűbb csomagjai

Silver Hotel Hajdúszoboszló - Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére (min. 2 éj)
Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
89.976 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2024.12.23-ig
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Nyári Silver Napok (min. 2 éj)
Nyári Silver Napok
121.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
07.01-08.31.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2024.06.03-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
73.967 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Piroska Bük, Bükfürdő - Két éjszakás ajánlat
Két éjszakás ajánlat
2026.03.01-ig
Hotel Piroska Bük, Bükfürdő
74.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval