Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

A kecskemétiek étterme

Kecskeméti Csárda és Borház KecskemétKecskeméti Csárda és Borház Kecskemét a térképen

Kiváló 2016. májusban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2016. május 18.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Kecskeméti Csárda.
A cégünktől rendszeresen járunk a kecskeméti csárdába ünnepi rendezvények alkalmából. Az étterem Kecskemét központjában van, egyszerűen megtalálható és ami nagyon fontos, a parkolás vagy közvetlenül előtte, vagy a környező kis utcákban megoldott. Ha valaki drágább kocsival érkezik, az sem gond, mert az étterem frekventált helyen van, nem volt eddig semmilyen problémánk.
Az étterem egy régi házból lett kialakítva, amivel jól mutatja a nevéhez is illő csárda jellegét. Habár nem csárda, mégis annak néz ki. A tulajdonosok nagyon figyeltek a díszletekre, a gondosan megválogatott szárított gyümölcsökre mint díszlet, paprikafűzérek, szárított tökök, régi bútorok, üvegek, a régi edényekre, használati tárgyakra, régi nagymama korabeli bútorokra, a padlóra, ami szintén úgy kopog mint régen, az ablakok fából vannak, kereszt osztással, nem fehér műanyagból. Az asztalterítő, az evőeszközök, a felszolgálók népviselete,hosszúszárú csizmája, bőujjú ingje, megjelenése , maga az étlap is szintén csárdás hangulatot sugároz. Az ételekről pár szóban: Az ételek minősége kifogástalan. Az ízviláguk nagyon gazdag, az ételek színe és állaga is nagyon szép és jó. A mennyiség még a nagyobb étkűeknek is kielégítő, de aki nem tudja megenni, annak szépen elcsomagolják, amiből még másnap az egész család jól fog lakni. Ha így nézzük, akkor az árak nagyon jók kecskeméti viszonylatban. a csárdában mindenki igényének megfelelő bor és egyéb italválaszték van.
A felszolgálás: a felszolgáló kollégák már régóta szinte ugyanazok, így a vendég nem lát mindig új arcokat, amiből arra lehet következtetni, hogy meg vannak becsülve az ott dolgozó kollégák, ami ritka de jó. a felszolgálók szinte zavarbaejtően udvariasak, mindig lesik a kívánságainkat. Amikor bemegyünk néha már a nevünkön szólitanak!!!!, mindig jó asztalt kapunk jó helyen. A felszolgálás sebessége a sok vendég ellenére is maximum 30 perc, de ha azt nézzük, hogy friss alapanyagokból dolgoznak, nem mirelit termékekkel, akkor az is jó. Meghát az ember nem gyorsétterembe megy, ha várni kell, addig is beszélget.
Összességében nézve az éttermet csak ajánlani tudom mindenkinek.
Amit mindenképp meg kell kóstolni: raguleves, birkapörkölt, halászlé és a végére mákoslütyü. Na azt nagyon jól csinálják.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló

Kecskeméti Csárda és Borház további értékelései

2023.01.27családjával
A csárda beltere szívet melengető, rusztikus, hangulatos, giccsmentes, szeretnivaló. Fából készült népies székek, az asztalokon kékfestő terítő, a falakat népi kerámiák díszítik. A Házi áldás sorait is jó érzés volt olvasni az egyik falvédőn. A honlapról megtudhatjuk, hogy az étteremnek egy 170...
2022.01.21gyerekekkel
Kiváló
Én a kis szűkebb családommal évek óta visszajárok ide.Azt hiszem ez már önmagában is egy pozitív kritika, de a pontozás alapján is látni lehet, hogy egy színvonalas, kedves étterem.Bár kinek szívesen ajánlom, aki a szolíd, Magyaros hangulatú helyeket kedveli.
2020.05.12családjával
Kiváló
Az elmúlt években több alkalommal jártunk az étteremben, már telefonon is rendkívül udvariasan fogadták az asztalfoglalást. A csárda hangulata megalapozza a betérő vendég hangulatát, ezt fokozza a felszolgálók kellemes stílusa. Az étlapon hatalmas a választék, az ételek bőségesek, igazán...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Három Gúnár Kecskemét - Napi árak reggelis ellátással
Napi árak reggelis ellátással
2024.12.28-ig
Hotel Három Gúnár Kecskemét
28.000 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Hotel Aquarell Cegléd - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.22-ig
Hotel Aquarell Cegléd
89.610 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös - Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
2024.12.24-ig
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös
69.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval