Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Csillagos ötös!

Zip’s Brewhouse MiskolcZip’s Brewhouse Miskolc a térképen

Kiváló 2016. augusztusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2017. május 3.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Zips-be valóban visszatértünk és a konyháját is kipróbáltuk. A sörcsapolás rendszeréről már írtam a múltkor. Ezúttal az üzletvezető körbevitt a sörüzemben, kóstolhattunk sört tartályból is, mindezt csak kedvességből, mert érezte illetve hallotta egymás közötti beszélgetésünkből, hogy komolyan érdekel a téma.
Ittunk továbbá Miskolci Mosaikot, Alpha Wolfot, Mango Pale Ale-t, Lagert, Instead of Innocence-t. Egyik sem okozott csalódást.
Ettünk fish and chip-szet (1680), Zips burgert (1880) Aquadella (890) és Zakuszkát (780). Az első kettő kifejezetten jó volt, ez volt az aznapi legjobb burgerünk, az aquadella sem volt rossz, de ettük már meggyőzőbbet, a zakuszkareceptet pedig le kellene cserélni egy kipróbált erdélyi receptre, mert egyszerűen nem nyújtotta az elvárt élményt.
Négyen voltunk, a számla 7880 forintra rúgott, ami egyszerűen elképesztően kedvező ezen a szinten és ilyen fogyasztás mellett.
Csillagos ötös élmény, akkor is, ha az étel csak 4 pont, viszont azt a rovatot is felhúzza az italfaktor 5-re.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (49)
Zip’s Brewhouse Miskolc - EgyébZip’s Brewhouse Miskolc - EgyébZip’s Brewhouse Miskolc - EgyébZip’s Brewhouse Miskolc - EgyébZip’s Brewhouse Miskolc - EgyébZip’s Brewhouse Miskolc - EgyébZip’s Brewhouse Miskolc - EgyébZip’s Brewhouse Miskolc - Külső képZip’s Brewhouse Miskolc - BelsőZip’s Brewhouse Miskolc - Étel/italZip’s Brewhouse Miskolc - Étel/italZip’s Brewhouse Miskolc - Étel/italZip’s Brewhouse Miskolc - Étel/italZip’s Brewhouse Miskolc - Étel/italZip’s Brewhouse Miskolc - EgyébZip’s Brewhouse Miskolc - EgyébZip’s Brewhouse Miskolc - BelsőZip’s Brewhouse Miskolc - BelsőZip’s Brewhouse Miskolc - BelsőZip’s Brewhouse Miskolc - BelsőZip’s Brewhouse Miskolc - BelsőZip’s Brewhouse Miskolc - BelsőZip’s Brewhouse Miskolc - BelsőZip’s Brewhouse Miskolc - Külső képZip’s Brewhouse Miskolc - Külső képZip’s Brewhouse Miskolc - Külső képZip’s Brewhouse Miskolc - Külső képZip’s Brewhouse Miskolc - Étlap/itallapZip’s Brewhouse Miskolc - BelsőZip’s Brewhouse Miskolc - BelsőZip’s Brewhouse Miskolc - Étlap/itallapZip’s Brewhouse Miskolc - Étlap/itallapZip’s Brewhouse Miskolc - Étlap/itallapZip’s Brewhouse Miskolc - Étlap/itallapZip’s Brewhouse Miskolc - Étlap/itallapZip’s Brewhouse Miskolc - Étlap/itallapZip’s Brewhouse Miskolc - Étlap/itallapZip’s Brewhouse Miskolc - Étlap/itallapZip’s Brewhouse Miskolc - Étlap/itallapZip’s Brewhouse Miskolc - Étlap/itallapZip’s Brewhouse Miskolc - Étlap/itallapZip’s Brewhouse Miskolc - Étlap/itallapZip’s Brewhouse Miskolc - Étlap/itallapZip’s Brewhouse Miskolc - Étlap/itallapZip’s Brewhouse Miskolc - Étlap/itallapZip’s Brewhouse Miskolc - Étlap/itallapZip’s Brewhouse Miskolc - BelsőZip’s Brewhouse Miskolc - BelsőZip’s Brewhouse Miskolc - Külső kép

Zip’s Brewhouse további értékelései

2022.11.14családjával
Kiváló
A Zipsbe tavaly novemberben ismét visszatértünk sok év után. Kínálnak érlelt marhasteakeket, ezzel indítják az étlapot, továbbá kókusztejes sütőtökkrémlevest, borjúhússal és sertéshússal töltött pelmenit orosz tejföllel és tokaji ecettel, krumplitócsnit (lapcsánka, prósza, cicege) fokhagymás...
2022.08.24a párjával
Gyenge
A sörözőbe belépve egy kellemes helynek tűnt. A kiszolgálás is jól indult, finomak volt az italok. Az étel viszont nagy csalódás volt. A hal finom volt de a zöldségköret félig nyers volt. A konfitált tarja nem friss húsból készült az biztos.
2019.01.04barátokkal
Kiváló
Nagy elvárásokkal érkeztünk és nem is csalódtunk. A személyzet kedves és profi, a konyháról nem is beszélve. Ha tehetném mindig itt ebédelnék, habár Budapestről kicsit nehézkes lenne. A sörök kiválóak! Az asztalnál lévő sörcsapok adnak egy plusz élményt az amúgy is kellemes atmoszférához. Az...
Népszerű szállások a környéken
Premier Hotel Miskolc - Félpanziós ajánlat
Félpanziós ajánlat
2025.04.16-ig
Premier Hotel Miskolc
40.600 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Napi ár
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók
60.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval