Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Nem paráztunk - Parádra utaztunk!

Erzsébet Park Hotel ParádfürdőErzsébet Park Hotel Parádfürdő a térképen

2016. áprilisban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. május 16.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Tavaly ősszel (minden előzetes fogadkozásunk ellenére) részt vettünk egy termékbemutató előadáson, ahol ajándékként kedvezményes üdülésre jogosító kupont kaptunk, melyet a parádi Erzsébet Park Hotelben lehet felhasználni. Hittünk is benne, meg nem is, de azt gondoltuk, hogy kipróbáljuk, hátha tényleg elfogadják a kupont. Csodák-csodája, februárban sikeresen lefoglaltunk egy szobát április 20-23-ig 3 éjszakára. Reméltük, hogy addigra már megérkezik a kellemes tavaszi időjárás, hiszen a környék felfedezéséhez minden utazásunk alkalmával ragaszkodunk.
Az időjárás csak részben váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Odaútban meglepődtünk, mert a Kékestető környékét több centis hótakaró borította. A hőmérséklet 5-6 fok volt, viszont szép látványt nyújtott a hófödte táj a kékestetői kilátó tetejéről.
Megérkeztünk a hotelbe, ahol az Erzsébet-szárnyban kaptunk egy szép, kellemesen, ízlésesen berendezett szobát. Az igényes fürdőszobában sarokkád van, a WC külön helyiségben található.
Jobban örültünk volna, ha parkra néző szobát kapunk. Az út melletti szobába eléggé behallatszott reggelente a forgalom zaja.
Hamarosan felfedeztük a szálloda Zsuzsanna-szárnyában található wellness-részleget. Elsőként a pezsgőfürdőt próbáltuk ki. A víz ekkor nagyon melegnek bizonyult, de más alkalommal már kellemes hőmérsékletet tapasztaltunk. Ez nem volt pozitív, hogy a kiírt hőfokot nem sikerült tartaniuk. Az élménymedencét viszont igen kellemesnek találtuk. Szauna, aroma- és sószoba szintén kipróbálásra ösztönözte a szép számban ott lévő vendégeket - így persze minket is.
A szállodai félpanziós ellátást dicsérni tudom. A svédasztalos reggeli és vacsora finom volt, melyet a szépen kialakított étteremben kellemes körülmények között fogyaszthattunk el.
Amit hiányoltam a szállodában, az a programszervezés. Sok vendég volt, biztosan többen is részt vettek volna egy délutáni-esti közös játékban, meghallgattak volna egy érdekes előadást. Azt reméltük, hogy egy ilyen nagy szálloda már rendelkezik animátorral.
A néhány nap alatt - jó szokásunk szerint - szerettük volna megismerni a környéket is. A kocsimúzeumot és a Cifra-istállót most nem látogattuk meg, már többször is voltunk ott. Sétáltunk egy nagyot Parád hosszú utcáján. Megállapítottuk, hogy a településnek még sokat kell fejlődnie ahhoz, hogy "felérjen" a szálloda színvonalához. A közeli kastélyszálló szép látvány, de a volt üveggyár lepusztult épületegyüttese hervasztóan hatott ránk.
Összességében kellemes élmény volt az Erzsébet Park Hotelben eltöltött 4 nap. Ár-értékaránya megfelelő volt (kedvezményesen 7250 Ft/fő/éj). Más alkalommal is szívesen eltöltenénk ott néhány napot, sőt SZÍVESEN TESZTELNÉNK MÁS, HASONLÓAN SZÍNVONALAS SZÁLLODÁKAT IS!
Hazafelé útban megálltunk a Mátrafüred közelében lévő Sástónál. Meglepően kulturált környezetet találtunk sok szép faházzal, ami nyári szállásnak kiváló lehet.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:
Elhelyezkedés:Átlagos
Fényképek (2)
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő - KörnyékErzsébet Park Hotel Parádfürdő - Környék

Erzsébet Park Hotel további értékelései

2024.04.21barátokkal
Átlagos
Baráti nyugdijas társasággal foglaltunk szobákat a szállodában. Érkezésünkkor a recepciós hölgyek nem voltak toppon. Aki egyedül jött ő nagyobb tágas szobát kapott akik ketten voltak picit... A kötelező ismertetéseket gyorsan ledarálták. A folyosó végén jobbra, lifttel le, ott a folyosó végén...
2024.04.13a párjával
Nagyon szép helyen van. Sok a látnivaló és a kirándulási lehetőség. Lehet kerékpárt bérelni,tollast, nordic walking botokat, társasjátékokat ingyen. Van bowling, biliárd,cso-cso stb. Az ételek is finomak, bár 3. reggelre kicsit egysíkú volt. A wifi gyenge és állandóan ledob,de nem Facebookozni...
2024.04.03a párjával
Kiváló
Kellemes nyugodt pihenést biztosított. Parkra tekintve ébredés után az első hóesés romantikus hangulatot keltett. Étel választék megfelelő, italt a számlához írják. Figyelmes személyzet ahol a főnök sem rest mosollyal fogadni az érkezőket a vacsoránál. Wellness egy napig nem működött, de a...

Az Erzsébet Park Hotel legnépszerűbb csomagjai

Erzsébet Park Hotel Parádfürdő - Kedvezményes pihenés (min. 2 éj)
Kedvezményes pihenés
72.288 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2024.12.23-ig
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő - Nyugdíjas pihenés (min. 2 éj)
Nyugdíjas pihenés
68.272 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2024.12.06-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2024.06.03-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
73.967 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Eger Park - Egri kikapcsolódás
Egri kikapcsolódás
2024.06.19-ig
Hotel Eger Park
68.796 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval