Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kellemesnek mondható hétvége az Erzsébet Park Hotelben Parádon...

Erzsébet Park Hotel ParádfürdőErzsébet Park Hotel Parádfürdő a térképen

Kiváló 2016. novemberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2016. november 24.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Már nem első alkalommal kerestük fel ezt a hotelt, mert eddig igen jó véleményünk volt róla. Most is elég kellemes három napot töltöttünk ott lányomékkal, unokáimmal és egy baráti társasággal 5 szobát foglaltunk el.
Az idő nagyon kellemes volt, nem volt kint sem hideg. Igaz a Kékestetőn még hó volt, odautazáskor kihasználtuk a közelségét.
A tisztasággal, étkezéssel, wellnesszel nem volt semmi gondunk. Egyetlen probléma volt, borzalmas meleg volt az egész szállodában. Éjszaka nyitott ablaknál aludtunk volna, de nem hűlt ki a szoba még így sem. Szóvá tettük a recepciónál, de sajnos nem tudtak segíteni, mert a központi rendszer így volt beállítva.
Amit nem értek, a szobában volt szabályozási lehetőség, de nem ért semmit, vagy nem működött, ezt nem tudom. Természetesen rosszabb lett volna, ha fázunk, de a melegtől meg folyamatosan fájt a fejem, a szellőztetéssel pedig folyamatosan vigyáznunk kellett, mert kicsi gyermekek is voltak velünk. A másik gond még az volt a szobában, hogy nem francia ágy volt, hanem két ágy egymás mellett, amik folyamatosan szétgurultak, mivel az ágynak kereke volt, de lefékezni nem lehetett. Ennyi volt a problémánk.
A svédasztalos reggeli és vacsora finom volt, a választékkal sem volt igazán gond, azért lehetne még ennél változatosabb is.
Összefoglalva igazán kellemesen telt a majdnem 3 napunk. Ötletes nagyon a szombat esti élő zene, még a kicsik is jól mulattak. Az üdvözlő ital választéka igen kicsi és nem igazán volt jó a minősége az almalének.. Azért elfogyott..
A fűtés állítási lehetőségét pedig meg kellene oldaniuk, mert így rengeteg energiát elpazarolnak. Néztem a többi szobában is állandóan nyitva voltak az ablakok, ez teljesen felesleges energia pocsékolás....
Még egy javaslatom lenne. Több szállodában is jártam már, ahol az elutazás napján a szobát el kell hagyni 10 óráig de engedélyezve van a wellness használata azon a napon. Erre azért lenne szükség, mert elvileg 3 nap 2 éjszakára szól a csomag. Pénteken délután lehet elfoglalni a szállást, így ez már eleve csak egy fél nap, bejelentkezés, bepakolás, egy családnak ez nem két perc. A szombat teljes nap. Vasárnap pedig reggel pakolás, reggelizés és már el is lehet hagyni a szállást. Ez még egy fél nap sincs, szóval nem 3 nap, hanem 2 nap 2 éj talán összesen.
Megoldás lenne erre, hogy a szobákat el kell hagyni,hogy tudjanak takarítani, de a wellnesst még igénybe lehetne venni ezen a napon legalább délig.
Ennyi megjegyzésem lenne.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:
Kényelem:Átlagos
Szolgáltatások:
Étkezés:
Elhelyezkedés:
Fényképek (5)
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő - Külső képErzsébet Park Hotel Parádfürdő - Külső képErzsébet Park Hotel Parádfürdő - EgyébErzsébet Park Hotel Parádfürdő - Szórakozás/SportErzsébet Park Hotel Parádfürdő - Külső kép

Erzsébet Park Hotel további értékelései

2024.04.21barátokkal
Átlagos
Baráti nyugdijas társasággal foglaltunk szobákat a szállodában. Érkezésünkkor a recepciós hölgyek nem voltak toppon. Aki egyedül jött ő nagyobb tágas szobát kapott akik ketten voltak picit... A kötelező ismertetéseket gyorsan ledarálták. A folyosó végén jobbra, lifttel le, ott a folyosó végén...
2024.04.13a párjával
Nagyon szép helyen van. Sok a látnivaló és a kirándulási lehetőség. Lehet kerékpárt bérelni,tollast, nordic walking botokat, társasjátékokat ingyen. Van bowling, biliárd,cso-cso stb. Az ételek is finomak, bár 3. reggelre kicsit egysíkú volt. A wifi gyenge és állandóan ledob,de nem Facebookozni...
2024.04.03a párjával
Kiváló
Kellemes nyugodt pihenést biztosított. Parkra tekintve ébredés után az első hóesés romantikus hangulatot keltett. Étel választék megfelelő, italt a számlához írják. Figyelmes személyzet ahol a főnök sem rest mosollyal fogadni az érkezőket a vacsoránál. Wellness egy napig nem működött, de a...

Az Erzsébet Park Hotel legnépszerűbb csomagjai

Erzsébet Park Hotel Parádfürdő - Kedvezményes pihenés (min. 2 éj)
Kedvezményes pihenés
68.976 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2024.12.23-ig
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő - Nyugdíjas pihenés (min. 2 éj)
Nyugdíjas pihenés
65.144 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2024.12.06-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
73.967 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
2024.12.23-ig
Silver Hotel Hajdúszoboszló
89.976 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Eger Park - Egri kikapcsolódás
Egri kikapcsolódás
2024.06.19-ig
Hotel Eger Park
68.796 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval