Aminda étterem értékelései

Értékelései
22
44
43
128
8
1
441

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Aminda értékeléseit!

Olvasd el Aminda étterem értékeléseit!

Aminda értékelései

Tradicionális étterem, jóízű ebéddel -

Hotel Aqua-Lux Étterme Cserkeszőlő

2017. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. május 23. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Mivel nem volt még az igazi fürdőszezon, a kevés üzemelő étterem totál telt-házas volt, (vasárnap lévén), annyira, hogy még remény sem volt, hogy egy bő félórán belül megebédelhessünk. A Hotel Aqua-Lux szállodánál láttuk, hogy az éttermet nemcsak a szállóvendégek használhatják, így betértünk ide. Szerencsére!
Megosztom
Változatos sütemények, vegyes benyomások -

Monostor Cukrászda Zirc

2016. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. január 25. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Első pillantásra egy bájosan vonzó kisvárosi (tegyük hozzá: az egyik legszebb kisvárosé) cukrászda, ami stílusosan és nem hivalkodóan bújik meg a Zirci Ciszterci Apátság oldalában. Második pillantásra a bőség és változatosság, hatalmas sütemények.
Megosztom
Ínyencségek hangulatos környezetben -

Kemencés Étterem Zirc

2016. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. december 29. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szállóvendégként gyakran vacsoráztunk, vagy tértünk be egy-egy desszertre és forró italra a szálloda melletti étterembe. Mindig fontos az első benyomás: itt, kellemes összhangja a színeknek, a fehér függönyös ablakok, boltívek, zöld dekoráció, és a terem végében egy kandalló. A választék mindig széles volt, magyaros, vegetárius, vadételek, többféle változatos köret és saláták, sütemények.
Megosztom
Tökéletes harmónia -

Trattoria al Forno Veresegyház

2016. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. november 22. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ezt az éttermet az Ittjartam-ról választottam, mert a barátaimmal egy igazán jó „olaszos” étterembe akartam menni. Kicsit mindig tartok az idézőjeles olaszos helyektől, mert többnyire még a neveket is rosszul írják, az ételek pedig nem olaszosak. Ebben nem csalódtam, sőt, nem is vártam ennyire finoman kidolgozott, részletekre is gondot fordító étteremre egy vidéki kisvárosban.
Megosztom
A legjobb fagyi és kiváló sütik -

Sulyán Cukrászda (Veresegyház) Veresegyház

2016. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 25. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nem feltűnő helyen található a szépen fejlődő Veresegyházon ez a cukrászda, de érdemes meglátogatni, a város miatt is. Országos szinten itt kapható az (egyik) legjobb fagyi, választék, minőség, ár szempontjából is, és gyakran van valami új különlegesség. A sütik is ellenállhatatlanok: például az egyik kedvencem a francia-krémes, meg a… de nem akarom felsorolni most őket, tessék inkább kipróbálni!
Megosztom
A vendéglátást még tanulni kell! -

Z Fogadó Étterme Litér

2016. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 19. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Csak egy késői reggelire tértünk be ide, kora reggeli indulás miatt a Balatonhoz. A nem túl bőséges választékból még a tojásrántotta (2 tojásból), és meleg szendvics volt a leginkább elfogadható. A mennyiség és az íz – semmi különös. A tojásrántottát olcsó olajjal készítették – nem is sajnálták belőle… Amúgy a környezet kifogástalanul tiszta, kellemes, még minden új.
Megosztom
2016. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 23. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Jó kis hely, ha az ember (lánya) éppen arra jár, és már éppen enni kéne valamit, mert már lassan vége a délutánnak. A helység tiszta (a mosdó is), és igazán „trendis” belül (ez jó! ) nincs tömeg (ez nagyon jó! ), ebben az időben nálunk ritkán esznek, délután 4 és 6 között, a felszolgáló gyorsan el is készítette a választott csirkeszárnyakat különböző módon, és hozta is.
Megosztom
2016. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 23. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Hangulatos, kényelmes kis szigetnek tűnt a Korzó Nyíregyháza igazi nagyvárosi forgatagában, így beültünk egy fagyira – egyenlőre, mert elég ígéretesnek néztek ki. Nem volt igazán jó… vizes, édes, volt benne aroma is, de mindez úgy külön – külön. Így folytatásról már le is mondtunk, a süteményválaszték amúgy sem igazán volt vonzó.
Megosztom
Könnyű, nyári vacsora – tökéletes volt! -

Aventinus Coffee & Lounge Nyíregyháza

2016. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 21. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Talán már másnak is volt olyan érzése, hogy nagyon éhes, de még sincs igazán kedve úgy semmihez, egy élménnyel teli nyári nap délutánján, sok-sok sétával… A közeli Aventinus jó megoldásnak látszott, azonnal kaptuk az étlapot, az italt – jeges limonádé – és terítéket a teraszra. Egyébként sem az étteremben, sem a teraszon nem volt vendég rajtunk kívül.
Megosztom
Izgalmas ízek nyugodt környezetben -

Vadász Étterem Répáshuta

2016. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 18. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Forró júliusi napon, már délután felé tértünk be ide – kutyástul – hogy együnk valami főtt ételt. A kívülről kellemesnek látszó étterem igazán „belülre” tartogatja a kellemes meglepetéseket. A szellős teraszon ültünk (ahol a kutya is elfért és senkit nem zavart), és nem volt könnyű a sok izgalmasnak ígérkező étel közül választani.
Megosztom
5 oldalon / 43 találat


TérképX