Bagira étterem értékelései

Értékelései
20
28
34
24
1
0
12

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Bagira értékeléseit!

Olvasd el Bagira étterem értékeléseit!

Bagira értékelései

2017. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. április 7.
Zalaegerszegen nem értem mért majdnem az utolsó helyen kullog a hely. . Sokkal rosszabbak vannak ennél. . Többször voltunk, nem ítélek elhamarkodottan, de mindig tetszik! Az ár értékarány kiváló, a választék bőséges, a kiszolgálás kedves, a hely hangulatos. Kocsma, minden ehhez illeszkedik, hű a nevéhez, és a híréhez.
Megosztom
Jó kis Csárda az út szélén! -

Vadászcsárda Zalacsány

2017. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. január 31.
Régi Csárda, csodálkoztam is, hogy nem volt fent az oldalon. Amióta emlékszem, ez a Csárda ott áll az út szélén. Csárdára jellemzően hangulatos, vadász trófeákkal, de hála égnek nem csak vadételek közül lehet választani. Az étlap mindenre kiterjedő, választékos, biztos talál magának kedvére valót az ember, akár tradicionális, akár mai modern ételeket keresünk.
Megosztom
Csoda majdnem a világ végén.. -

Hegylánc Fogadó Sótony

2017. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. január 26.
Évek óta átmenő forgalomként mi is végigszáguldottunk a falun, Sótonyon. . A tavasszal viszont a nagy kanyarban lévő fogadó körül mozgolódást láttunk. . mintha készülnének valamire. És elkészültek! Az ősszel ültünk be először,jó időben hívogatott a hatalmas terasz. Elcsodálkoztam az étlapon! ! Modern, ízléses ételek, pizzák, minden nap menü, és a hét több napján állandó akció!
Megosztom
2016. májusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. január 21.
Régebben is sokat jártunk az étteremben, legutoljára egy családi rendezvényen voltunk. Az ételek ízletesek, a kiszolgálás gyors, pontos. Az összejövetelen kicsit gyorsnak is tűnt, a 3 fogást 3/4 óra alatt lezavartuk, elvitték a tányérokat, a maradék süteményeket dobozban már ki is osztották, kicsit olyan érzése volt az embernek, hogy megvolt minden, akkor esetleg mehetünk is.
Megosztom
2017. januárban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. január 21.
Várlátogatás után ültünk be, mert a Várcsárda a múltkor nem győzött meg minket. Kívülről télen nem éppen hívogató, de ahogy megláttam a pizza kemencét, már voltak reményeim. Mosolygós kedves felszolgáló hölgy, időben érkezett mindennel. Pizzát, és húsételt is kértünk, minden teljesen normális időn belül érkezett. A pizza nagyon, de nagyon finom volt!
Megosztom
2016. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. január 18.
Hipermarketben, gyors étkezési lehetőség. Ehhez mérten mindennek megfelel. A választél bőséges, a frissen sültekre sem kell sokat várni, pizza szelet mindig kéznél van. De ami a legjobb, évek óta csak gyrost eszem a helyen! ! ! Nem sok helyen ettem ennél jobban eltalált gyrost! Pont olyan, annyi a zöldség, a hús, a sült krumpli az öntet, ahogy én szeretem!
Megosztom
Fútószalagszerű kiszollgálás hangulatos környezetben -

Várcsárda Sümeg

2016. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. január 17.
Párommal egy nyári délután ültünk be az étterem teraszára. Hangulatos, szép környezetben. Pincérek helyhez illően öltözve. A választék átlagos, magyaros ételek elég drágán. Kb 5 percen belül hozták a frissen sültet. . Nem volt rossz, de kimondottan jó sem. Fel van készülve az étterem a rengeteg látogatóra, gondolom rengeteg mindent előre készítenek, frissen tartják, csak tálalni kell, amit kér a vendég.
Megosztom
Gyönyörű környezetben -

Tó-Ka Vendéglő Zalaegerszeg

2016. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. január 17.
Csodás adottságai vannak a helynek, és jó látni, hogy évek alatt a színvonal növekszik, befektetnek a környezetbe, a táj szépségében is. Nagyon romantikus a tó környéke, kiváló lehet esküvő helyszínének. Pont egy esküvő utáni vasárnapon voltunk, a pincér kedvesen elmondta, hogy a szakácsok fáradtak, nyűgösek, de még elkészítik a vacsoránkat.
Megosztom
Nelkem tetszett!! Korabeli hangulat! -

Kastély Kávézó Keszthely

2016. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. január 17.
Kastélylátogatás után tértünk be, illet a programunkhoz. Korabeli, patinás, beleillik a környezetében. Az árak magasabbak, de itt nem zavart. Korabeli kínálat, felszolgálás, nagy ritkán szerintem megér ennyit. Gyerekekkel voltunk, nekik is tetszett, volt választék a számukra is. A kikért süteményben, kávéban nem csalódtunk. Élmény volt, köszönjük, ajánlom másoknak is!
Megosztom
Melengető finom reggeli.. -

Kapos Étterem Kaposvár

2017. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. január 17.
Többször voltunk, nyáron is, akkor csak sütizni kávézni. Ha a browniet felmelegítik, isteni finom. Most egy kora szombati fagyos reggel tértünk be, és nagy örömünkre volt villás reggeli választék. Nem csalódtunk. Kiszolgálás kellemes, étel finom, ár érték arány kiváló. Régi patinás épület, a hangulat is megvan hozzá, az ember eltudja képzeli mennyi minden történhetett már e falak közt.
Megosztom
4 oldalon / 34 találat


TérképX