Bagira étterem értékelései

Értékelései
19
26
29
17
1
0
12

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Bagira értékeléseit!

Olvasd el Bagira étterem értékeléseit!

Bagira értékelései

2016. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. január 18.
Hipermarketben, gyors étkezési lehetőség. Ehhez mérten mindennek megfelel. A választél bőséges, a frissen sültekre sem kell sokat várni, pizza szelet mindig kéznél van. De ami a legjobb, évek óta csak gyrost eszem a helyen! ! ! Nem sok helyen ettem ennél jobban eltalált gyrost! Pont olyan, annyi a zöldség, a hús, a sült krumpli az öntet, ahogy én szeretem!
Megosztom
Fútószalagszerű kiszollgálás hangulatos környezetben -

Várcsárda Sümeg

2016. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. január 17.
Párommal egy nyári délután ültünk be az étterem teraszára. Hangulatos, szép környezetben. Pincérek helyhez illően öltözve. A választék átlagos, magyaros ételek elég drágán. Kb 5 percen belül hozták a frissen sültet. . Nem volt rossz, de kimondottan jó sem. Fel van készülve az étterem a rengeteg látogatóra, gondolom rengeteg mindent előre készítenek, frissen tartják, csak tálalni kell, amit kér a vendég.
Megosztom
Gyönyörű környezetben -

Tó-Ka Vendéglő Zalaegerszeg

2016. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. január 17.
Csodás adottságai vannak a helynek, és jó látni, hogy évek alatt a színvonal növekszik, befektetnek a környezetbe, a táj szépségében is. Nagyon romantikus a tó környéke, kiváló lehet esküvő helyszínének. Pont egy esküvő utáni vasárnapon voltunk, a pincér kedvesen elmondta, hogy a szakácsok fáradtak, nyűgösek, de még elkészítik a vacsoránkat.
Megosztom
Nelkem tetszett!! Korabeli hangulat! -

Kastély Kávézó Keszthely

2016. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. január 17.
Kastélylátogatás után tértünk be, illet a programunkhoz. Korabeli, patinás, beleillik a környezetében. Az árak magasabbak, de itt nem zavart. Korabeli kínálat, felszolgálás, nagy ritkán szerintem megér ennyit. Gyerekekkel voltunk, nekik is tetszett, volt választék a számukra is. A kikért süteményben, kávéban nem csalódtunk. Élmény volt, köszönjük, ajánlom másoknak is!
Megosztom
Melengető finom reggeli.. -

Kapos Étterem Kaposvár

2017. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. január 17.
Többször voltunk, nyáron is, akkor csak sütizni kávézni. Ha a browniet felmelegítik, isteni finom. Most egy kora szombati fagyos reggel tértünk be, és nagy örömünkre volt villás reggeli választék. Nem csalódtunk. Kiszolgálás kellemes, étel finom, ár érték arány kiváló. Régi patinás épület, a hangulat is megvan hozzá, az ember eltudja képzeli mennyi minden történhetett már e falak közt.
Megosztom
2016. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. január 2.
Lehet pont kifogtuk, de senki nem volt az étterembe, mikor bementünk. . és nem is jött! ! ! ! :-D Jó ideig nem jött! ! Épp már azon gondolkoztunk el kellene mennünk, mikor kijött egy hölgy,odaadta az étlapot, felvette az italrendelést, ami úgyszintén nagyon soká érkezett ki, megint a távozáson gondolkoztunk. .
Megosztom
Vegyes érzelmekkel.. -

Centro Étterem Zalaegerszeg

2016. novemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. január 2.
Többször voltunk az utóbbi időben. Első látásra ez is nagyon tetszett, de már első ottlétünkkor láttam, nem épp a legjobb alapanyagokból dolgoznak. A nemrég feltalált"sajtnak" mondott túl sárga, és iszonyat terméket itt is előszeretettel használják, aminek csak az ára elfogadható. . Volt, hogy lejárt szavidejű italt kaptunk. .
Megosztom
Kalandos helyen. -

Vándor Vigadó Zalaegerszeg

2016. májusban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2017. január 2. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Azt gondoltam sosem érünk oda, kalandos a megközelíthetőség. Többször is voltunk, mert az első benyomás nagyon jó volt, aztán lankadt. . Első alkalommal nagyobb társasággal sikeres vizsgát ünnepeltünk, gyors lebonyolítás,előre megrendelt ételek ízletesek finomak, árban elfogadhatók. Viszont a röviditalok nagyon drágák! !
Megosztom
2016. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. január 2.
Egy menüre tértünk csak be, 20 év óta először. Egyik legrégibb hely a megyeszékhelyen, de jó volt látni, hogy tartja magát, hogy halad a korral. Tiszta, modern, rendezett, és van hangulata! Pincérlány kedves, segítőkész, az étel gyorsan, forrón tálalva. Szerettük volna vasárnap is kipróbálni, étlapról választani, de sajnos szünnap van.
Megosztom
2016. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. január 2. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Gyönyörű város szívében egy kellemes melegséget árasztó helyiség. . Az egyik pincér kissé frusztrált, de nem csodálkozom. . Ottlétünk órája alatt amit csak én hallottam, a záporozó kérdések. . " a húsleves tyúk, vagy marha? " "A spenót hogy kerül az ételbe? " Szóval lássuk be, mi vendégek azért elég finnyásak, túlzottan kritikusak tudunk lenni. .
Megosztom
3 oldalon / 29 találat


TérképX