Balatoni_Bea étterem értékelései

Értékelései
13
30
86
11
8
0
91

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Balatoni_Bea értékeléseit!

Olvasd el Balatoni_Bea étterem értékeléseit!

Balatoni_Bea értékelései

A legjobb házi rétes -

Nasska - A rétesező Veszprém

2017. januárban járt itt
Értékelt: 2017. január 10.
Ez egy apró, bájos boltocska, de annál hangulatosabb. A fiatal tulajdonos helyben nyújtja és süti a rétest, meg fogadja a vendégeket, soha el nem fogyó mosollyal. Rengetegféle rétes van, mellette pogácsa, kiflik, és kutyakeksz is. A kávézókra, teázókra is gondoltak. Kedvencem az almás-diós rétes és a meggyes-mákos, hagyományos recept alapján, semmi trükk, mégis mennyei, minden felesleges összetevő nélkül.
Megosztom
Fiss saláták, tészták, pizzák -

Marica Café-Bar & Étterem Veszprém

2016. októberben járt itt
Értékelt: 2017. január 10.
Alul kávézó, nyáron kiülős terasz, fent étterem rész található. A hangulat modern. Az emeleten kör asztalokhoz járó magasított háttámlájú kanapék kisebb-nagyobb társaságoknak, illetve kétszemélyes asztalok is találhatóak. Nemzetközi konyha, van választék a fittness vonalon mozgóknak, a burger szeretőknek és a pizza meg tészta evőknek is, sőt desszert is akad.
Megosztom
2017. januárban járt itt
Értékelt: 2017. január 10.
Azért szeretm, mert bár ez a legrégebbi cukrászda a városban, mégis nagy a választék a gluténmentes, tejmentes sütemányekből. Még bejglit is készítenek belőle rendelésre, illetve születésnapi tortát is. Mindig nagy választék van a süteményekből, tortákból, fagylaltból.
Megosztom
Klasszikus retró menza -

Hungária Étterem Veszprém

2016. szeptemberben járt itt
Értékelt: 2017. január 10.
Ez a hely már húsz éve is így nézett ki, a burkolat talán még régebbi, de akit ez nem zavar, szereti a klasszikus magyar alap konyhát és olcsót akar enni a városban, akkor adott a lehetőség. Önkiszolgáló étterem, hosszú sor van ebédidőben, de gyorsan megy és készségesek a kiszolgálók.
Megosztom
2016. novemberben járt itt
Értékelt: 2017. január 10.
Hangulatos kávézó-bár, mozgalmas festményekkel a falon, kényelmes fotelekkel. Szezonban az udvarra építenek dobogót és oda is kitesznek asztalokat. Kellemes, lazulós hely, senki sem piszkál, hogy mit ülök még a kávém felett, lehet mellette dolgozni is a laptopon, hiszen 8-10-ig nyitva van és wifi is elérhető. Finom a kávé, a melegszendvicsek is kiválóak.
Megosztom
Többet kapunk a pénzünkért -

Gourmandia Étterem Veszprém

2016. decemberben járt itt
Értékelt: 2017. január 10.
Ebédelni tértünk be és a napi menüből választottunk, nem az étlapról, így nagyon-nagyon baráti áron ettünk kétfogásosat. A zöldborsó krémleves után a csirkemellet frissen grillezték, bolognai szósszal tálalták, mellé rizs járt. A kedves pincérek fehér ingben, mellénybenráadásul szolgáltak fel, a kancsó víz poharakkal pedig kérés nélkül érkezett az asztalunkhoz.
Megosztom
Aprócska bolt minden jóval -

La Delizia (Pozsonyi út) Budapest

2016. májusban járt itt
Értékelt: 2017. január 10.
Itt a kínálatban, az alapanyagokban is érzékelhető a magas minőségre törekvés. A torták, kekszek nincsenek túlgondolva, viszont sokféle van és abból a pár összetevőből olyan finom ízvilágot állítanak össze, amit nem tévénézés közben töm magába az ember, hanem oda kell figyelni rá. Májusban a helyben fogyasztásomhoz az üzlet előtti leülést választottam.
Megosztom
2016. decemberben járt itt
Értékelt: 2017. január 10.
Számunkra ünnepi alkalom, amikor ide jövünk, mert megadják a módját a teázásnak, nem csak odalöttyintenek egy kis forralt vizet, hiszen a tea ízét már a víz keménysége és hőmérséklete is befolyásolja, továbbá a hely hangulata is letisztult, emelkedett, mégis kényelmes, békés. Ha valaki nem szereti a zöld teát, akkor még nem ivott jót.
Megosztom
Speciality kávé Veszprémben -

Tizen1 Kávézó Veszprém

2016. decemberben járt itt
Értékelt: 2017. január 10.
Számomra az ország legkedvesebb hangulatú kávézója. Egy százéves parasztházban lett kialakítva, az eredeti burkolatot, szerkezetet megtartva, nem túl modernizáklva de nem is archaizálva. Jó érzés az apró asztaloknál vagy a párnás pamlagon ülni. De a lényeg persze a kávé, ami fenomenális. A hozzáértő tulajdonosok maguk készítik és szolgálják fel, miután széles és őszinte mosollyal fogadtak beléptünkkor.
Megosztom
Gluténmentes, laktózmentes és finom -

Tündérsziget - Nagyi Sütödéje Tihany

2017. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. január 9.
Vannak természetesen búzalisztből és tejjel készült sütemények is, de a legjobb, hogy itt dúskálhatunk a máshol olyan ritkán és kis választékban kapható mentes süteményekben is. Itt készült lekvárok, szörpök, testápolási termékek és az elmaradhatatlan tihanyi levendula egészíti ki az állandó kínálatot, amit az évszakhoz és az ünnepekhez, eseményekhez is mindig hozzáigazítanak, így olykor még különlegesebb ételeket is találunk az étlapon – mármint az amúgy mindig elérhető reggeli kínlaton kívül.
Megosztom
9 oldalon / 86 találat


TérképX