Csilla étterem értékelései

Értékelései
33
33
15
31
1
0
36

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Csilla értékeléseit!

Olvasd el Csilla étterem értékeléseit!

2017. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. január 29.
Ahányszor erre visz az utunk mindig betérünk. Zömében jókat és gyorsan szoktunk enni. Finomak a hal ételek,főleg a hagyományos konyhát részesítik előnyben. Választék épp elég,bőséges adagok vannak. A környezet szokványos csárda jellegű. Nagyon kellemes meleget és hangulatot varázsoltak a nagy befűtött kandallóval a hideg időben.
Megosztom
Hol egy étterem?!Éhen halunk! -

A Vigadó Étterem Dunaújváros

2016. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 25. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Dunaújvárosba érkezve leparkoltunk és éttermet kerestünk egy tájékoztató táblán/itt áll Ön/,azt se tudtuk hol állunk,de éhesek voltunk. Jött az ötlet Itt jártam legjobb éttermek Dunaújváros. Gps. . irány a Vigadó étterem. Eldugott helyen,kellemes kis terasszal,mosolygós pincérnővel,telitalálat volt. Gyorsan akartunk finomat enni.
Megosztom
Első helyezett?Próbáljuk ki!! -

Mediterraneo Vendégfogadó étterme Esztergom

2016. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. július 17. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az esős időjárás ellenére ahogy megérkeztünk az étterembe,amit már kinéztünk előre ,hogy kipróbáljuk,majdnem nem sikerült bejutnunk. A kinti,benti fedett rész fullon,mégis a tulajdonos nagyon kedvesen megkérdezte Van e foglalt asztalunk? Nem volt . Felírták telefonszámunkat és mire sétálgattunk egy kicsit,már indulhattuk vissza meg volt terítve.
Megosztom
Ha kell egy jó falat,irány a Flat! -

The Flat Bisztró Debrecen

2016. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2016. július 3.
Debreceni vásárlós csavargás végére megéhezett a család,így hát tanakodtunk,hogy hová menjünk vacsorázni. Ezt az éttermet már régen kinéztem magamnak,csak még nem jött ki a lépés. A séfet ismerem,igazi fanatikus mester. Nem csalódtunk. A hely nem nagy de pont elég,hangulatos kellemes. Az étlap tele különleges ételekkel. Még az ismert ételek sem hagyományosan készülnek.
Megosztom
Szèp környezet jó ètelekkel -

Cadran Pizzéria Pub Ráckeve

2016. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. június 4.
Már többször választottuk az èttermet,ha Ráckevèn járunk itt szoktunk ebèdelni. Gyönyörű virágos környzet,gyors kiszolgálás,finom ètelek jellemzik. Szèp kilátás nyilik a hídra,az ètterem elhelyezkedèse nagyon jó. Az ètlap változatos a mexikói ètelektől a pizzáig,a frissensültek,saláták a napi menü,mind megtalálható.
Megosztom
2016. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. május 10.
Már többször jártunk Hajdúszoboszlón ezen a kedves és színvonalas helyen. A város központjában,jól megközelithető helyen van. Nagyon szépen ,esztétikusan berendezett étterem. Figyelmes pincérek,gyors kiszolgálás a jellemző. Az étterem remek ötlete,hogy különleges vacsorákat szervez egyes ünnepnapok alkalmával/Valentin nap,borvacsora stb.
Megosztom
Megérdemelt jutalom vásárlás után! -

Leroy Café Debrecen Debrecen

2016. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. május 3.
Az étterem Debrecen legnagyobb bevásárló központjában van. Könnyen megközelíthető az utca felől is,de a legjobb, hogy egy nagy "plázázás" után megérdemelt jutalomként beülhetünk ebbe a kiváló étterembe. Kellemes környezet,jó kiszolgálás,finom ételek és italok várnak bennünket. Már többször voltunk itt,de még nem csalódtunk az étlap rendszeresen frissül a mennyiségek pont megfelelőek,a limonádé mindig szuper.
Megosztom
Lacika óvodás uzsonnája! -

Grill Gödör Sárospatak

2015. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2015. július 8.
A Grill Gödör Sárospatakon több helyen is reklámozott étterem. A promója jó volt,hát úgy döntöttünk ott vacsorázunk heted magammal. A hely a Rákóczi kastély hátsó bejáratánál van. Kívülről nem látszik,hogy a hely nagyon hangulatos. Tényleg rendben van. A várgödörbe nyúlik le a kerthelyiség. Az árak normálisak,a sör kifejezetten olcsó. DE! ! !
Megosztom
Nagy melegben csípős és fűszeres?brrr. -

Kashmir Indiai Étterem Debrecen

2013. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2013. augusztus 8.
A napokban jártunk ismét ebben a hangulatos étteremben kb. 2 év elteltével. Rekkenő hőség este 6 körül,kint is bent is. A személyzet segitőkész,a környezet barátságos. Az innivalók nagyon finomak. Az ételek közül próbáltunk olyat választani ami ízelitőt adna az indiai izekből. Most annyira nem sikerült.
Megosztom
Finomat gyorsan, szép környezetben. -

Katalin Étterem Berettyóújfalu

2013. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2013. július 17.
Nagyon kellemes hely,mi az osztálytalálkozonkat tartottuk itt. Minden tökéletesen sikerült,de ezt köszönhetjük a hely dolgozóinak is. Nagyon finom volt a vacsora,gyors kiszolgálás és nagyon flott kis személyzet dolgozik. Mindenki mosolyog,nagyon előzékenyek és kedvesek. A külső körlet nagyon szép,rendezett. A kinti fedett részen is kényelmesen lehet étkezni.
Megosztom
2 oldalon / 15 találat


TérképX