Gitta01 étterem értékelései

Értékelései
16
16
10
16
0
0
9

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Gitta01 értékeléseit!

Olvasd el Gitta01 étterem értékeléseit!

Szép környezet, finom ételek -

Szélkakas Vendéglő Szeged

2016. szeptemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 13.
Most szombaton jártunk az étteremben, ott ünnepeltük édesanyám szülinapját. Régen voltunk már ebben az étteremben, akkor sem csalódtunk. Svédasztal volt. Az ételek finomak, bőséges adagok, változatos ételek,és a leves, isteni volt!!! Kiszolgálás kifogástalan, nagyon kedvesek. Csodaszép kerthelyiség.Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük!.
Megosztom
Finom ételek egy szuper helyen -

Fenyő Vendéglő Szilvásvárad

2016. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 9. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nekem az étteremről pozitív véleményem van. Szilvásváradon voltunk 3 napot, hát az idő nem kedvezett, de az étterem kárpótolt mindenért. Az Ittjártam. hu értékelései alapján választottuk a helyet, mivel már volt szerencsénk vacak ételekhez. Pisztrángot rendeltünk (márványsajtal), és nagyon finom volt.
Megosztom
2016. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 9.
Minden évben ha tehetjük elmegyünk a családommal a Balatonra. Ebbe az étterembe véletlenül kerültünk, ugyanis eldöntöttük,hogy lángost fogunk enni és elmentünk a főtérre. A lángosos nem jött össze, mivel pont az orrunk előtt vágta be az ajtót elég durván, hogy elfogyott a tészta. . . Nem is részletezem, feldobtam a kiscsaládnak az ötletet, mi volna ha pizzát ennénk.
Megosztom
Ünnep a Fasor Vendéglőben -

Fasor Étterem Szeged

2016. februárban, családjával járt itt
Értékelt: 2016. február 26.
NAgyon sokszor voltunk ebben a vendéglőben, ez a vendéglő a család kedvence. A pincérek kedvesek és segítőkészek, a felszolgálás kifogástalan. Az ételek nagyon finomak,bőségesek, ár-érték arány megfelelő. Annyira a család kedvence ez a hely, hogy egy rokonunk is bejelentette, hogy egy szűk családi lakodalmat ott fogja tartani jövőhéten, úgyhogy ismét fogunk menni!
Megosztom
Baráti buli -

John Bull Pub Szeged

2016. februárban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2016. február 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Először jártam ebben az étteremben. Nagy társassággal érkeztünk, külön termet is kaptunk. Az ételek egyszerűen fantasztikusak, a leves hát mit mondjak? Mennyei volt. A főétel után annyira szerettem volna desszertet enni, de olyan bőséges volt az adag, hogy nem ment :) :) :) A felszolgálók kedvesek, segítőkészek, udvariasak. Nagyon szuper volt minden, köszönjük!
Megosztom
2015. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. december 4. - 7 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Bár nyereménykupon felhasználásával tértünk be és csak jókat akartam írni az étteremről, mert nagyon örültünk és rettentően hálásak voltunk a nyereményért, egy kicsit keserű szájízzel jöttünk el onnan. Talán a kiszolgálásnak köszönhetően, mi legfőképp ezért nem voltunk elégedettek.
Megosztom
2015. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. szeptember 15.
Erről a helyről én is csak szépeket tudok írni! Nagyon szép környezet, családias hangulat, kedves, segítőkész személyzet. Az ételek nagyon finomak, menü is rendelhető. Nagyon jó áron, nagyon finom ételek, nagy adagok. Több jártunk az étteremben, nem csalódtunk benne. A vértő mellett található, kerthelyiséggel felszerelve. Bátran ajánlom mindenkinek!
Megosztom
Ebéd egy fantasztikus helyen :) -

Kilátó Borozó Zalakaros

2015. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. augusztus 18. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A kilátó mellett egy fantasztikus helyen található ez az étterem. Csak jókat tudok írni. Gyönyörű hely, kedves, udvarias felszolgálók, nagyon finom ételek,isteni borok. A kemencében sült ételek nálam elérték a csillagos-csillagos ötöst! ! ! Ez a kellemes hangulatú, csodálatos éttermet mindenképpen meglátogatjuk még a családommal. Ajánlom mindenkinek !
Megosztom
Egy jó szilvásváradi étterem :) -

Csobogó Étterem Szilvásvárad

2015. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. augusztus 13.
Kedvenc helyünk közé tartozik Szilvásvárad, ha tehetjük szinte minden évben elmegyünk oda. Imádjuk a férjemmel, még ha csak 1 nap, ki nem hagynánk! :) Véletlenül tértünk be az étterembe, mivel most tényleg egy napra ugrottunk át Szilvásváradra, mivel Miskolcon voltunk. Nem csalódtam az étteremben, kellemes, nyugodt környezet, kedves pincérek, finom ételek!
Megosztom
2015. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. július 14.
Szerintem Szeged egyik legszuperebb helye minden szempontból. Ár-érték, mennyiség-minőség , minden szempontból. Nagyon finom házias ízek, széles választék, nagy adagok, a főzelékektől a rántott ételekig, tésztaételek, saláták, gyros, vega és minden egyéb. Gyors és finom, nem utolsó szempontból jó árak. Ha nincs időd főzni, a menü választékuk is nagyon szuper!
Megosztom


TérképX