grocceni étterem értékelései

Értékelései
38
63
163
85
20
2
3597

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg grocceni értékeléseit!

Olvasd el grocceni étterem értékeléseit!

grocceni értékelései

Még szódát is árulnak -

Allegro Café & Étterem Veszprém

2016. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. január 23.
Köztudottan kiváló minőségű a veszprémi karsztvíz, így a belőle készült szóda harmadába kerül, mint a ki tudja milyen ásványvíz. Persze nem csak ezért jár oda az ember. Jól meggondolt kialakítással még a Tesco vasárnapi zárva tartása alatt is nyitva volt az Allegro. Kedves kiszolgálók, házias ételek, wi-fi. Mindig van valami "akciós kombináció", melyet a bejáratnál ki is írnak.
Megosztom
Megújult a Kokó cukrászda -

Kokó Cukrászda Veszprém

2017. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. január 15.
Az átalakítás után többszörösére emelkedett az asztalok száma a veszprémi Kokó cukrászdában. A három szintes épületben alul van az eladótér, ahonnét egy elegáns csigalépcső visz fel az emeletre. Nem kell aggódnunk, hogy lecsúszik a tálcánkról a magas fagyikehely, hiszen a finoman gumírozott tálcán ez kizárt.
Megosztom
Jó kis étterem exponált helyen -

Elefánt Étterem Veszprém

2017. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. január 15.
Veszprémben a vár bejáratánál található ez a kis étterem. Azt hiszem jogosan vannak ők ezen a helyen, hiszen még a túrisztikailag gyenge januárban is majdnem teltház volt. Kedves mosolygós felszolgálók, normál várakozási idő, finom ételek. A borok egy temperáló hűtőben várakoznak. Kristálytiszta vízű akvárium, dísztárgyak teszik otthonossá a helyet.
Megosztom
Kocsival megyünk a sörözőbe -

Gösser Söröző & Pizzéria Veszprém

2016. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. január 15.
Maradéktalanul igaz a fenti cím - hiszen nem fogyasztunk sört. Ezt már a személyzet is tudja. Ásványvíz (buborékmentes) az italunk, de itt nem is ez a lényeg. Mi a pizzájukért járunk ide. 60 féle kapható belőlük. Ezek tetejéről nem sajnálják a "pakolmányt", a megnevezésben pedig nem sajnálják a humort. A pizzatekercseik pedig egyszerűen felülmúlhatatlan.
Megosztom
Rossz helyen kevés vendéggel -

Flavius Kávézó Hévíz

2016. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. január 14.
Hévíz egy igazán sikeres üdülőhely - ezt mindenki tudja. Egy dolog azonban nem sikerült Hévízen. Ez a Flavius üzletház. Bonyolult módon (a parkolón keresztül) lehet megközelíteni. Az itt található Flavius kávézó azonban erről mit sem tehet. Lelkesek a kiszolgálók, finom a kávé, szép a csésze, de csak mi árválkodtunk ott azon a szombaton.
Megosztom
2016. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. január 14.
A Madách téri egység, majd barista suli után a Graphisoft parkban a Záhony utcában is nyílt egy Melbourne. Októberben volt szoftveres intéznivalóm és persze meglátogattam őket. Leginkább az amerikai hálózathoz hasonlít a kinálat (szendvics, sütemény, keksz), azonban a kávéválaszték merőben más. Bátran merem ajánlani a helyet az újhullámos kávézók kedvelőinek.
Megosztom
Itt mindig kicsi a parkoló -

Bergmann Cukrászda Balatonfüred

2016. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. január 11.
Habár most zárva van a Bergmann füredi egységeinek mindegyike - mégis ide kívánkozik a nyári élmény. Állandó parkolóhely gondokkal küzd a cukrászda. Mindig ismerősként üdvözöljük a házi- és vaddisznókat, mikor kiszállunk a kocsiból. Azt hiszem süteményválasztékban ennél nagyobb repertoárt nem láttunk még Füreden. Kedvenceimből - a sós süteményekből - is komoly választékot találunk.
Megosztom
Ruszki streetfood Pesten -

Babuska Budapest

2016. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. január 11. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Mikor gasztronómiai tudásomat anno az orosz konyha felé irányítottam, akkor még nem sejtettem, hogy nálunk is megjelennek és a klasszikus "az oroszok már a spájzban vannak" poént élőben élvezhetem. Jómagam blini és pirog bajnoknak tartom magam, így szinte extázisba estem a Margit-híd pesti lábánál.
Megosztom
Nagyon jó hely a sétány másik oldalán -

Terasz Étterem Balatonfüred

2016. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. január 9.
Füreden a nyaralók nagy része a Zákonyi Ferenc sétány "fényesebb oldalának" kövét koptatja. Mi is mindig így tettünk és számtalanszor elmentünk mellette. Belestünk, illetve belehallgattunk a cigányzenébe. Aztán a Borfesztivál idején jött az ötlet: Próbáljuk ki! És már be is mentünk. Habár pincérünk kissé gépiesen kezelt, azért a klasszikus magyar ételválaszték megéri az árát.
Megosztom
Azt hiszem még nem találtam jobbat -

Onyx Étterem - Spirit Hotel Étterme Sárvár

2016. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. január 3.
Az év utolsó napjait Sárváron töltöttük és a korábbi Spirit szállodaértékelés után most következzék az Onyx étterem bírálata. Átlagon felüli felszolgálószemélyzet, kik lesik minden kívánságodat. Csodálatos ételkreációk csodálatos tálalásban csodálatos ízben. Aztán a szilveszteri gálavacsorán még ezen is túltesznek.
Megosztom
17 oldalon / 163 találat


TérképX