gyuramaria szállás értékelései

Értékelései
18
18
0
13
0
0
29

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg gyuramaria értékeléseit!

Olvasd el gyuramaria szállás értékeléseit!

Szép augusztusi emlék -

Apartmanpark és Kemping Cegléd

2016. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 7.
A szállás, a fürdő-strandbelépő nagyon feldobta az itt eltöltött időt. A kifogástalan bánásmód, tisztaság, a kényelmes apartman, igen elnyerte a tetszésünket, máskor is szívesen visszatérünk még, de csak ellátás nélkül. Jóllehet, a félpanzió mindig csábító számunkra, de ez alkalommal az Ambrózia étteremben nagyot csalódtunk.
Megosztom
2015. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. november 30. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Örülünk, hogy ott tölthettünk kis időt ebben a hotelban. A hosszú séták után szívesen tértünk vissza a kellemesen meleg, tiszta szállodába. A szállásadók kedvesek, figyelmesek voltak, a kiszolgálás kifogástalan, a reggeli bőséges és finom volt. Az ágynemű különösen jó és szép. 1-2 csekély hiányosság: fürdőszobában nincs konnektor és az elszívó nem működött.
Megosztom
Kedves, csendes Hotel -

Hotel Forrás Zalakaros Zalakaros

2015. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. október 28. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A rossz idő ellenére is jól éreztük magunkat. Már sokadszor voltunk Zalakaroson, mert igazán szép, tiszta, hangulatos üdülőhely, csak a fürdőbelépő nagyon drága. A Forrásban most voltunk először, és igen jó benyomást gyakorolt ránk. A tisztaság, a kifogástalanul bőséges reggeli-választék, a kedves és ügyes masszőrnő jó hatást keltett.
Megosztom
Szép szeptemberi emlék -

MTA Üdülő Visegrád

2015. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. október 26. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Csodálatos táj, gyönyörű kirándulóhely, tartalmas történelmi emlékekkel. A lenyűgöző szépségű Dunakanyart sokszori látogatás után sem lehet megunni. Az MTA Üdülő /Ezüstfenyőként hirdették meg/ szerény külső-belsővel rendelkezik, de azért jól éreztük magunkat. Az egyszemélyes, barátságos, kedves kiszolgálással, és az ellátással is meg voltunk elégedve.
Megosztom
Csodás táj, szép fogadó -

Kastély Fogadó Gyékényes

2015. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. október 26. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szeptember elején látogattunk erre a szép vidékre. Festőien szépséges tájon található ez a várszerűen kialakított, kívül és belül is gyönyörű fogadó. Szép kilátás nyílt a tóra, ahol a fürdés és csónakázás is szép élményt nyújtott. A napozóterasz és a park is tetszett. Az ellátással és kiszolgálással többnyire elégedettek voltunk. Szép emlékekként gondolunk vissza.
Megosztom
Csak jó tapasztalataink voltak! -

Melis Panzió Balatonlelle

2015. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. szeptember 1.
Augusztus végén voltunk itt kétéjszakás lehetőségen. Az apartman szép, tiszta, rendes jól ellátva mindennel. A svédasztalos reggeli- és vacsoraválaszték kifogástalanul finom volt. A recepciós- és kiszolgáló hölgyek aranyosak, kedvesek. Külön élmény volt a balatonboglári gömbkilátó és bobpálya meglátogatása, ahová kerékpárral mehettünk.
Megosztom
Negyedszer is jól éreztük magaunkat -

Hotel Mária Balatonmáriafürdô

2014. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. augusztus 29.
Mi már törzsvendégként, negyedszer voltunk itt a barátainkkal. Szerintem, ez magáért beszél. Most először nyári idényben, kétéjszakáson, az előzőekben négyéjszakás lehetőséget vettünk igénybe. Most csak reggelis ellátásban volt részünk, de a svédasztal maximálisan kielégítette az igényünket. A marcali belépő is jól jött, mert a Balaton sajnos nagyon lehült.
Megosztom
Hamisítatlan természet -

Sokoró Fogadó Sokorópátka

2015. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. augusztus 5.
A csend, a jó levegő, a természet szépsége, a szállással és az ellátással is igen meg voltunk elégedve, a személyzet hozzáállása is kifogástalan. /Kis hiányosság: jó lett volna egy kis hűtő és nem volt szappan a fürdőszobában. / Sok szép lóban is gyönyörködhettünk. Jó kis kerékpártúrákat és sétákat tettünk a környéken, ami jó hatással volt ránk.
Megosztom
2015. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. július 18.
Az elmúlt napokban, július közepén sikerült megtapasztalnunk ezt a lehetőséget. Összességében, általában meg voltunk elégedve. A külső jakuzzi hidegvizű volt, de a belsőt sem vettük igénybe . . . , mint a megannyi sport- és sporteszköz lehetőséget sem a rövid idő miatt. De a kerékpárnak és a vizibiciklinek igen örültünk.
Megosztom
Maximálisan elnyerte tetszésünket! -

Főnix Panzió Hévíz

2015. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. június 15. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
E hónap elején vetődtünk erre a szépséges helyre, amelynek nagyon örültünk. A panorámás magaslati táj lenyűgöző volt az erkélyről nézve is. A szállás maximálisan minden igényt kielégítő volt. Ezt mondhatjuk el a személyzetről és az ellátásról is. A wellness részleg is kifogástalan, de a némi kis kritika csak annyi, hogy a jakuzziban nem működtek a derékbefúvók, csak egy középen.
Megosztom
2 oldalon / 18 találat


TérképX