HULAMA étterem értékelései

Értékelései
19
27
32
57
0
0
43

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg HULAMA értékeléseit!

Olvasd el HULAMA étterem értékeléseit!

HULAMA értékelései

2017. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. március 22.
A Hámori tó mellett nagyon szép helyen van az étterem. Tisztaság, kilátás a tóra, kedves személyzet, élő zene. Minden, ami egy ebédet előre "földobhat". Nem csalódtunk. Ízletesek, bőségesek voltak a megrendelt ételek. Ár érték arányban kissé magasabb az ilyen jellegű éttermek árainál, de a minősége miatt megérte, hogy ezt választottuk.
Megosztom
Nádas, ha arra járok biztos ott ebédelek. -

Nádas Csárda Tiszaújváros

2017. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. február 20.
2017. februárjában átutazóban a városon tértünk be a Nádasba. Tájékozódtunk a neten előtte, és ezért döntöttünk mellettük. Jól tettük. Természetesen halétel volt a cél. Az étteremben tisztaság volt, érdekes a retró díszlet, amiben két pár csizma is helyet kapott a falon. Nem kellet túlzottan sokat várni a felszolgálóra és az ételre sem, ami ízletes volt.
Megosztom
Baráti beszélgetésre kiváló. -

Latin Cafe Debrecen

2016. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. november 3.
Barátokkal tértünk be egy kis beszélgetésre, forró csokizásra. Én chiliset kértem, nagyon finom volt. Süteményt is kértünk, ami ízlett. A kiszolgálás megfelelő volt, kedves volt hölgy, ami manapság sajnos már külön érték. Van kinti terasz rész is, amit még hidegben is szívesen használnak sokan. Ár-érték arányban is elfogadható.
Megosztom
Én meg voltam elégedve. -

Gasthaus Étterem Szilvásvárad

2016. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. október 19.
Véletlenszerűen választottuk ezt az éttermet, de nem bántuk meg. Olyannyira nem, hogy ottlétünk második napján is oda mentünk ebédelni. Kedvesen fogadtak, ami sok helyen már sajnos nem létezik, már egy jó pincér is ritka kincs. Tiszta, ízlésesen megterített asztal mellett nem kellett sokat várnunk.
Megosztom
A hely tetszett. -

Play Pub House Debrecen

2016. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 17.
Terveztem valamit kettesben a párommal, és "szörfözve a neten" esett a választás a számomra teljesen ismeretlen étteremre. Étlapja elég jónak mutatkozott. A rozéra sült kacsamell nagyon jó volt, a narancsos mártással, felezett burgonyával tálalt töltött csirkemell már kevésbé. A séf kreativitását hiányoltam a pár szár zöld miatt.
Megosztom
Rétesbolt a Mátyás Templom mellett -

Budavári Rétesvár Budapest

2016. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 17.
Szeptemberi kánikulában töltöttünk pár napot a Mátyás Templom mellett. Harmadik nap fedeztük fel egy kis utcácskában ezt a pici boltocskát. Mert valóban picinyke. Kettő bemegy, ki kell jönni a bennlévőknek. Még jó, hogy meleg időben kint le lehet ülni, mert van két asztalka. A kínálat nem túl nagy, ár-érték arányban a sok helyen tapasztaltakkal szemben elfogadható.
Megosztom
Vegyes érzések.... -

Trattoria Amici Siófok

2016. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. július 26.
Nyaralás alkalmával voltunk párszor az étteremben. Kockás viaszos vászon terítős, olyan fekete-fehér filmekből ismert, régi időket idéző érzés fogja el a vendéget. A személyzet néhány tagja kedves, mosolygós, a többi meg olyan "elmegy". A kedvességet, mosolyt többen nem ismerik, pedig ez a kis vonal az arcon pénzbe sem kerülne és a vendégek is jobban éreznék magukat.
Megosztom
Ha arra járunk, ismét betérünk... -

Mikes Étterem Siófok

2016. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. július 26.
Nyaralás közben hirtelen támadt ötlettől vezérelve tértünk be az étteremben. A pincér, aki fogadott rendkívül kedves, tisztelettudó volt. Sőt. . . a mosoly és a humor sem állt messze tőle, amit nagyon jól kezelt és mi rendkívül értékeltük. Sajnos sok helyen már nyoma sincs a kedves fogadtatásnak, nemhogy még mosolyogjanak is a vendégre.
Megosztom
Ide biztosan visszatérünk... -

Halászcsárda Étterem Szolnok

2016. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. július 14.
Az ittjartam. hu értékelések alapján gondoltuk, hogy ezt a helyet nem szabad kihagyni, ha már eltöltünk pár napot Szolnokon. Nem is csalódtunk. Amit először megnézek, az a tisztaság az étteremben. . . Itt minden rendben volt. Nagyon finom halászlét ettünk és a pincér kedves rábeszélésére bulyáki pálinka és búzasör is kóstolásra került.
Megosztom
Nem tudtam megkedvelni....sőt... -

Chili Café Étterem & Kávézó Debrecen

2016. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. május 6. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Először voltunk ebben az étteremben és azt hiszem utoljára. Nagyon rossz időpontban mentünk ebédelni, hétköznap délben. De mikor ebédeljek, ha nem délben? Az ország bármelyik részén járunk, délben ebédelünk. És mindig étteremben, mert utazáskor ez kényelmes. Úgy gondolom, hogy a közelben dolgozók járnak ide menüt enni, mert folyamatosan jöttek és elég sokan voltak.
Megosztom
4 oldalon / 32 találat


TérképX