Kyra étterem értékelései

Értékelései
44
37
7
26
2
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Kyra értékeléseit!

Olvasd el Kyra étterem értékeléseit!

Finom ebéd Gödön -

Ilka Csárda Göd

2016. decemberben, csoporttal járt itt
Értékelt: 2016. december 21.
Jó a megközelíthetősége, tábla is jelzi Pest felől a régi 2-es úton. /Bp. -ről mentünk egy meghívásra/ Mindkét étel, amit a párommal ettünk (egymásét megkóstoltuk), bőséges és finom volt ,konkrétan harcsapörkölt túróscsuszával és őzpörkölt sztrapacskával. A levesek is jók voltak és az elvitt palacsinták is. Udvarias kiszolgálás, különterem és boxok is, szóval minden szempontból előnyös.
Megosztom
Bőséges ebéd -

Fanyűvő Étterem Budapest

2016. novemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2016. november 24.
Hétköznap,kora délután, céges rendezvényen jártunk ott,az alagsori különteremben. Kellemes , jól temperált , barátságos hely. A pincérek kifejezetten udvariasak. Levest, főételt és limonádét fogyasztottunk, ill. desszertnek igen finom sajttortát. Nagy adagokra, friss, ízletes ételekre emlékszem.
Megosztom
Víg Kalmár októberben -

Víg Kalmár Étterem Budapest

2016. októberben, csoporttal járt itt
Értékelt: 2016. november 24.
Nem először jártam itt, eddig mindig jobb tapasztalatot szereztem. Októberben a fűtési szezon kezdetén kisebb csoporttal jártam ott. Az maradt meg leginkább, hogy nem tudták még felfűteni a( nem teljesen szeparálható) különtermet, fáztunk. Az ételektől nem voltunk különösebben elragadtatva. A rántott fogasfilé nem keltett frissen sütött benyomást, a panír nem volt ropogós.
Megosztom
Koronakert, 16.kerület -

Koronakert Étterem Budapest

2016. márciusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2016. június 23.
Viszonylag könnyen megtaláltuk az addig számunkra ismeretlen helyet. Könnyen lehetett parkolni. Hétköznap voltunk ebédelni. Tágas helyiség, kellemes, modern berendezés. Nyáron szabad térben is lehet étkezni. Igen udvarias volt a kiszolgálás. Meglepően nagy választék, tényleg frissen sütött, elegánsan tálalt, megfelelő mennyiségű ételek, melyek finomak is voltak.
Megosztom
Tóparti étterem -

Hemingway Étterem Budapest

2016. májusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2016. június 15.
Többször jártam már itt, mindig hasonló, összességében jó tapasztalatot szereztem. Legjobb a fekvése. A Feneketlen tó csendesebb partján, főleg nyáron,a nyitott terasz mellett az étterem oldala is nyitott, árnyékolt, felülről mennyezetventillátorral hűtött, szóval igen kellemesen el lehet üldögélni. Jó megközelíthetősége miatt főleg külföldieknek, igényes kirándulóknak ajánlanám ill.
Megosztom
2015. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. április 27. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A csend és falusias környezet vonzott ide minket, ezeket meg is kaptuk. Még messze nem volt teltház, a főépületben kaptunk helyet . Éjjel tényleg nem hallatszik semmiféle mozgás a környéken. Vacsorát étlapról lehetett rendelni,elég jó volt. A reggeli elegendő, jó minőségú volt. Egyetlen programlehetőség a még nem nyári időben átmenni Igalra, a fürdőbe.
Megosztom
Ha jót akarsz enni jó áron -

Öreghalász Étterem Budapest

2013. decemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2013. december 28.
Finom , nagy adag halászlé, minden egyéb étel /sztrapacska, húsos második fogás/ is finom, jó hőmérsékletű. Udvarias kiszolgálás, reális árak. Szerintem ezek a fontosak, belülről nem látja az ember a külső homlokzatot. Szocreál építés lehetett, de a belső berendezés megfelelő. Családdal és a különteremben konferencián is voltam itt többször, az ételek,a felszolgálás mindig jó volt.
Megosztom


TérképX