Mazsola63 étterem értékelései

Értékelései
1
13
23
26
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Mazsola63 értékeléseit!

Olvasd el Mazsola63 étterem értékeléseit!

Mazsola63 értékelései

Hangulatos pho-bár nem remek kiszolgálással -

Pho Bosnyák Budapest

2017. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. február 12. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Korábbi ittjartam értékelés alapján választottuk a hozzánk viszonylag közel eső helyet, mert már nagyon vágytam egy jó kis pho levesre, de nem volt időnk az Allee-hoz közeli elhíresült vietnami pho levesezőbe elmenni. Az ételek megfeleltek az elvárásainknak, a pho leves finom, a marhahús is puha, omlós volt benne, az én ízlésem szerint egy kicsit több koriander meghetett volna bele.
Megosztom
Halász Jutkát neeeeeee!!! -

Trófea Grill Étterem (Király) Budapest

2016. decemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2017. január 22. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nemrégiben írtam értékelést az étteremlánc Szerémi úti étterméről, a Király utcait legjobban úgy tudnám jellemezni, hogy ennek a kisöccse, az étterem méreteiben és a kínálatban is. Az előétel kínálat kevesebb, és kedvencemet, a tatárbifszteket itt kis köpet adagokban teszik ki, ami gyorsan elfogy, háromszor kellett kimennem "vadászni", mire sikerült szereznem egy adagot.
Megosztom
Kellemes ebéd egy hangulatos kerthelyiségben -

Schieszl Vendéglő és Borház Budakalász

2016. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. január 13. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Viszonylag szűk az étlap, de nekünk kedvünkre való, mindig tudunk választani. Rendkívül finom a házias húsleves, előételnek a hajszálvékonyra vágott mangalicasonka házi kenyérrel, zöldsalátával, a sült csülök, természetesen a saját pincészetből való borral.
Megosztom
Ebéd a Károlyi kastélyban -

Fóti Kastély étterem Fót

2016. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. január 13. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az étterem a fóti Károlyi kastélyban található gyönyörű környezetben, étkezés előtt/után lehet kicsit sétálni a kastélykertben is. Az ételek kiválóak, a húsleves és a raguleves, a bélszín, minden rendkívül finom, a vadas pedig olyan volt, mint amilyet egykor nagymamám főzött.
Megosztom
Csak céges karácsonyi rendezvényt ne fogj ki!!! -

Koronakert Étterem Budapest

2016. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. január 12. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nagyon kellemes étterem Budapest XVI. kerületében egy kis csendes, családi házas utcában. Általában az étterem is csendes, hangulatos, a pincérek is kedvesek, gyorsak. Tökéletesen alkalmas egy kellemes vasárnapi ebéd elfogyasztására a családdal. De ami a legfontosabb: az ételek finomak, rendben vannak, itt még nem csalódtam semmiben.
Megosztom
Elsőre nem jött be, aztán javított -

Rosenstein Vendéglő Budapest

2016. márciusban, üzleti partnerrel járt itt
Értékelt: 2017. január 10. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Mindkét alkalommal üzleti partner meghívására voltam a Rosensteinben. Mivel sokan ódákat zengtek róla, először a klasszikus libacomb/törtkrumpli/lilakáposzta kombót ettem, aznap nem lehetett jó napja a szakácsnak, mert a libacomb száraz volt, a törtkrumpli ízetlen, így nekem akkor elég nagy csalódás volt
A második alkalom sem indult jól, mert a raguleves nagyon savanyú volt.
Megosztom
Nyáron az igazi -

Vári Cukrászda Budapest

2016. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. január 10. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A fagyiválaszték hatalmas, sok egyedi, máshol nem kapható kreációval, kétségtelenül elég drágán. Szeretjük a fagyasztott tortáikat is. A süteményeik nekünk nem annyira jönnek be, jó nagy darabok, de elég nehezek, túl édesek, tömények. A feleségem például az egyik csokitorta szeletüket három napig ette, mert annyira tömény volt, hogy pár falat után eltelt vele.
Megosztom
Ebéd a klozetajtóban -

Ezüstponty Vendéglő Budapest

2016. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. január 1. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Meghívásra mentünk az Ezüstpontyba társasággal. Az első kellemetlen meglepetés az volt, hogy a napokkal korábban foglalt asztalunk közvetlenül a klozetajtónál helyezkedett el, így az ebéd alatt cca. 50-60 ajtónyitást/csukást (és az ezzel járó járkálást és klozetszagot) kellett elviselnünk a sürgősen h*gyozni/sz*rni vágyó étterem látogatóktól.
Megosztom
Néhány süti - egy ebéd áráért, de egyszer ki kell próbálni -

Desszert Szalon Vác

2016. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. január 1. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Amikor mi voltunk ott, szerintem még Desszert Szalonnak hívták, most már a magyaroknak nyilván sokkal könnyebben kimondható és megjegyezhető Mihályi Patesserie (ha jól írom) névre hallgat a hely. (A Mihályi Cukrászda biztos túl bonyolult elnevezés lett volna. . . ) Mint sokan írták, a sütemények kiválóak, nekem a Csík Somlói nagyon bejött, feleségem egy újragondolt Dobos torta kreációt evett, az is nagyon jó volt.
Megosztom
2016. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2016. december 30. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az egyik kedvenc helyünk. Szentendrével egy magasságban van a szigeten, kár, hogy kicsit körülményes autóval megközelíteni (a "pesti oldalról" Dunakeszinél lehet átmenni komppal, ami sokba kerül, a "budai oldalon" fel kell menni messze Szentendrén túl a hídig, majd onnan ugyanannyit vissza Szigetmonostorig), szerintem nagyságrendekkel megnőne a forgalma, ha pl.
Megosztom
3 oldalon / 23 találat


TérképX