Mazsola63 étterem értékelései

Értékelései
1
13
21
22
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Mazsola63 értékeléseit!

Olvasd el Mazsola63 étterem értékeléseit!

Mazsola63 értékelései

Kellemes ebéd egy hangulatos kerthelyiségben -

Schieszl Vendéglő és Borház Budakalász

2016. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. január 13.
Viszonylag szűk az étlap, de nekünk kedvünkre való, mindig tudunk választani. Rendkívül finom a házias húsleves, előételnek a hajszálvékonyra vágott mangalicasonka házi kenyérrel, zöldsalátával, a sült csülök, természetesen a saját pincészetből való borral.
Megosztom
Ebéd a Károlyi kastélyban -

Fóti Kastély étterem Fót

2016. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. január 13. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az étterem a fóti Károlyi kastélyban található gyönyörű környezetben, étkezés előtt/után lehet kicsit sétálni a kastélykertben is. Az ételek kiválóak, a húsleves és a raguleves, a bélszín, minden rendkívül finom, a vadas pedig olyan volt, mint amilyet egykor nagymamám főzött.
Megosztom
Csak céges karácsonyi rendezvényt ne fogj ki!!! -

Koronakert Étterem Budapest

2016. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. január 12. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nagyon kellemes étterem Budapest XVI. kerületében egy kis csendes, családi házas utcában. Általában az étterem is csendes, hangulatos, a pincérek is kedvesek, gyorsak. Tökéletesen alkalmas egy kellemes vasárnapi ebéd elfogyasztására a családdal. De ami a legfontosabb: az ételek finomak, rendben vannak, itt még nem csalódtam semmiben.
Megosztom
Elsőre nem jött be, aztán javított -

Rosenstein Vendéglő Budapest

2016. márciusban, üzleti partnerrel járt itt
Értékelt: 2017. január 10. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Mindkét alkalommal üzleti partner meghívására voltam a Rosensteinben. Mivel sokan ódákat zengtek róla, először a klasszikus libacomb/törtkrumpli/lilakáposzta kombót ettem, aznap nem lehetett jó napja a szakácsnak, mert a libacomb száraz volt, a törtkrumpli ízetlen, így nekem akkor elég nagy csalódás volt
A második alkalom sem indult jól, mert a raguleves nagyon savanyú volt.
Megosztom
Nyáron az igazi -

Vári Cukrászda Budapest

2016. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. január 10. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A fagyiválaszték hatalmas, sok egyedi, máshol nem kapható kreációval, kétségtelenül elég drágán. Szeretjük a fagyasztott tortáikat is. A süteményeik nekünk nem annyira jönnek be, jó nagy darabok, de elég nehezek, túl édesek, tömények. A feleségem például az egyik csokitorta szeletüket három napig ette, mert annyira tömény volt, hogy pár falat után eltelt vele.
Megosztom
Ebéd a klozetajtóban -

Ezüstponty Vendéglő Budapest

2016. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. január 1. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Meghívásra mentünk az Ezüstpontyba társasággal. Az első kellemetlen meglepetés az volt, hogy a napokkal korábban foglalt asztalunk közvetlenül a klozetajtónál helyezkedett el, így az ebéd alatt cca. 50-60 ajtónyitást/csukást (és az ezzel járó járkálást és klozetszagot) kellett elviselnünk a sürgősen h*gyozni/sz*rni vágyó étterem látogatóktól.
Megosztom
Néhány süti - egy ebéd áráért, de egyszer ki kell próbálni -

Desszert Szalon Vác

2016. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. január 1. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Amikor mi voltunk ott, szerintem még Desszert Szalonnak hívták, most már a magyaroknak nyilván sokkal könnyebben kimondható és megjegyezhető Mihályi Patesserie (ha jól írom) névre hallgat a hely. (A Mihályi Cukrászda biztos túl bonyolult elnevezés lett volna. . . ) Mint sokan írták, a sütemények kiválóak, nekem a Csík Somlói nagyon bejött, feleségem egy újragondolt Dobos torta kreációt evett, az is nagyon jó volt.
Megosztom
2016. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2016. december 30. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az egyik kedvenc helyünk. Szentendrével egy magasságban van a szigeten, kár, hogy kicsit körülményes autóval megközelíteni (a "pesti oldalról" Dunakeszinél lehet átmenni komppal, ami sokba kerül, a "budai oldalon" fel kell menni messze Szentendrén túl a hídig, majd onnan ugyanannyit vissza Szigetmonostorig), szerintem nagyságrendekkel megnőne a forgalma, ha pl.
Megosztom
Egy illúzióval kevesebb. -

Dunakömlődi Halászcsárda Dunakömlőd

2016. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2016. december 30. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Még a hetvenes években jártam osztálykirándulással a legendás dunakömlődi Halászcsárdában, ahogy mondani szokták a mai napig érzem a számban az ízét az akkor evett halászlének és túróscsuszának. Sokáig még az onnan hozott papírszalvétát is őrizgettem. Ha bármikor halászlevet ettem, mindig mondtam, hogy jó, jó, no de a dunakömlődi. . . . .
Megosztom
Kitűnő étterem, hangulatos környezetben. -

Trattoria al Forno Veresegyház

2016. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. december 30. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az étterem egy hosszú udvar belső részén van, nyáron kerthelyiséggel, de a belső rész is nagyon hangulatos. A fatüzelésű kemence csábít a pizza rendelésére, és aki azt rendel, nem is bánja meg. Ugyanakkor érdemes kipróbálni az egyéb ételeket is, a levesek (paradicsomleves, vargányakrémleves), húsos ételek is nagyon finomak, nekem a kedvencem a bélszín vargányagombával, barna mártással, de kiválóak a halételek és a rizottók is.
Megosztom
3 oldalon / 21 találat










TérképX