nagytamasne étterem értékelései

Értékelései
17
16
9
9
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg nagytamasne értékeléseit!

Olvasd el nagytamasne étterem értékeléseit!

2017. márciusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. március 21.
Az Ittjártam honlapjáról kerestem egy éttermet, ahol a híres halászlevet
megkóstolhatjuk. családommal jártam itt. Könnyen megtaláltuk. Sokan voltunk, nem volt asztalfoglalásunk, de így is sikerült asztalt kapnunk. Nagyon gyors a kiszolgálás. A halászlé isteni volt, körbekóstoltuk. A második fogást Én már meg sem bírtam enni, de gyorsan becsomagolják.
Megosztom
2016. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 18.
Parádon nyaraltunk, kellett valami étkezési lehetőség. A TI ajánlásotok alapján kerestük meg ezt az éttermet. Jól ki van táblázva mindkét irányból, hogy lehet odatalálni. Szép helyen van. Mi sose voltunk egyedül, folyamatosan jöttek családok, csoportok. Gyorsan dolgoznak. Az ételek finomak, ízletesek és megfelelő mennyiségben adják.
Megosztom
A kevés néha több -

Delta Étterem Csokonyavisonta

2016. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 9.
Közel van a fürdőhöz és a szállásokhoz is, jól megközelíthető. Sok embert tud leültetni kint és bent is kényelmesen. A kiszolgálás gyors, türelmes nem tolakodó. A választott ételek nagyon háziasak, ízletesek és a kis adag is bőséges. Az árak és a minőség is megfelelő. Csak ajánlani tudom. Azért hiba is akadt. A dohányzásra kijelölt hely túl közel van az étkezőkhöz.
Megosztom
A ködös Alsóörsön -

Hotel Laroba étterme Alsóörs

2015. decemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. január 4.
2015. decemberben jártunk erre. A téli szünet elején, nagyon ködös időszakban. Hangulatos kisvendéglő, a belső részben kicsit szorosan voltunk, de ez sem zavart minket. Az akció keretén belül felszolgált kalács, kakaó, capuccino és forralt bor kombináció a kinti időjárás hangulatát nagyon tudta kompenzálni A kiszolgálás nagyon jó volt.
Megosztom
2015. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2015. április 14. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
2015. április
Hétvégén jártunk ott és ebéd időben. Mivel máskor is étkeztünk már itt bátran léptünk be. Az általunk kiválasztott ételek (4 fő) 4 különböző igénnyel nem kaphattuk meg mert már elfogytak. A cserében felajánlott fogásokat elfogadtuk (bár ne tettük volna). Nem vagyunk egy válogatós család, pláne ha éhesen ülünk asztalhoz, de a vége felé már egymást biztattuk, hogy nem is olyan rossz.
Megosztom
2014. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2014. november 22.
Októberi hűvös este tértünk be ide a családdal (5 fő). Lassú kiszolgálásban volt részünk, egy lányka rohangált kedvetlenül a vendégek között. A kihozott tésztás étel hideg volt. A család nem tudott egyszerre végezni mert a fogások érkezése között nagy szünetek voltak. A helységben a meleget a tömeg adta össze, mivel például a mellettünk lévő radiátor nem működött.
Megosztom
2014. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2014. november 22.
Októberi napon tértünk be ide a honlapon olvasottak alapján. Sötét és hideg fogadott minket és meglepődés az arcokon, hogy mit akarunk. A megrendelt ételek nagyon finomak voltak és nem is kellett volna sokáig várni, de a hidegben való ücsörgés még rövid ideig is rossz volt. Szerencsére a hátsó részben állt egy biliárd asztal.
Megosztom
2014. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2014. november 22.
Jó elhelyezkedésű étterem. Szívélyesen fogadtak minket. Kényelmesen éreztük magunkat. nem volt tömeg így gyors kiszolgálásban volt részünk. A választott ételek finomak voltak, a palacsinta isteni. Hangulatos zene szólt, egészen ideális lett volna, ha nem kezdenek a szomszédos hotelből szállingózni a vacsora vendégek, nyugalomnak ezzel vége is volt.
Megosztom
2014. januárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2014. január 6. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az étterem a város központjában, jól megközelíthető helyen található, pince helységben. A berendezés esztétikus és kényelmes. Gyors kiszolgálásban volt részünk. Az ételek frissek, nagyon ízletesek. A tálalás egyedi. Az ár és a kapott ételek mennyisége és minősége arányban van egymással. A kihozott italok is 100%-osak voltak. Máskor is vissza fogunk még oda menni.
Megosztom


TérképX