stupek étterem értékelései

Értékelései
30
65
81
303
7
4
150

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg stupek értékeléseit!

Olvasd el stupek étterem értékeléseit!

stupek értékelései

2016. decemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2017. január 12. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ennek a 3000 lakosú falunak egyetlen étterme. Menüs étkezés is van, de ezt behatárolja, hogy az étterem a falu szélén van. Fő profil a bowling, az étterem egy járulékos dolog. Ezt bizonyítja, hogy egy légtérben van a 8 pálya és az éttermi asztalok. El lehet képzelni, hogy teltház esetén percenként nyolcszor koppan a padló, hurrá és jajj kiáltások, kb 90-100 db-es hangzavar, beszélgetni nemigen lehet.
Megosztom
2016. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. december 13. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Sok jót írtak a saját oldalán erről az étteremről, gondoltam megnézem. Főleg halételekre specializálódott ez a nyitott tóparti büféből átalakított „étterem”. Azért tettem időzőjelbe, mert nem terem, hanem fóliasátorral leválasztott kerthelyiség fű alappal. A fűtés ilyenkor télen egy fatüzelésű kályhával van, ami az első asztalokig éppen hat.
Megosztom
2016. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. október 29. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ez az étterem megérdemli az 5 pontot. A pincér fogad, asztalhoz kísér, gyertyát gyújt, az adagok normálisak, gyorsan kihozzák. A pincérek egyenruhában, kedvesek, fiatalok. Az étel finom, a hangulat az elvárható. Nincs kiabáló, éneklő részeg, nincs dohányfüst, az étlapon lévő ételekből mind megrendelhető, az illemhely tiszta, lehet fizetni bankkártyával.
Megosztom
Egy cukrászda amely étterem is lehetne -

Kemenes Cukrászda és Bisztró Biatorbágy

2016. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 6. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Biatorbányon a Lipóti pékség boltját kibővítve lett ez a hely cukrászda+étterem+lipóti pékség egyben. Érdekes, hogy a három dolog nem külön-külön, hanem egyben üzemel, szinte harmóniát adva egy ebédhez, kávézáshoz és sütemény evéshez. Ehhez minden rendelkezésre áll egy helyen.
Megosztom
2016. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 29. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Főleg magyaros ételeket főznek itt. Kicsit ódon az étterem, belül is retro, de az ételek finomak, a kiszolgálás családias. Ami rontotta a pontozást: nincs légkondi egy üvegfallal körbevett étteremben, bár van terasza, de ott meg nincs napernyő, a legnagyobb levonás a bankkártya elfogadásának hiánya.
Megosztom
sarki étterem -

Albatrosz Étterem Tata

2016. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 23. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Betértünk ide, mert megtetszettek az árak. Egyből jött a pincérhölgy, felvette a rendelést és hamar hozta az italokat is. A meglepetés akkor ért, mikor 10 perc múlva megkaptam a túrós tésztát. Más helyen előre figyelmeztetnek, hogy frissen főzik ki a tésztát, ezért várni kell, magam sem tudom 20 percnél hamarabb kifőzni, de itt vagy sikerült, vagy már előre lefőzött tészta volt, amit felmelegítettek.
Megosztom
úri kávézó -

Gottwald Cafe Tata

2016. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 23. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Tatán a felújított Kossuth téren (és direkt nem írtam, hogy Főterén, mert a városközpont arrébb van) nyílt ez az exluzív kávézó. Maga a tulaj invitált bent egy-két falat sütemény, vagy fagylalt elfogyasztására. A választék nem volt sok, de mindegyik sütemény házi készítésű volt. A kávézó márvány járólapokkal van lerakva, esőben vigyázni kell, el ne csússzunk rajta.
Megosztom
2016. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. július 18. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kezdem azzal, hogy teltház volt kint. A pincérek kedvesek voltak, mosolyogtak, segítettek. Ilyen még nem volt, hogy pincérhölgy elkísér a WC-re, de itt igen, nem csak megmutatta merre menjek, el is kísért oda. Cukrászda-kávéház de ideírom, hogy szendvics is egyben. Házi készítésű nagymama sütemények kaphatók, házi készítésű kenyerek különböző feltétekkel, kávéparfék, jegeskávék, a vanília fagylalt összes lehetséges öntettel.
Megosztom
A lugasok közt elvészve -

Baricska Csárda Balatonfüred

2016. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. július 18.
A pincérek kedvesek, előzékenyek, az ételek finomak, dekoratívak és drágák. Az italok is. A helyszínt nehezen találtuk meg, mi egy benzinkúton keresztül GPS segítségével találtuk meg a helyet, ugyanis beleolvad a környezetébe. A hűvös lugas alatt kültéri párnázott padokon, kockás abroszon lehet étkezni. A kilátás jó a Balatonra, persze egy-két szálloda sokat takar belőle.
Megosztom
készpénzzel menj -

Gyógygödör Borozó Sopron

2016. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. július 5. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ez a vendéglátó hely nehezen megtalálható, mert a fő téren egy pincében van. Semmi szék, vagy asztal kitéve nincs a térre, mi is csak azért találtuk meg, mert pont elmentünk mellette. Lent az étteremben fa asztal fa székekkel, és nyomják be a hideg levegőt, mivel egyébként levegőtlen lenne a helyiség, hiszen nincs ablaka sem.
Megosztom
9 oldalon / 81 találat


TérképX