stupek étterem értékelései

Értékelései
30
65
87
311
7
4
150

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg stupek értékeléseit!

Olvasd el stupek étterem értékeléseit!

stupek értékelései

nem olyan mint elsőre gondoltam -

Hotel Árpád Étterme Tatabánya

2017. májusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. május 15. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Azt hittem, hogy egy szálloda étterme csak elit lehet. Sok évig nem is mentem be. Aztán egyszer csak úgy éreztem van elég pénzem, hogy kipróóbáljam. A családdal bementünk ebédelni. Az étlap sovány volt, az ár drága, de azért ott maradtunk. A kiszolgálás viszont ötcsillagos volt, az ételek díszítése is. Maga az étterem viszont nem tetszett belülről.
Megosztom
2017. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. május 15.
Tatabánya elején a fő közlekedési úttól kicsit távol. Csak az tudja hol van, aki már járt itt. Parkolásért fizetni kell. Házi készítésű sütemények, fagylaltok. Nem kényelmes a berendezés (szék/asztal) annyi szent. Csak félig tudok ráülni a székre, mert olyan kicsi. A hely is kong, a régi mozi megszűnt, egyébként nincs semmi a közelben, ami idehozná az embereket.
Megosztom
2017. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. május 9. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Maga az étterem egy üzemi étkezdének néz ki. Néhány kicsike asztal, az ablak mellett talán sörpad? Rengeteg ember sorban állva is és az asztaloknál is. Kicsit fura kép: a székeken ott a kabát, azon ül a vendég, és közben eszi a főételt egy kézzel, mert a másikkal fogja a tányért le ne essen a sorba álló vendégektől.
Megosztom
2017. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. május 8. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Pizza és főtt étel is kapható, leves második sütemény, sőt menüben is kapható. A kiírás szerint. Én speciel 15 percig álltam sorban, előttem ketten voltak, nem kértek sokat, de lassan haladt a sor ennek ellenére. Pont előttem úgy gondolta a kiszolgáló, hogy most mással fog foglalkozni, telefonált, ételt pakolt, stb.
Megosztom
2017. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. május 3. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Mi telefonon adtuk le a rendelést először, kiszállítással kértük. Csak nem érkezett meg. Telefonálásunkra közölték, hogy nem viszik ki, mert körzeten kívül esik. Amikor felvették a címet ezt nem tudták? Én meg közöltem, hogy nem megyek be érte a városba. Erre kihozták, plussz 600 Ft-ért. Ha személyesen vásárolok, akkor kedvesek, nagy a választék, bár valóban kell várni.
Megosztom
külföldieknek -

Fakanál Étterem Budapest

2017. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. április 27. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A vásárcsarnok emeletén egyetlen külön légtérrel rendelkező étterem. Nekem üzemi konyhának tűnik. Önkiszolgálós, tálcán elvivős. Ezen kívűl az adag is menza nagyságú, az ár viszont 50 %-kal több, mint egy másodosztályú étteremben. Fa asztalon, fa széken. Az étterem inkább a külföldi túristákra specializálódott, az ételválaszték miatt is, ami magyaros, de nekünk magyaroknak megfizethetetlen.
Megosztom
2016. decemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2017. január 12. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ennek a 3000 lakosú falunak egyetlen étterme. Menüs étkezés is van, de ezt behatárolja, hogy az étterem a falu szélén van. Fő profil a bowling, az étterem egy járulékos dolog. Ezt bizonyítja, hogy egy légtérben van a 8 pálya és az éttermi asztalok. El lehet képzelni, hogy teltház esetén percenként nyolcszor koppan a padló, hurrá és jajj kiáltások, kb 90-100 db-es hangzavar, beszélgetni nemigen lehet.
Megosztom
2016. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. december 13. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Sok jót írtak a saját oldalán erről az étteremről, gondoltam megnézem. Főleg halételekre specializálódott ez a nyitott tóparti büféből átalakított „étterem”. Azért tettem időzőjelbe, mert nem terem, hanem fóliasátorral leválasztott kerthelyiség fű alappal. A fűtés ilyenkor télen egy fatüzelésű kályhával van, ami az első asztalokig éppen hat.
Megosztom
2016. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. október 29. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ez az étterem megérdemli az 5 pontot. A pincér fogad, asztalhoz kísér, gyertyát gyújt, az adagok normálisak, gyorsan kihozzák. A pincérek egyenruhában, kedvesek, fiatalok. Az étel finom, a hangulat az elvárható. Nincs kiabáló, éneklő részeg, nincs dohányfüst, az étlapon lévő ételekből mind megrendelhető, az illemhely tiszta, lehet fizetni bankkártyával.
Megosztom
Egy cukrászda amely étterem is lehetne -

Kemenes Cukrászda és Bisztró Biatorbágy

2016. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 6. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Biatorbányon a Lipóti pékség boltját kibővítve lett ez a hely cukrászda+étterem+lipóti pékség egyben. Érdekes, hogy a három dolog nem külön-külön, hanem egyben üzemel, szinte harmóniát adva egy ebédhez, kávézáshoz és sütemény evéshez. Ehhez minden rendelkezésre áll egy helyen.
Megosztom
9 oldalon / 87 találat


TérképX