SZMÁ szállás értékelései

Értékelései
16
15
0
14
0
0
5

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg SZMÁ értékeléseit!

Olvasd el SZMÁ szállás értékeléseit!

Karácsonyra hangolódva -

Hotel Szárcsa Székesfehérvár

2016. decemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. január 8.
Sikerült negyedszer is eljutnunk ide, most karácsony előtt egy kis lazításra. Ismét nem csalódtunk az ünnepi diszbe öltöztetett hotelben. A wellness részleg nagyon kellemes a langyos úszómedencéjével a forró szaunájával. A reggeli ételválasztéka is bőséges és finom volt, az elmaradhatatlan túrórudival és a házi kolbász, tepertő és sajtkostolóval.
Megosztom
Vintage stílusban berendezett szálloda -

Tündérkert Hotel Noszvaj

2016. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. november 6.
Nekünk nagyon tetszett a vintage stílusban berendezett szálloda. Ízléses előtér és szobák. A fürdőszoba sajnos kimaradt a felújításból. A kastély és a kertje is elvarázsolt / szállóvendégeknek ingyenes/ A wellness kicsi, de a napozókert a gyerekeknek homokozóval megfelelő volt. A svédasztalos vacsora nem túl választékos, de finom volt, főleg a kertben terített asztaloknál elfogyasztva.
Megosztom
Olcsó szállás Pécsen -

Delanta Panzió Pécs

2016. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 18.
Nyári időszakban töltöttünk ott 3 éjszakát. Kis kavarodás miatt nem volt előkészítve a szobánk, de gyorsan megoldódott. A szoba tiszta volt, naponta cseréltek törölközőt, kaptunk ventilátort is. Parkolni csak az udvarban lehet, ez jó, de kellemetlen ha minden ki-be állásnál a portást kell ugrasztani , hogy kinyissa a szárazkaput. Ár-érték arányban megfelelő volt.
Megosztom
Misefai kastély, jó lenne ha az enyém lennél :) -

Misefa Kastélyszálló Misefa

2015. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2015. július 26. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Mindennel elégedettek voltunk :) Ragyogó időben végig a szépen gondozott kertben és a medencében voltunk. A reggelit is szép porcelánkészletben kaptuk.Hangulatos volt a vacsora tálalása az árnyas fák alatt. A házigazdák programokat is ajánlottak nekünk. A könyvtárszoba berendezése is tetszett.
Megosztom
Nekem most ez a csúcs -

Mesés Shiraz Hotel Egerszalók

2015. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2015. június 23. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
2 éjszakát töltöttünk ebben a varázslatos szállodában. Nagyon tetszett a marokkói hangulata, a kellemes illat a folyosókon. Éppen tető csere folyt, de egyáltalán nem volt zavaró számunkra. Élveztük a wellnesst kint és bent egyaránt. A hamman szertartás nagyon tetszett. A konyha kíváló, reggelihez még pezsgőt is kíváltak. Ha lehet mégegyszer visszatérünk.
Megosztom
Arborétum szomszédságában :) -

Danubius Health Spa Resort Sárvár Sárvár

2014. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2015. március 27. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Tavaly 3 szép októberi napsütéses napon voltunk a szálloda vendégei. Már érkezésünkkor meglepetés volt a szívélyes, pezsgős fogadtatás. Minden napra szerveznek programokat, nagy előny, hogy a sárvári arborétum szomszédságában fekszik a szálloda. Napi 2x is végig sétáltunk ott. A konyhája is remek, udvarias felszolgálás, grátisz déli levesbüfé.
Megosztom
Csizmadia Elemér vízimalmos szállása -

Malomkő Fogadó Nemeshany

2014. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2014. december 27. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Késői érkezésünk ellenére is kedvesen fogadtak a szállásadók bennünket. Szinte új, szépen berendezett szobát kaptunk. Másnap Elemér bácsi végig vezetett a vízimalmon, részletesen elmesélte működését és a miniállatkertet is bemutatta. Mindez a szállásárban benne volt.Érdemes elmenni hozzájuk, közel van a sümegi vár is.
Megosztom
Ki sem kellett mozdulnunk helyben volt a szórakozás :) -

Bagolyvár Vendégház & Wellness Inárcs

2014. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2014. augusztus 17. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
3 napot töltöttünk a "Bagolyvárba", ami nagyon tetszett, mert ki sem kellett mozdulnunk helyben volt a szórakozás. Kellemes hőmérsékletű wellness részleg, kinti medence sok napozóággyal, miniállatkert /mosómedve,papagáj,pónilovak/ a gyerekeknek kalandpálya, labirintus és tavacska rengeteg virággal. A konyhája kitűnő, bőséges, nagyon finom ételeket kaptunk.
Megosztom
Jobb mint Visegrád felkapott hegyi szállodája :) -

Hotel Bellevue Esztergom

2014. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2014. július 21.
Sajnos csak 2 éjszakát töltöttünk a szálláson, de nagyon jól éreztük magunkat. A wellness kíváló, különösen tetszett a só szauna, ilyennel még nem találkoztam. Mindenütt tisztaság, a szobánk tágas, széles ágyakkal és a fürdőszoba is klassz volt. Az étterem egy kicsit kicsinek bizonyult, telt háznál, de az előtérben várakozva az akvárium előtt gyorsan eltelt az a pár perc.
Megosztom
Olcsón közvetlen a Balatonparton -

Hotel Ezüstpart Siófok

2014. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2014. június 21. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
2014. június elején Pünkösdkor jártunk ott, kedvezményes kuponnal. Én már 16 évvel ezelőtt voltam ebben a hotelban és mondhatom nem sokat változott. A berendezés és burkolatok a wellness a régi, de ennek ellenére jól éreztük magunkat. A gyerekeknek az Alma együttes műsorával a felnőtteknek Retro discóval kedveskedtek. A svédasztalos reggeli bőséges és finom volt.
Megosztom
2 oldalon / 16 találat


TérképX