varadym étterem értékelései

Értékelései
128
118
93
1601
15
7
1841

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg varadym értékeléseit!

Olvasd el varadym étterem értékeléseit!

varadym értékelései

2016. áprilisban, üzleti partnerrel járt itt
Értékelt: 2016. október 22.
Már maga a koncepció is hatalmas és egyedi ötlet és ezt még az ételek tálalásával, minőségével, ízeivel tovább "fokozták". Különleges és feltöltő kulináris kalandban volt itt is részünk, hangulatos, meghitt,hely kiváló konyhával, kedves és nem tolakodó kiszolgálással. Az árak teljesen elfogadhatok, a bélszín remekvolt, az adagok rendes "méretűek" voltak.
Megosztom
mesteri szakácsmunka. -

Baraka Restaurant & Lounge Budapest

2016. februárban, üzleti partnerrel járt itt
Értékelt: 2016. október 22.
Hihetetlen impulzív hely! Az enteriőr a maga nemében egyedülálló és szokatlan, vagy is nem szokatlan, mert minden passzol mindennel. Nem túldizájnolt hely, olyan…egyszerű de még sem. Különleges és érdekes tapasztalt volt pozitív értelemben. Menüt választottuk borkísérettel, ami nagyon jó választás volt!
Megosztom
Remek és még hangulatos is. -

Károlyi Café & Restaurant Budapest

2015. decemberben, üzleti partnerrel járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 11.
A klasszicista épület a Károlyi utcában (korábban Kecskeméti/Egyetem utca) álló Károlyi-palota, és ebben az épületben található közel hatvan éve a Petőfi Irodalmi Múzeum, itt a belső udvarban ad otthont az étteremnek. Lenyűgöző, hogy a város -szó szerinti- közepén, egyszer csak egy hatalmas kertben találjuk magunkat, ahol csend és béke honol.
Megosztom
2015. szeptemberben, üzleti partnerrel járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 11.
Egy kis történelemmel kezdeném itt is: Nevét tulajdonosától, Kaiser Adolftól kapta, aki 1922-ben vette át a kávézót és a közelben lévő Hadik laktanyáról Hadik Kávéháznak nevezte át. A kávézó legendássá vált, elsősorban azoknak köszönhetően, akik ide jártak. A '20-as években csak hogy 1-2 nevet említsünk:Karinthy,Kosztolányi,Móricz,Déry Tibor ,Karinthy,Kosztolányi,Rejtő Jenő,Tóth Árpád.
Megosztom
Kellemes és érdekes -

Korona Étterem Szentendre

2015. szeptemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 11.
Valljuk be őszintén, Szentendre főutcájában, ha egy étterem nem megy akkor ott nem a hellyel van a baj, ha nem az étteremmel. Nos, ez az étterem dugi volt, a nap bármely szakába mentünk, azután a nyitás elött félórával leültünk a teraszra és láss csodát, kijöttek és megrérdezték kérünk-e valamit és fel is vették a rendelésünket.
Megosztom
Ötletes és igényes -

Mazel Tov Budapest

2016. áprilisban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 11.
A Mazel Tov étterem valamikor 2014. augusztusában nyitott, az V. kerületben. Jó közlekedésének köszönhetően, kedvelt hely lett. Mediterán hangulatú és hangulatos üvegtetővel, még télen is beengedi a napfényt. Sok kulturális és kulináris rendezvényt tartanak itt, amit nem csodálok.
Megosztom
2016. júniusban, üzleti partnerrel járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 4. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ha hangulatos és meghitt helyre vágysz Sopronba, akkor gyere ide. Csendes de még is a város szívében található étteremről beszélhetünk. Csütörtöki napon mentünk, kora délután és szerencsénkre üres volt az étterem, igaz valami rendezvény is volt a városba. Gyors kiszolgálás, az ételek nem voltak rosszak (borjú bécsi) és nem is kimondottan drágák, van választék ételben és italban is, gyorsan elkészültek, de nem a minőség rovására.
Megosztom
2016. júniusban, üzleti partnerrel járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 4.
Az étterem egy kapualjon keresztül közelíthető meg, ez már magában érdekes volt. Hangulatos egy kicsit ebből, egy kicsit abból, de nem retró de valahogy még is, mintha kint lennél, de bent, egyszóval nem is lehet megfogalmazni. Az ételek ízletesek és finomak, a kiszolgálás kedves és gyors volt.
Megosztom
Modern és nem modern -

Moha Café Budapest

2015. augusztusban, üzleti partnerrel járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 2. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Első benyomásra nem tetszet főleg a terasz, mert hogy egy 2x2 sávos főút van két karnyújtásnyira, így be mentünk. Belül viszont annál inkább tetszet a nem hétköznapi téglafal és a festmények és azt is bevallom zongorára sem számítottam. Gyors és kedves személyzet, finom és izletes ételek (grillkolbász, padlizsánkrém) min ezt meglepően korrekt áron!
Megosztom
2016. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 2.
Kellemes és hangulatos hely ez is csak. Jó időben érkeztem, még a "nagy hajtás" előtt. Gyors és kedves kiszolgálásban volt részem már ekkor is. Jó alapanyagokat használnak -egy része helyiektől - mind ez ízlésesen tálalva. A pizza nagyon jó volt, a tészta vastagsága, a friss paradicsom alap, a sajt, minden úgy volt ahogyan szeretem.
Megosztom
10 oldalon / 93 találat


TérképX