ZigZag étterem értékelései

Értékelései
95
87
1538
1210
81
9
27975

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag értékelései

Angyalföldi Sportközpont -

Sport Star Cafe & Restaurant Budapest

2016. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. március 27.
Az Angyalföldi Sportközpontban jártunk a kerületi családi sportnapon. A kávézó és étterem a sportközpont főépületének földszintjén található, kiülős terasszal. Hétköznap ebédmenüt is kínálnak. Mi üdítőt és fagylaltot vettünk. Carte D'Or fagyikat árusítanak. A kiszolgálás barátságos volt, látszott a személyzeten, hogy hozzá vannak szokva a hangos és zsivajozó gyerekek csapataihoz, és még türelmesek és kedvesek is voltak velük.
Megosztom
Autópálya pihenő -

Két Angyal Csárda Érd

2016. szeptemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. március 27.
Az M7-es autópálya Budapest felé tartó oldalán, az érdi pihenőben található étterem és kávézó. Többféle meleg ételt is kínálnak, főleg jól ismert magyaros ételekkel, de mi csak egy rövid szünetre álltunk meg. Egy szendvicset (lefóliázva szalámis zsemle 450 Ft) és üdítőt vettünk, valamint a mellékhelyiséget használtunk, ami csak a fogyasztó vendégek számára ingyenes, egyébként fizetni kell érte talán 100 vagy 200 Ft-ot.
Megosztom
Menj ki a kertbe! -

A Kert Bisztro Budapest

2017. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. március 27.
A városligeti Kertem bezárását követően örömmel fedeztem fel a Thököly úton A Kert nevű bisztrót, de kiderült, hogy csak majdnem névazonosságról van szó. A múlt század közepén Borház néven működött itt egy családi vendéglő, melyet most az unokák élesztettek fel és visznek tovább. A belső tér hatalmas belmagasságú, tágas, levegős, de az épület igazi éke a hátsó napsütéses terasz.
Megosztom
2017. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. március 26.
A közelmúltban nyílt olasz kisvendéglő Újlipótvárosban, a Pozsonyi és a Balzac utca sarkán. Előttük egy grillételes gyorsétterem működött itt, másik üzemeltetővel. Nemcsak a név olasz, az étlapon is kizárólag olasz ételek szerepelnek hangzatos olasz megnevezésekkel. Az étlap alján szerepel, hogy lehet kérni kisadag ételt 70%-os áron.
Megosztom
A várban dolgozók nem tévedtek -

Vár Étterem & Pizzéria Székesfehérvár

2016. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. március 26.
Szerintem mindent elárul erről a helyről az, hogy amikor tavaly a vele szemben lévő Bory-várban jártunk, és megkérdeztük az itt dolgozókat, hogy tudnak-e ajánlani valami helyet a közelben, ahol tudnánk ebédelni, mindannyian egyöntetűen azt javasolták, hogy szinte mindegy hová, csak ide ne. Senki sem érti, hogy ez a hely hogyan tud még a mai napig kinyitni és működni.
Megosztom
Hot dog sok hagymával -

85 Burger & Pizza Budapest

2017. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. március 26.
Angyalföldön, a Pannónia és Vág utca sarkán található egy társasház aljában a 85 Burger, amely elsősorban kiszállításra szakosodott street food büfé. A hely valójában egy nagyon egyszerű kis bódé, ülőhelyek egyáltalán nincsenek, a kis ablaknál kell rendelni és fizetni, majd a pultnál lehet helyben talponállózva enni.
Megosztom
Fényárban úszó Kopaszi-gát -

Veranda Restaurant Budapest

2017. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. március 26.
Az egyik első napsütéses márciusi napon hétköznap ebédidőben a Kopaszi-gát fizetős parkolója eléggé megtelt, ugyanakkor az éttermek, bisztrók többsége még zárva tart. Két rendezvényteremben céges csapatépítés zajlik, talán emiatt a sok autó, páran kisgyerekesek a játszótéren, néhány futó a sétányon. A Veranda Étterem a parkolóhoz elég közel esik, ők nyitva vannak, és jó pár vendég is betért.
Megosztom
2017. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. március 25. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Damjanich utcában lévő macskás kávézó kb. 3 évvel ezelőtt nyílt, többek szerint ez - volt - a legjobb ilyen típusú hely. Sok cica él itt, akiket beszélgetés, kávézás-teázás közben lehet simogatni, dögönyözni. Vagy csak nézegetni őket, amint alszanak, játszanak. A szuterénba az utcaszintről néhány lépcsőn kell lejutni.
Megosztom
2017. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. március 24.
Újlipótváros nagy múltra visszatekintő, egykoron művész-, újságíró- és írókörökben közkedvelt kisvendéglője. Hétköznap 11-15 óra között svédeasztalos ebédet kínálnak 1550 Ft-ért (ital nélkül), ami meglehetős népszerűségnek örvend a környékbeli lakók, dolgozók körében. Olyannyira, hogy a nagyobb helyiségben minden asztalnál ültek, így a hátsó kistermet is megnyitották.
Megosztom
2017. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. március 24.
A Macaron-nap alkalmából jöttem el a Gerbeaud Cukrászdába ismét. Eredetileg nem szerepelt az útitervemben, mert a Gerbeaud süteményeit nem találom annyira kiválónak, mint amennyire drágák, de a Desszert. Neked-ben sorbanállás közben egy fiatal lánnyal beszélgettünk, aki a Gerbeaud-ból jött át, ő ott kezdte a macaronok beszerzését és kóstolását, s a beszámolója alapján én is kedvet kaptam.
Megosztom
154 oldalon / 1538 találat


TérképX