ZigZag étterem értékelései

Értékelései
94
84
1493
1173
67
9
26250

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag értékelései

Fagyi-nosztalgia -

Kedveskrém Budapest

2016. szeptemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2017. február 17.
Szomorkás nosztalgiával írom ezt az értékelést itt a télben, aminek még mindig nem akar vége szakadni, pedig már alig várom a tavaszt. A Batthyány utcai fagyizóban még tavaly jártunk, többször is, egyedül és munkatársakkal is. Kellemes ez a környék, kb. félúton a "Batyi" és a "Moszkva" között. A Kedveskrém egy pici fagyizó, ha szép az idő, rendszerint kint áll a sor az ajtó előtt.
Megosztom
Medvehagyma szezon -

Butter Brothers Budapest

2016. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. február 17.
A Lónyay utcában lévő Butter Brothers kétségtelenül egyike a legjobb fővárosi pékségeknek. Az ő esetükben a divatos gasztro- és városkalauzok valóban nem túloztak. Már reggel a nyitás után nagy a nyüzsgés, sokan érkeznek a friss péksütikért, kenyérért, s hozzá egy napot indító feketéért.
Megosztom
Mit keres a Bogár az étteremben? -

Petrus Restaurant Budapest

2016. júniusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2017. február 17.
A Petrusban ettem tavaly az egyik legkiválóbb ebédet. Már régóta szerettem volna ide eljutni. A csendes Ferenc téren, kissé eldugott helyen található az étterem, nyáron néhány kiülős asztallal. A benti rész nagyon színes, gazdagon dekorált, inkább fiatalos, vidám hangulatú, felszabadult,a falon sok képpel. Az asztalok, székek kényelmesek, minden elfér, nem kell szorongani.
Megosztom
2016. szeptemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2017. február 17.
Kellemes hangulatú, teraszos kávézó és cukrászda a nyugalmas és megszépült Ferenc téren. Nemcsak az elnevezése is olaszos hangulatú. mediterrán, narancsos színek benn, olasz pörkölésű 100% arabica kávét kínálnak. Reggel 8-kor nyitva vannak, ekkortól lehet náluk reggelizni is. Ebédidőben hétköznap 1190 Ft-ért menüt kínálnak (rántott hús rizzsel, francia krémes, kávé).
Megosztom
Gyerekként is utáltam a napközit -

NapKözi Budapest

2016. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. február 17.
Ez a 2. Napközi nevű hely, ahol jártam Budán, a másik a Műszaki Egyetem közelében működő barátságos egyetemi krimó. Ez a NapKözi a Millenáris Park közepén, műfüves nyitott teraszként üzemel. Jó pár családi programon és a játszótéren is jártunk már a Millenárison, így adódott, hogy a NapKöziben üljünk le és együnk-igyunk valamit.
Megosztom
Buda egyik legolcsóbb kávéja -

Zöld Pagony Budapest

2017. februárban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2017. február 17.
Kívülről annyira jelentéktelen helynek tűnik a Zöld Pagony, hogy simán elsétál mellette az ember, ha nem tudja és figyeli a pontos címet. A Pagonyról nekem a gyerekkönyv üzletlánc ugrik be, de a kettőnek nincs köze egymáshoz, csupán névazonosság. A fő profil: egészséges, bio és vega ételek, italok, kézműves, paleo és mentes ennivalók.
Megosztom
2016. májusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2017. február 16.
A Bíbor Business Center a belvárostól kissé kiesik, az Okmányirodával szemben található a körforgalomnál, elég feltűnő az épület, amelyben a bisztrón kívül konditerem működik és irodákat adnak bérbe. A bisztró elegáns, modern, letisztult, a tágas belső téren kívül kinti terasszal is rendelkezik.
Megosztom
Krimó az udvarban -

Malibu Eszpresszó Nagykanizsa

2016. májusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2017. február 16.
A Malibu főleg a fiatalok által kedvelt egyszerű kaliberű söröző. Az Erzsébet térről nyíló átjárón keresztül lehet bejutni a belső udvarra, ahol már könnyen megtaláljuk, mi itt parkoltunk a közelben. Elég pici hely, ehhez képest többféle programot szerveznek, főleg a törzsközönség számára: focimeccsek nézése, csocsóverseny, karaoke, és hétvégente igen kedvező árú italakciókat is hirdetnek.
Megosztom
2016. májusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2017. február 16.
Nagykanizsai 3 napunk alatt a 2. reggelen itt ittuk meg a létfontosságú napindító kávét. A Berényi Cukrászda a Fő úton, érdekes módon egy másik kávézó és cukrászda, a Gerő mellett működik. Mint megtudtuk, itt a Berényiéknél is szokott lenni sütemény, de ottjártunkkor éppen elromlott a hűtőpultjuk. Ez azonban egy kellemes kávézásban nem akadályozott meg bennünket a kellemes környezetben.
Megosztom
Latte és cappuccino -

Gerő Cukrászda Nagykanizsa

2016. májusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2017. február 16.
Nagykanizsa Fő utcáján forgalmas, központi helyen található a Gerő Cukrászda egyik egysége, ugyanis a Gerő cukrászcsaládnak a 80-as évek óta nemcsak cukrászüzeme, de több cukrászdája is van. Rövid kanizsai ittlétünk alatt, a munka mellett/előtt/után a többi felkeresésére nem adódott alkalmunk.
Megosztom
150 oldalon / 1493 találat


TérképX