ZigZag étterem értékelései

Értékelései
91
82
1378
1140
64
9
24867

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag értékelései

2017. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. január 16.
Reggeli beszerzés céljából a munkahelyemhez közeli Príma Pék Nádor utaci egységét kerestem fel. Egy közepes méretű pékségről van szó, jobb oldalon 2 db álló "könyöklős" asztallal, 2-2 bárszékkel. IO kávét főznek, róluk azt kell tudni, hogy a német Dallmayr prémium kategóriás 100% arabica kávéja, olaszos pörköléssel.
Megosztom
Csodálatos ez a torta! -

Costa Coffee Duna Pláza Budapest

2016. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. január 16.
A Duna Pláza 1. emeletén lévő Costa Coffee egy voltaképpeni teraszon került kialakításra, egyébként a Jilba Frozen Yoghurt alatt. Ha valakinek tériszonya van, nem javasolt a korlát mellett leülni, viszont innen belátni az egész bevásárlóközpontot, bár ezt érdekes panorámának nem nevezném.
Megosztom
Álruhás japán étterem -

Qtaro Japanese Grill Bar Budapest

2016. novemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2017. január 15.
Ennek az étteremnek az az érdekessége, hogy japánnak néz ki, de valójában a teljes személyzet kínaiakból áll. Próbáltam erre magyarázatot találni, talán arról lehet szó, hogy míg a japán étteremnek, s úgy általában a japán embereknek is hazánkban pozitív a megítélése, addig a kínaiakat sokan nem kedvelik, és a kínai éttermeket egy olcsó, igénytelen kategóriába soroljuk be.
Megosztom
Váci úti albán -

Lehel Pékség Budapest

2016. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. január 15.
A Lehel Piaccal szemben, a metrólejáratnál működő, nagy alapterületű albán pékség. Ha megtekintjük a kínálatot, ez elég gyorsan beazonosítható. Olcsó tömegtermékek. Nem minőségi alapanyagok, mesterséges adalékokkal, állományjavítókkal "felfújt" pékáruk. Többféle pizza, sós rúd, klasszikus péksütemények köréből túrós táska, kakaós csiga.
Megosztom
2016. decemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2017. január 15.
A Duna Pláza gasztronómiai szempontból nem tartozik az elsőrangú bevásárlóközpontok közé, mondjuk véleményem szerint más szempontból sem, viszont kerületen belül lakunk, és metróval könnyen megközelíthető. A vendéglátó helyek többsége a 2. emeletre egy csomóba lett telepítve, többségében önkiszolgáló gyorséttermek vannak, sok izgalmat nem tartogatnak.
Megosztom
2016. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. január 15.
Az Allée Bevásárlóközpont alsó szintjén működő pékség. A plázán belül az egyik legforgalmasabb helyet foglalják el, saroküzlet, egyik oldalról pár lépés a több bejárat egyike. Nincs ülőhely, még könyöklő pult sem, így kizárólag elvitelre lehet vásárolni. Mivel a kiszolgálópult L alakú, és mindkét oldalról nyitott, így gyakorlatilag 2 oldalon párhuzamosan történik a kiszolgálás.
Megosztom
A Roham már a múlté -

Hpnotiq Bár Budapest

2016. decemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2017. január 15.
Sajnos nem sokáig, de működött ezen a helyen egy nagyon jó kis underground klub Roham Bár néven, melynek helyét a bezárást követően a Hpnotiq Bár vette át. Ez a bár már egyáltalán nem azt a közönséget célozta meg, mint az elődje, elegánsabb, puccosabb bárt alakítottak ki. A színvilágban a lila és a fekete dominál, kényelmes fotelok vannak, üvegtetejű asztalokkal.
Megosztom
Születésnap ismét a Trófeában -

Trófea Grill Étterem (Visegrádi utca) Budapest

2017. januárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. január 15.
Négyes születésnapot ünnepeltünk a Visegrádi utcai Trófea étteremben, gyerekekkel, nagyszülőkkel. Elég sokszor jártunk már itt, évente 2-3 alkalommal el szoktunk ide jönni a családdal. A koncepció évek óta változatlan, az árak emelkedtek, a színvonal azonban nagyjából állandó.
Megosztom
Mangó sorbet fagyi télen -

Fruitisimo Budapest

2016. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. január 14.
Az Allée Bevásárlóközpontban ez az egyik hely, ahol télen is árusítanak fagyit, méghozzá nem is akármilyent. Prémium minőségű, magas gyümölcstartalmú, adalékanyagoktól mentes fagyos finomságok, ráadásul az ízválaszték is kedvemre való volt. Árak tekintetében egy normál gombóc 260 Ft, az extrább ízek 320 Ft, ez utóbbiak között limitált szériás, időszakos ízek szerepelnek (ottjártamkor puszedli, extra pisztácia).
Megosztom
2016. szeptemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2017. január 14.
Nem is tudom, hogyan maradhatott ki az értékelésből. . . a fotókat már hónapokkal ezelőtt feltöltöttem, de valahogy az írás ismét elfelejtődött. A Bakáts téri cukrászdát az egyik kolléganőm ajánlotta. A hasonszőrű édesszájú munkatársakkal a valamirevaló cukrászdákat gyűjtöttük össze egy csokorra, a klasszikus vonalból.
Megosztom
138 oldalon / 1378 találat


TérképX