ZigZag étterem értékelései

Értékelései
98
92
1773
1309
98
9
30960

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag értékelései

2017. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. május 30.
Rövid időn belül munkaügyben 3 alkalommal is megfordultam a Szépvölgyi út külső, várostról távoli szakaszán. Néhány méterre innen már igazi erdőben sétálhatunk, túrázhatunk. Ez a Fragola fagyizó igencsak rejtélyes. Első alkalommal megálltam, nézelődtem, de csak a táblát láttam a falon, benn nem volt semmi élet, mintha egy építési terület lett volna az elhagyatott épület.
Megosztom
2017. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. május 29.
A Félegyházi Pékség bázisa, ahogy neve is mutatja, Kiskunfélegyháza, több alföldi városban van pékségük, többen volt is már alkalmam járni (Cegléd, Kecskemét). Budapesten is van egy darab egységük, a Mester utcában. Az élénkpiros nagy logó alapján könnyen megtaláljuk. Átlagos méretű, hosszúkás elrendezésű, hosszú pulttal. A minőség és az árak is rendben vannak.
Megosztom
Fekete taxi, a hamburgeres -

Black Cab Burger - Rákóczi út Budapest

2017. márciusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2017. május 29. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Mester utcai, elsőként megnyílt egységük a múlt héten nem igazán hozott lázba, de úgy alakult, hogy itt a Rákóczi úton hamarabb voltam, még márciusban, ez könnyebben megközelíthető, a belváros forgalmas ütőerének számító Rákóczi úton, az Uránia Mozi mellett.
Megosztom
2017. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. május 28.
A Wasabi egységei közül a Podmaniczky utcaiban többször jártunk, a MOM Parkban egy alkalommal. Szintén a budai oldalon, a Szépvölgyi Üzletház pinceszintjén található több éve működő éttermük. Tradicionális japán ételeket kínálnak modern környezetben, running sushi, azaz futószalagos rendszerben. Ennek fix ára van, viszont korlátlan mennyiséget ehetünk.
Megosztom
2017. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. május 27.
A 2. , Rákóczi úti Black Cab-ben jártam először, de az is az idei év tavaszán történt. A Mester utcai volt az első egységük, amely a megnyitást követően 2010-11 táján nagy sikert aratott a hamburgert kedvelők körében. Az egyik első kézműves hamburgerezőnk a fővárosban. Meglepően kicsi hely, csupán 4 asztallal a benti részben, érdekes székekkel.
Megosztom
Két keréken érkezel? -

Mesterbike + Coffee Project Budapest

2017. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. május 27.
Eredendően kerékpár szaküzlet és szerviz, amelyet 5-6 évvel ezelőtt nyitottak meg a Mester utca elején. A biciklik maradtak, de pár év elteltével egy specialty kávézót is bele-applikáltak az üzletbe. Belépve mindenütt kerékpárokat és hozzá kapcsolódó felszereléseket láthatunk, a bal oldalon középen kialakított pult a kávézó szekció.
Megosztom
Specialty kávézó a budai oldalon -

Flat White Budapest

2017. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. május 27.
Idén márciusban nyitott újhullámos kávézó és reggeliző a Szépvölgyi út elején, a buszvégállomás és a Wasabi japán étterem felett. Kiülős terasz kint, bent a mostanság divatos környezettudatos - környezet-közeli berendezés. Pácolt fenyő bútorok, sok zöld felület, a padló helyett mintha egy füves réten üldögélnénk (műfű pázsit), az étlap és az itallap újrahasznosított öko-papírból készült.
Megosztom
Minél nagyobb, annál jobban megéri -

Starbucks - Deák Ferenc utca Budapest

2017. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. május 25.
A munkahelyemen borzasztó rossz a kávé (gépi automata, 100 Ft-os), így hiába olcsó és egész nap hozzáférhető, inkább drágábban, de jobbat veszek. A Starbucks kávézó-lánc szóban forgó egysége a Deák téri metrókijáratnál, a Deák Ferenc utca sarkán található. Nagyon könnyű megtalálni. A Deák Ferenc utcánál kitelepülős, elég nagy teraszuk is van, napernyőkkel.
Megosztom
2017. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. május 25.
Ez a kávézó most kiválóan teljesített nálam, bár nem először járok náluk, s írtam is már értékelést 2015-ben, de ha van friss tapasztalat, szerintem érdemes aktualizálni és megosztani. A Nyugati Pályaudvarról a Zsiráf teraszán át lehet leggyorsabban megközelíteni, az utcaszinten vannak, a Costa Coffee háta mögötti irodaház földszintjén, a Tesco Express mellett.
Megosztom
2017. májusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2017. május 25. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Bamba Marha hazai kézműves hamburgeres a belvárosra fókuszál. Kis láncuknak immár 3 egysége van, az Oktogonnál lévő és az Október 6. utcai mellett a Deák téren is van egy éttermük. Ez is nagyon forgalmas, könnyen megközelíthető hely, közvetlenül a metró kijáratnál. A dizájn és a berendezés nagyon hasonló, bárszékes asztalok, az ablaknál és középütt nagyobb társaságok számára, a 2 oldalfal mentén 1-2-3 fő részére.
Megosztom
178 oldalon / 1773 találat


TérképX