ZigZag étterem értékelései

Értékelései
98
92
1766
1307
98
9
30815

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag budapesti értékelései

Minél nagyobb, annál jobban megéri -

Starbucks - Deák Ferenc utca Budapest

2017. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. május 25.
A munkahelyemen borzasztó rossz a kávé (gépi automata, 100 Ft-os), így hiába olcsó és egész nap hozzáférhető, inkább drágábban, de jobbat veszek. A Starbucks kávézó-lánc szóban forgó egysége a Deák téri metrókijáratnál, a Deák Ferenc utca sarkán található. Nagyon könnyű megtalálni. A Deák Ferenc utcánál kitelepülős, elég nagy teraszuk is van, napernyőkkel.
Megosztom
2017. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. május 25.
Ez a kávézó most kiválóan teljesített nálam, bár nem először járok náluk, s írtam is már értékelést 2015-ben, de ha van friss tapasztalat, szerintem érdemes aktualizálni és megosztani. A Nyugati Pályaudvarról a Zsiráf teraszán át lehet leggyorsabban megközelíteni, az utcaszinten vannak, a Costa Coffee háta mögötti irodaház földszintjén, a Tesco Express mellett.
Megosztom
2017. májusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2017. május 25.
A Bamba Marha hazai kézműves hamburgeres a belvárosra fókuszál. Kis láncuknak immár 3 egysége van, az Oktogonnál lévő és az Október 6. utcai mellett a Deák téren is van egy éttermük. Ez is nagyon forgalmas, könnyen megközelíthető hely, közvetlenül a metró kijáratnál. A dizájn és a berendezés nagyon hasonló, bárszékes asztalok, az ablaknál és középütt nagyobb társaságok számára, a 2 oldalfal mentén 1-2-3 fő részére.
Megosztom
Reggel a Rózsadombon -

Café 57 Restaurant Budapest

2017. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. május 21.
Rózsadombon, a viszonylag forgalmas Pusztaszeri úton található étterem és kávézó, amely a 2000-es évek elején nyitott. Közvetlenül mellettük CBA Príma ABC. Az épület kialakítás a domborzati viszonyokhoz igazodóan szintezett, belső kétszintes, a felső szinten kellemes nyári terasz, amely dohányzó, nem szeparált.
Megosztom
Orvostan-hallgatók, ide! -

Medikus Kávézó Budapest

2017. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. május 21.
A Klinikák metrómegállónál, az Üllői út párhuzamos oldalán található egyszerű kávézó, jellegtelen berendezéssel. Pont előttük megy át a zebra a másik oldalra. Hogy medikusok törzshelye-e, azt nem tudom, minden esetre hétköznap délelőtt jó pár vendégük volt - általában ilyenkor éppen kihaltak szoktak lenni az efféle ivók - az ifjabb és az idősebb generációból is, fiatalok a galériaszinten ejtőztek.
Megosztom
2017. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. május 20. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Múzeum látogatás és játszóterezés között kerestünk Óbudán kései ebédelési lehetőséget. Úgy voltam vele, ha le tudunk parkolni, akkor az Trófeába megyünk. A parkolás ismét nem kis kihívást okozott, az étterem mögötti parkoló az önkormányzat utasítására le van zárva, biztonsági őr őrzi, le van kerítve, és csak az őr listáján szereplő kiváltságos személyek parkolhatnak oda.
Megosztom
2017. májusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2017. május 17.
A Bazilika oldalában található a Starbucks kávézólánc ezen egysége. A berendezés Starbucks-os, sötét dióbarna bútorok dominálnak, mindenféle finomsággal megrakott hűtőpult, szendvicsek és desszertek, megvásárolható kávék a világ neves kávétermű helyeiről, valamint kávézás kiegészítő eszközei is kaphatóak. Rendelni és fizetni a pultnál kell, majd a pult szélén adják ki az elkészült kávét.
Megosztom
Fagyitekercs -

N'iceRoll Budapest

2017. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. május 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az a nagyszerű a gasztronómiában, hogy időről időre előrukkolnak valami kreatív újdonsággal. Amikor azt gondoltuk, hogy fagylalt témakörben már kimerült a lehetőségek tárháza - persze az új ízek biztos a jövőben is születnek majd folyamatosan - , akkor ismét jött egy új ötlet. Állítólag ezt hívják thai fagyinak, biztos így van, Thaiföldön nem ettem még sem ilyen, sem másfajta fagylaltot.
Megosztom
2017. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. május 16.
A csaknem 3 évvel ezelőtti nem túl pozitív véleményemet időszerűnek éreztem felülvizsgálni, megerősíteni vagy akár cáfolni az friss tapasztalatok alapján. A Briós évek óta működő, de még mindig trendi és közkedvelt bisztró-kávézó az Újlipótváros verőerének számító Pozsonyi úton. Itt, a Jászai térhez közelebbi szakaszon gyakorlatilag egymást érik a különböző vendéglátó egységek.
Megosztom
2017. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. május 16.
Másodjára jártam itt, de első alkalommal nem volt lehetőségem fotózni és jobban elmélyedni a részletekben. A Liget Irodaház földszintjén található a Frei Kávézó-lánc városligeti egysége. Nagyon kellemes környék, ha nem veszem figyelembe a Dózsa György út hömpölygő autósforgalmát és az éppen zajló nagyszabású út- vagy/és közmű felújítási munkákat, ami miatt nehéz átevickélni az út egyik oldaláról a másikra, mondjuk a parkolóból a kávézóig.
Megosztom
147 oldalon / 1463 találat


TérképX