ZigZag étterem értékelései

Értékelései
96
88
1667
1244
88
9
28929

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag budapesti értékelései

Gyorsan, egészségeset -

Salad Box - Nyugati Budapest

2017. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. április 24.
A Salad Box franchise láncot a Pólus Centerben már teszteltük. A közelmúltban a belvárosban, az Eiffel tér alsó szintjén, a japán All You Can Eat étterem mellett nyitottak egy új egységet, egy korábbi étterem helyén. Ahogy a hely neve röviden egyértelműsíti a koncepciót, karton dobozban mindenféle salátákat lehet itt kapni.
Megosztom
Szörpöt a Szörpből -

Szörp Cafe Budapest

2016. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. április 22.
Kívülről megtetszett a hely, amikor a Kálvin tér környékén jártam, többször elhatároztam, hogy alkalomadtán majd benézek. 2 szintes galériás kiskocsma-szerűség. Az alsó szinten a pult és talponállózás, a galérián több kisebb asztal, alapvetően retró, de kissé alternatív stílusban.
Megosztom
A Kék Ló titkos kuckója -

Kék Ló Fashion Pub Budapest

2016. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. április 22.
A Rákóczi tér mögötti egyik kis utca sarkán álló romkocsmás hangulatú, szürreális kávézó, amely ebédidőben némi vegán/vegetáriánus ételt is kínál napi menü formájában párszáz forintos barátságos áron. A 2 fogásos menü 950 Ft, de lehet külön csak levest, főételt vagy napi desszertet is kérni. A Csendes-hez vagy a Szimpla Kerthez hasonló retró, vintage, lomtalanítós.
Megosztom
Borbár olasz klasszikusokkal -

Oinos Wine Bar & Bistro Budapest

2016. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. április 22.
A Rákóczi téri Oinos-t az itt olvasott pozitív vélemények alapján kerestük fel. A 4-es metróépítés egyik pozitív hozadéka volt, hogy a Rákóczi teret és környékét is kicsinosították, "kikupálták", a megszépült térbe jól illik ez az igényes bisztró-étterem.
Megosztom
Seafood bistro -

MAD Budapest Budapest

2016. decemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2017. április 21.
A MAD alapvetően egy népszerű és hangos éjszakai bulizós party-helyszín a Bazilika közelében DJ-kkel és olyan zenékkel, amivel engem a világból is ki lehet kergetni. Azonban egy szórólap akadt a kezünkbe a munkahelyen, miszerint ebédidőben tengeri herkentyűket és halételeket kínálnak, melyeket egy francia halspecialista séf készít.
Megosztom
Az első budai vegetáriánus étterem -

Éden Vegetáriánus és Vegán Étterem Budapest

2017. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. április 21.
Több mint 10 éves múltra visszatekintő vegán-vegetáriánus étterem a Vízivárosban, a Batthyány tér közelében. A vörösre festett műemléképület nagyon tetszetős, így különösen bizakodtam benne, hogy az ételek is finomak lesznek, nemcsak a "külcsín" kellemes. Mivel én mindenevő vagyok, így számomra nem elégséges a tudat, hogy most itt valami nagyon egészségeset fogok enni, kell az is, hogy finom legyen.
Megosztom
Fehércsokis cookie -

Starbucks Corvin Budapest

2017. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. április 21.
A Corvin Pláza emeletén középtájékon található a Starbucks lánc kávézója. Tágas, nagy alapterületű, az ülőhelyek kényelmesek, kárpitozott fotelek, az asztalok nincsenek összezsúfolva. Mivel nem a folyosóra kell kiülni, így az ember nem is érzi azt, hogy egy pláza közepén ücsörög, biztosított a nyugodt kávézás, beszélgetés lehetősége.
Megosztom
2017. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. április 20.
A Keleti pályaudvar közelében, a 7-es buszok megállójánál lévő Starbucks Kávézó. A dizájn és a dekoráció hasonló, mint a többi Starbucks-ban, nagy alapterületű, nagy belmagassággal, galériás, és még kiülős asztalok is vannak az utcán a bejárat mellett, de ez szerintem több okból is kerülendő, egyrészt a jelentős autós és buszforgalom kipufogógázok, másrészt az utcán csapatozó nem túl kulturált egyének miatt.
Megosztom
Túl vastagon fogott a ceruza -

Flying Bird Tea House Budapest

2017. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. április 20.
Jártam már egy pár teázóban, nemcsak Budapesten vagy vidéki nagyvárosainkban, de külföldön is, és őszintén szólva ilyen elvadult árakkal még nem nagyon találkoztam. Mivel ottjártamkor éppen valami nagy pakolásban voltak az alkalmazottak, a hátsó teázó részt nem lehetett megközelíteni, az első helyiségben a földön és az átjáróban is mindenhol szét voltak pakolva, dobozok, csomagolóanyagok hevertek a földön.
Megosztom
2017. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. április 20.
A Dolce Fantasia valódi olasz cukrászdák az új kedvenceim. Friss, pár héttel ezelőtti felfedezés, ajánlás útján találtam rájuk. Míg a Szondi utcai és az Andrássy úti egységeikben a fagylalté a főszerep, addig itt az Árpád híd pesti hídfőnél, a Volán buszpályaudvar közelében inkább a sütemények vannak fókuszban.
Megosztom
139 oldalon / 1388 találat


TérképX