ZigZag étterem értékelései

Értékelései
95
86
1530
1205
80
9
27574

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag budapesti értékelései

2017. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. március 24.
Újlipótváros nagy múltra visszatekintő, egykoron művész-, újságíró- és írókörökben közkedvelt kisvendéglője. Hétköznap 11-15 óra között svédeasztalos ebédet kínálnak 1550 Ft-ért (ital nélkül), ami meglehetős népszerűségnek örvend a környékbeli lakók, dolgozók körében. Olyannyira, hogy a nagyobb helyiségben minden asztalnál ültek, így a hátsó kistermet is megnyitották.
Megosztom
2017. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. március 24.
A Macaron-nap alkalmából jöttem el a Gerbeaud Cukrászdába ismét. Eredetileg nem szerepelt az útitervemben, mert a Gerbeaud süteményeit nem találom annyira kiválónak, mint amennyire drágák, de a Desszert. Neked-ben sorbanállás közben egy fiatal lánnyal beszélgettünk, aki a Gerbeaud-ból jött át, ő ott kezdte a macaronok beszerzését és kóstolását, s a beszámolója alapján én is kedvet kaptam.
Megosztom
És még 15%.... -

Gerbeaud Sörház Budapest

2016. decemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2017. március 24.
A nagy múltú Gerbeaud Cukrászda épületében működő bisztró, a bal oldalon, hatalmas kiülős terasszal, bejárat a Vörösmarty tér felől és a Dorottya utcáról is lehetséges. A belső tér kevésbé elegáns, díszes és ünnepélyes, mint a cukrászda részben, talán ezzel is a bisztrós-sörházas lazább hangulatot akarták érzékeltetni.
Megosztom
2017. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. március 24.
A Macaron-napnak kinevezett márciusi hétfőn több csúcs-cukrászda rukkolt elő különleges macaron kínálattal. A bevétel egy részét jótékonysági célra használták fel. Több helyszínt is felkerestem, ezek közül a legnagyobb tömeggel a Desszert. Neked-ben találkoztam. A sor gyakorlatilag a bejáratig kígyózott, de kétségtelenül megérte a várakozást a sok különleges finomság.
Megosztom
Az ajtó zárva -

Gömböc Budapest

2017. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. március 24.
A Paulay Ede utcában lévő speciális szicíliai street food-ot, az arancinit árusító Gömböcöt a közelmúltban megjelent Dining Guide étteremkalauz 2017-es kiadványa is méltatja, értelemszerűen a street food kategóriában, bár a legjobb 10 közé nem kerültek be. Az olasz gombócok kínálata naponta változik, 3-4 féle, húzos vagy zöldséges rizottóból formázott gombócok, panírozva, kisütve.
Megosztom
Gyorsan folyik az ebéd -

River Gyorsétterem Budapest

2017. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. március 19.
A Váci úton, a Dózsa György metróállomás közelében, modern irodaház alján található menzás jellegű gyorsétterem. A vendégek döntően a környékbeli irodaházak dolgozóiból tevődnek össze. A nyitva tartás is ehhez igazodik. Reggel itt lehet indítani a napot kávéval, szendviccsel, majd ebédidőben ismét megtelik a tér.
Megosztom
2017. márciusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. március 19.
A nagy múltú és méltán népszerű Fővárosi Állatkertnek ez az egyetlen étterme, igaz, ez is önkiszolgáló, helyileg a Kis-szikla aljában, a pingvinek és fókák mellett található. Az Állatkertben ezen kívül csak büféket találunk, ahol csillagászati árakon tömegtermék rágcsálnivalókat árusítanak.
Megosztom
Caffe Mocha és amerikai palacsinta -

Starbucks Westend City Center Budapest

2017. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. március 17.
A Westend Bevásárlóközpont középső, utcaszintjén található a seattle-i központú amerikai kávézó-lánc tagja. 2 szintes, galériás kialakítású, kiszolgálás és fizetés a pultnál történik, természetesen bankkártyát is elfogadnak. Nemcsak a pláza felől, belülről, hanem kintről, az utcaszintről is megközelíthető, sőt, az első tavaszi napsugarak megjelenésével néhány asztalt kitettek az ajtó elé is a promenádra.
Megosztom
Hevesi kézműves -

Numan Pékség Budapest

2017. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. március 15.
A Numan Pékség egyetlen fővárosi mintaboltja a 13. kerületben, a Pannónia és a Tisza utca sarkán található. 25 éve alakult sütödéjük és központjuk a Heves megyei Makláron található. A kis pékségben 3 asztalnál lehet helyben leülni, bár elég szűkösen, azonban a legtöbben elvitelre vásárolnak.
Megosztom
Pöttyös az igazi -

Costa Coffee Zrínyi Budapest

2016. júliusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2017. március 7.
Kollégákkal itt kezdtük reggel egy egyik munkanapunkat. A Bazilikánál lévő Costa Caffénak 2 oldalról is van bejárta, nyáron nyitott terasz, de kevés a kinti asztal. A belső tér tágas, ízléses, modern a dekoráció, barátságos a hangulat. A rendelés és fizetés a pultnál történik, az asztaloknál nincs kiszolgálás.
Megosztom
128 oldalon / 1271 találat


TérképX