ZigZag étterem értékelései

Értékelései
95
87
1538
1210
81
9
27975

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag miskolci értékelései

Belvárosi pékség -

Toti Albán Pékség Miskolc

2016. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 25.
Miskolc szívében, a sétálóutcában üzemelő albán pékség. Érdekes, hogy mind a kínálatban, mind az elkészítés és az ízek tekintetében is teljesen ugyanazt kaptam, mint a fővárosi albán pékségek többségében is. Itt is volt ugyanaz a mákos és diós tekercs, mint amit olykor-olykor szoktam venni a családtagjaim részére.
Megosztom
Gyengécske gyros -

Aladdin Büfé Miskolc

2016. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 25.
Tipikus török gyorsételeket kínáló büfé Miskolc belvárosában. Gyros, falafel, baklava. Az étlapon még szerepelt egy másik desszert is (beszbusza, amolyan grízsüti féleség), de az nem volt kapható. A hely talán egyetlen előnye a késői nyitva tartás. Bár az árak barátságosnak tűnnek, de sajnos itt igaz a mondás, olcsó húsnak híg a leve.
Megosztom
Török gyorsétkezde a Sötétkapuban -

Döner King Miskolc

2016. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. március 28. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Döner King török gyorsétkezdének 2 egysége működik Miskolcon, mindkettő a belváros forgalmas pontjain, egyik az ún. Sötétkapuban a Rákóczi utcában, míg a másik a főutcán, a Széchenyi utcában. Az ételkínálat mindkettőben ugyanaz, tipikus török közkedvelt gyorsételek: döner pitában csirke vagy borjúhússal, vagy vegyesen (hogy a borjú mennyire borjú, talán inkább marha az, nem tudom.
Megosztom
Retró süteményes -

Éden Cukrászda Miskolc

2016. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. március 26.
Amikor miskolci ismerőseimet kérdeztem, melyik cukrászdát ajánlanák, nem voltak annyira egyértelmű válaszok, mint a hasonló éttermes kérdés esetén. Az derült ki, és az én korábbi tapasztalataim is azt igazolták vissza, hogy cukrászda fronton a város nem igazán erős. Az új hullámos, újragondolt sütemény- és tortakészítés szele mintha még nem érte volna el a várost.
Megosztom
Turisztikai iroda, ajándékbolt és kávézó egy helyen -

Miskolc Cafe Miskolc

2016. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. március 26.
A helyi Tourinform irodába célirányosan tértünk be térképért és némi útbaigazításért, s ha már ott voltunk, beugrottunk egy kávéra és sütire a vele egy épületben lévő, belülről átjárható kávézó részbe. Julius Meinl kávét főznek. A süteményeket nem itt készítik, hanem egy cukrászdából hozatják.
Megosztom
Este 9-kor a Szódában -

Szóda Presszó Miskolc

2016. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. március 26. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Miskolc belvárosának forgalmas helyén található, a régi Centrum Áruházzal szemben, elsősorban a helyi fiatalok, egyetemisták körében népszerű presszó. Bár minden nap reggel 8-tól vannak nyitva, inkább sötétedés után, az esti órákban telik meg a hely, de akkor olyannyira, hogy egy talpalatnyi hely sem marad, nemhogy szabad asztal.
Megosztom
A villamosmegállóban -

Lecsó Plusz Étterem Miskolc

2016. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2016. március 26. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az egykor szebb napokat megélt Centrum Áruház ma már több szintes Ázsiai üzlet, az épület maga is eléggé lerongyolódott, látszik, az állagmegóvásra nem sokat költöttek az új tulajdonosok és bérlők. Ehhez képest kifejezetten üde színfoltot jelent az utcáról oldalról közvetlenül megközelíthető Lecsó Plusz, amely reggeltől késő estig nyitva tart, s központi elhelyezkedésének köszönhetően útba esik jövet-menet.
Megosztom
Megérkezett a specialty kávé Miskolcra is -

Egy Kávé Kávéház Miskolc

2016. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2016. március 20. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A belvárosban, a Művészetek Házával szemben 2015-ben első miskolci "újhullámos" specialty kávézóként megnyitott barátságos hely elmondásuk szerint a fővárosi My Little Melbourne nyomvonalán és koncepcióját követve halad. Miskolcon egyelőre még ismerkednek, barátkoznak velük, de az első benyomások elsőre optimisták és pozitívak.
Megosztom
Ham & eggs reggelire -

Impresszó Klub-Étterem Miskolc

2016. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2016. március 16.
Miskolc sétálóutcájáról nyíló kellemes, fiatalos hely. Reggeli órákban csendes, de mégis vidám hangulatú reggelizőhely, amely már 7. 30-tól nyitva van, ebédidőben hétköznapokon 2 fogásos menü 1090 Ft-ért (1 levesből és 2 féle főételből lehet választani), hétvégén 3 fogás 1490 Ft-ért; esténként pedig borbárként működik, alkalmanként borvacsorákat is szerveznek.
Megosztom
Borzasztó állapotok a mellékhelyiségben -

Cafe Frei Miskolc

2016. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. március 15. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Cafe Frei láncot jól ismerem, a fővárosban és vidéken is több egységükben jártam már. A kávékínálat befogadhatatlanul széles, amelyet az ismeretterjesztő olvasmánynak is beillő színes kávélapból lehet kiválasztani. Így, immár több alkalom után az a szíves javaslatom lenne, hogy ne készítsék alapból ennyire édesre a kávék nagy részét, gondolok itt főleg a latte-capuccino típusú, tejes változatokra.
Megosztom
2 oldalon / 17 találat


TérképX