ZigZag étterem értékelései

Értékelései
91
82
1378
1140
64
9
24867

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag nagykanizsai értékelései

A 2. Zalaco a városban -

Zalaco Pékség Nagykanizsa

2016. áprilisban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2016. május 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Zalaco pékséget zalaegerszegi látogatásunk során fedeztük fel. Nagykanizsán járva a városban működő 4 egységük közül ezt is sikerült útba ejteni. Otthonra vásároltunk egy klasszikus fonott kalácsot, valamint a falatkák közül málnás és áfonyásat, valamint szilvás papucsot.
Megosztom
Korai ébredés a Zalaco-val -

Zalaco Pékség & Tejivó Nagykanizsa

2016. áprilisban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2016. május 16.
A Zalaco pékséggel Zalaegerszegen találkoztam először, nagyon tetszettek a finomabbnál finomabb termékeik, így örömmel láttam, hogy Nagykanizsán is van több egységük, szám szerint 4 is, ezek közül 2-ben jártam. A belvárosi üzletben már korán reggel, 6 órától nyitva tartanak, az üzletet és környékét finom, frissen sült kenyérillat lengi körbe, becsalogatva a város hozzám hasonlóan korán kelő lakóit.
Megosztom
Kedvező ebédmenü, sokféle pizza -

M55 Bisztró & Pizzéria Nagykanizsa

2016. márciusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2016. március 28. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nagykanizsára érkezve itt ebédeltünk először, a helyi kollégák ajánlása alapján. A belvárosban könnyen megközelíthető helyen található fiatalos hangulatú, újszerű - 2015 tavaszán nyitott - étteremben hétköznap ebédidőben szinte minden asztal foglalt volt, emiatt a kiszolgálás nem volt tökéletes, az egyik pincér(tanuló?
Megosztom
Kínai étterem az Erzsébet téren -

Mei Wei Étterem Nagykanizsa

2016. márciusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2016. március 28. - 5 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nagykanizsa központjában, a szépen felújított Erzsébet tér keleti oldalán, a Tourinform és a Central Szálloda mellett található. Reggel 10-től este 10-ig van nyitva. Egy tipikus kínai étterem, amelynek a tulajdonosa is kínai és az ételkínálatban is tipikus kínai ételek jelennek meg.
Megosztom
Házi rétes a pizzériából -

Placc Pizzéria Nagykanizsa

2016. márciusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2016. március 27. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kolléganőm pár éve járt már Nagykanizsán, s ő javasolta, hogy a rétesest feltétlenül keressük fel, mert nagyon finoman készítették. Kétszer végigmentünk az Erzsébet téren, de a rétesesnek nem leltük nyomát. Végül a szomszédos Tourinform irodában kaptunk segítséget, miszerint jó helyen járunk, csak kissé átalakultak a helyek, és a Placc nevű pizzériába térjünk be.
Megosztom
Magyaros étterem a főtéren -

Dödölle Kisvendéglő Nagykanizsa

2016. márciusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2016. március 27.
A város főteréül szolgáló Erzsébet tér nyugati oldalán a Városháza, míg a keleti oldalán vendéglátó egységek sorakoznak, több is egymás mellett. A Dödölle Kisvendéglőben egyik hétköznapon ebédeltünk, az ebédmenü árban itt is nagyon barátságos (leves + főétel 2 fogás 780 Ft-ért), ráadásul elég sokféléből lehet választani.
Megosztom
2016. márciusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2016. március 25.
A mivel a szállodában szálltunk meg 3 napos nagykanizsai tartózkodásunk alatt, a hotel éttermében reggeliztünk. A szállodában nem volt fűtés, amiatt az étteremben is borzasztó hideg volt. A 2. reggelre a szobákban már volt fűtés, de az étteremben ekkor sem kapcsolták be.
Megosztom


TérképX