ZigZag étterem értékelései

Értékelései
98
92
1766
1307
98
9
30815

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag szentendrei értékelései

Napsütés, Szentendre, Főtér, fagyi -

Centrum Fagylalt & Ice Cream Szentendre

2017. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. május 17.
Szentendre festői Főterén, a Görög utca felőli sarkon egy kedves régi sarokházban kapott helyet a Centrum fagyizó. Nagyon érdekes itt az utca kialakítása, mert valójában csak egy szűk beszögellés a fagyizó épülete, mögötte aprócska macskaköves utcácska fut fel a dombra a bal oldalon, míg a jobb oldalon a kisváros legforgalmasabb sétálóutcája indul.
Megosztom
2017. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. május 16.
Örömmel találtam rá Szentendrén is a Príma Pékségre. Itt is egyben próbálták kialakítani a pékség és kávézó funkciót, s ez sikerült is, bár elég pici a hely, de mégsem zsúfolt. Annyi kompromisszumot kellett kötniük, hogy normál asztalok helyett a kisebb alapterület igényű kerek bárasztalokat és bárszékeket helyeztek el.
Megosztom
Pékség a HÉV végállomáson -

Lipóti Pékség & Kávézó Szentendre

2017. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. május 14.
Szentendrén a HÉV végállomáson, könnyen megtalálható, mindig forgalmas helyen nyitották meg a Lipóti Pékséget. Valószínűleg helyi kötöttségek és sajátosságok miatt mintegy kényszermegoldásként itt csak egy kis pavilont tudtak nyitni, a kiszolgálás az ablakokon keresztül történik, de úgymond "bemenni" nem tudunk a pékségbe.
Megosztom
Levendulát a Levendulából -

Levendula Kézműves Fagylaltozó Szentendre

2017. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. május 13.
A Budapesten is több helyen működő Levendula franchise lánc egysége Szentendrén a Fő téren található, szemben a Képtárral. Valószínűleg egy újabb keletű fagyizó lehet, legalábbis a legutóbbi szentendrei kiránduláskor egyáltalán nem emlékszem rá, pedig átmentem a Főtéren akkor is.
Megosztom
Gyors leves papírpohárban -

My Soup Levesbár (Szentendre) Szentendre

2017. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. május 13.
Egyszerű, kicsi, de fiatalosan, barátságosan berendezett levesező a HÉV végállomásra vezető utcán. A kínálat naponta változik, melyet a bejárat melletti táblára krétával írnak ki. 5 féle leves, 1 főzelék, mindez 540 Ft-os egységáron. Zöldséges, húsos, gyümölcsös és egzotikus fűszeres, olykor csípős - thai, indonéz, indiai - leveseket is készítenek.
Megosztom
Színvonal alatti hely, gyanútlan turistákra specializálódva -

Fantázia Lángos Szentendre

2015. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 14.
A Dunakorzóra kifutó egyik kis utcában - azaz nagyon frekventált helyen - található kifőzde jellegű lángosozó és palacsintázó. A palacsinták tekintetében tudok nyilatkozni, melyek darabja egységesen 200 Ft. A Nutellás nem igazi Nutella, hanem valamilyen olcsóbb, mogyorót nyomokban tartalmazó utánzat, a túrós nem túrós, hanem túrókrémes, ez is valami felhígított verzió.
Megosztom
Családi hagyományok és újító szemlélet együtt -

Lola Cukrászda Szentendre

2015. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2015. október 30.
A cukrászdát 1954-ben alapította Balogh Lola, innen a név eredete, amely a 70-es évek óta működik a főutcán családi vállalkozásban. Ragaszkodnak a tradíciókhoz, követik a régi, jól bevált recepteket. A főzött fagylaltokat is hagyományos eljárással az eredeti receptek alapján készítik, mesterséges színezékeket és adalékanyagokat egyáltalán nem használnak, a gyümölcsfagyik mind friss gyümölcsökből készülnek.
Megosztom
Romkocsma hangulat jó sörökkel -

Ínyenc Söröző Szentendre

2015. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. október 30.
A városnézésből visszafelé tartva a szálloda felé, a Bükkös pataknál még megálltunk 1-1 italra. Kívülről egy jellegtelen épületnek tűnik, elég sok asztallal a teraszon, ezek kissé zilált összevisszaságban pihentek a napon, de amikor benéztem a nyitott ajtón, nagyon megtetszett a benti tér kialakítása.
Megosztom
2015. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. október 30. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Görög Kancsó Étterem a Dunakorzón, a Christine mellett található, az egyik étterem teraszáról remekül lehet szemlézni a másik teraszon üldögélőket. Persze ennél sokkal érdekesebb és szebb látványt nyújt a Dunapart, ha a másik irányba fordítjuk a fejünket.
Megosztom
Gyerekbarát hamburgeres -

Mickey's Chicken & Burger Szentendre

2015. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2015. október 30.
A Városháza téren található gyorsétterem elsősorban a gyerekeket vagy a gyerekes családokat célozza meg, legalábbis úgy gondolom, hogy az igen széles szentendrei vendéglátós felhozatalban elsősorban az ifjabb nemzedék számára lehet vonzó.
Megosztom
2 oldalon / 17 találat


TérképX