ZigZag étterem értékelései

Értékelései
96
88
1666
1244
87
9
28929

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag szentendrei értékelései

Színvonal alatti hely, gyanútlan turistákra specializálódva -

Fantázia Lángos Szentendre

2015. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 14.
A Dunakorzóra kifutó egyik kis utcában - azaz nagyon frekventált helyen - található kifőzde jellegű lángosozó és palacsintázó. A palacsinták tekintetében tudok nyilatkozni, melyek darabja egységesen 200 Ft. A Nutellás nem igazi Nutella, hanem valamilyen olcsóbb, mogyorót nyomokban tartalmazó utánzat, a túrós nem túrós, hanem túrókrémes, ez is valami felhígított verzió.
Megosztom
Családi hagyományok és újító szemlélet együtt -

Lola Cukrászda Szentendre

2015. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2015. október 30.
A cukrászdát 1954-ben alapította Balogh Lola, innen a név eredete, amely a 70-es évek óta működik a főutcán családi vállalkozásban. Ragaszkodnak a tradíciókhoz, követik a régi, jól bevált recepteket. A főzött fagylaltokat is hagyományos eljárással az eredeti receptek alapján készítik, mesterséges színezékeket és adalékanyagokat egyáltalán nem használnak, a gyümölcsfagyik mind friss gyümölcsökből készülnek.
Megosztom
Romkocsma hangulat jó sörökkel -

Ínyenc Söröző Szentendre

2015. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. október 30.
A városnézésből visszafelé tartva a szálloda felé, a Bükkös pataknál még megálltunk 1-1 italra. Kívülről egy jellegtelen épületnek tűnik, elég sok asztallal a teraszon, ezek kissé zilált összevisszaságban pihentek a napon, de amikor benéztem a nyitott ajtón, nagyon megtetszett a benti tér kialakítása.
Megosztom
2015. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. október 30. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Görög Kancsó Étterem a Dunakorzón, a Christine mellett található, az egyik étterem teraszáról remekül lehet szemlézni a másik teraszon üldögélőket. Persze ennél sokkal érdekesebb és szebb látványt nyújt a Dunapart, ha a másik irányba fordítjuk a fejünket.
Megosztom
Gyerekbarát hamburgeres -

Mickey's Chicken & Burger Szentendre

2015. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2015. október 30.
A Városháza téren található gyorsétterem elsősorban a gyerekeket vagy a gyerekes családokat célozza meg, legalábbis úgy gondolom, hogy az igen széles szentendrei vendéglátós felhozatalban elsősorban az ifjabb nemzedék számára lehet vonzó.
Megosztom
2015. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2015. október 25.
A Fantázia Étterem egy kissé bizarr, szürreális élményt jelentett a számomra, végig az volt a benyomásom, hogy ez a hely valahogy abszolút nem illeszkedik be a közegbe, a környezetébe. Egy macskaköves szűk utcácska fut ki a Dunakorzóra, a kis utca felét elfoglalják a kitelepített székek, asztalok.
Megosztom
Fagyizó és pizzéria érdekes épületben -

Limoncello Pizzeria Gelateria Szentendre

2015. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2015. október 25.
A Dunakorzótól 1 utcányira lévő saroképület érdekes kucsmatetős megoldására lettem figyelmes Szentendre utcáit járva, aztán utána láttam meg, hogy egy fagylaltozó és pizzéria működik benne. Mivel az evésen már túl voltam addigra, csak a fagyit teszteltem.
Megosztom
Hekkes Büfé Szentendrén -

Hekkes Büfé Szentendre

2015. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2015. október 25. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A sétálóutca bal oldalának elején található ez a kis büfé, amely elsősorban gyorsan elkészülő, frissensült halas ételekre specializálódott. Elég pici és egyszerű a hely, a vízparti halsütödék berendezése köszön vissza, de vannak témához illő dekorációk: hajó, hajókötél, kormánykerék, cápa állkapocs, hal figurák és ilyesmik.
Megosztom
Nem szolgáltak ki -

Café Christine Szentendre

2015. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2015. október 25.
Szentendrei 1 napos kirándulásom során először reggelizni szerettem volna, s erre remek helyszínnek ígérkezett a Dunakorzón található Christine Kávézó terasza. Csodálatos panoráma a Dunára, szikrázó napsütés, kellhet-e ennél több? Sok szentendrei étteremmel ellentétben ők már reggel 8-kor nyitnak, és többféle reggeli menüt kínálnak - a honlapjuk és a táblás kiírás szerint is.
Megosztom
Autentikus balkáni konyha -

Adria Kávézó Szentendre

2015. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. október 25. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ha az ember a HÉV végállomás felől indul a városközpont irányába, biztosan útba ejti, eltéveszteni sem lehet. A Bükkös-patakon átvezető kis hídon, egy saroképület előtt, árnyas fák alatt, a kék-fehér kockás abroszos asztalok jelzik, megérkeztünk, jó helyen járunk. Elég népszerű hely, mindig sok a vendég, de érdekes, hogy Szentendrén szokatlan módon elsősorban magyar szót hallani itt, nem turistacélpont.
Megosztom
2 oldalon / 12 találat


TérképX