ZigZag szállás értékelései

Értékelései
91
82
1376
1140
64
9
24867

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag szállás értékeléseit!

ZigZag értékelései

Századfordulós elegancia -

Danubius Hotel Astoria City Center Budapest

2016. februárban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2017. január 1.
Több napos szakmai továbbképzésen vettem részt ebben a szállodában. A lokáció kiváló, abszolút városközponti, a szálloda ajtaján kilépve egyből a metróaluljáróba mehetünk le a lépcsőn, de több villamos és busz megállója is itt van az Astoriánál. 1914 óta működik az Astoria Hotel, azaz több mint 100 éves múlttal büszkélkedhet.
Megosztom
Szakmai rendezvény és fogadás -

Corinthia Hotel Budapest Budapest

2016. novemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2016. november 27.
Szakmai rendezvényre kaptunk meghívást a Corinthia Hotelbe, amelyet hírből természetesen már ismertünk. Mivel a parkolás szinte lehetetlen a környéken, taxival mentünk, bár tömegközlekedéssel is könnyen elérhető a 4-6-os villamos vonalán. Belépve megkapó elegancia és luxus vesz körbe bennünket, csillog az arany, süppedősek a szőnyegek, kényelmes ülőalkalmatosságok a lobbiban.
Megosztom
2016. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. november 21.
A lébényi zarándokszállás elsősorban a Szent Jakab útvonal zarándokai részére lett kialakítva, legalábbis a legtöbben ezt az utat végig vagy bizonyos szakaszát járva jutnak el ide. Az európai út egészen Santiago de Composteláig tart. A nagyon egyszerű szállás a Szent Jakab Római Katolikus Templom déli kapujával szemben található, 4 évvel ezelőtt került kialakításra az egykori középkori monostor helyén.
Megosztom
2016. márciusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2016. november 20.
Munkahelyi csapatépítő és szakmai tréningeken jártam már itt több alkalommal. Igazából már az első látogatást követően sem értettem pontosan, hogy miért preferálják/kedvelik annyira ezt a szállodát a szervezőink, de később kiderült, hogy valamilyen keretmegállapodás alapján elég kedvező csomagárat ajánlottak a vállalatnak, és ezért ezt választották ki.
Megosztom
Balaton októberben -

Hotel Azúr Siófok

2016. októberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2016. október 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Munkatársakkal jártunk itt egy 2 napos tréningen. Hatalmas szállodakomplexum, több mint 200 szobával. A prémium részében laktunk, ahol szebbek, tágasabbak, jobban felszereltek a szobák, és az étel is színvonalasabbnak tűnt a Prémium Opus étteremben, mint a másik szárnyban lévő Korinthosban. A 2. emeleti szoba tágas, kényelmes az ágy, hatalmas a terasz, amely a park felé nézett.
Megosztom
Szálloda a Stadionnál -

Danubius Hotel Arena Budapest

2016. szeptemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2016. október 2.
A szálloda legnagyobb előnye az elhelyezkedése, ha a megfelelő oldalon megy ki az ember a piros metróból a Stadionok megállónál, akkor a szálloda hátuljához érkezik. A szálloda közvetlen környéke azonban kevésbé szimpatikus, pár méteres körzetben hajléktalan tanya, sok szemét, össze-vissza parkoló autók, sok beton, és folyamatosan hatalmas forgalom a Kerepesi úton.
Megosztom
Soproni hétvége -

Erhardt Panzió Sopron

2016. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 19.
Az idei Gourmet Fesztiválon ismertem meg az Erhardt Étterem és Panziót, a tulajdonossal jót beszélgettünk, finomak voltak az ételek, így örömmel fogadtam el az invitálását, miszerint ha legközelebb Sopronban járunk, szálljunk meg náluk. Az élet úgy hozta, hogy a látogatásra szeptemberben sor került, egy kiállítás megnyitóra, majd hosszú hétvégére utaztunk el Sopron gyönyörű és hangulatos városába.
Megosztom
2016. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 29.
A Savaria Karneválra már régóta el szerettünk volna jutni, idén végre sikerült. A szállásfoglalásról erre az időszakra időben kell gondoskodni, mivel nagyon népszerű esemény, az utolsó, számunkra megfelelő szobát sikerült lefoglalni hónapokkal korábban. A városban ez volt az egyetlen szállás, ami megfelelt az elképzeléseinknek és az igényeinknek.
Megosztom
2016. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 15.
Szüleim már évek óta visszajáró vendégek, velük közösen töltöttünk el ismét pár napot. Ugyanabban a szobában voltunk, mint korábban, mivel ezekben van légkondicionáló, és ez a 2 szoba bár a folyosó felől külön bejáratú, de a közös teraszon keresztül mégis át lehet menni egymás között.
Megosztom
2016. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 14. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Idén nyáron jártunk itt családunkkal, a szállást interneten foglaltam, miután a helyszínt (Pécs) és az alkalmas időszakot eldöntöttük. Szempont volt, hogy összenyitható szobát találjunk, és legyen wellness részleg is a szállodában. A Makár Sporthotel a város külső zöldövezeti részén található, a klinikák és az egyetem után.
Megosztom
10 oldalon / 91 találat


TérképX