ZigZag szállás értékelései

Értékelései
94
84
1499
1177
67
9
26427

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag szállás értékeléseit!

ZigZag értékelései

2016. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2017. február 11.
A vendégek döntő többségéhez hasonlóan mi is az Erzsébet program keretében jutottunk el ide az Erzsébet Szállodába, szezonon kívül, késő ősszel. Emiatt a Balatonban nyilván nem lehetett fürödni, hiába vízparti a szállás, viszont ezért kárpótolt bennünket a csodálatos park, a békés környezet, az őszi Balaton szépsége, no és a számtalan sportolási, szórakozási lehetőség, amely itt a vendégek rendelkezésére áll: fedett uszoda, jakuzzi, szauna, konditerem, pingpong, bowling pálya, csocsó, kint teniszpályák, játszótér.
Megosztom
2016. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. február 6.
A mezőkövesdi Zsórifürdő szomszédságában található egyszerű, de barátságos panzió. A közkedvelt fürdő csupán pár lépésnyi sétával érhető el. A szállás nagyon olcsó, az apartmanban 3900 Ft/fő egy éjszaka, és a gyermekek részére 30% kedvezményt biztosítanak. A reggeli itallal együtt 930 Ft-ba került.
Megosztom
Nagyon retró, de abszolút szerethető -

Hímer Termál Panzió Mezôkövesd

2016. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. február 6.
A Mezőkövesd melletti Zsórifürdő üdülőnegyedben található panzió, amelynek földszintjén étterem működik. Előnyös, hogy saját parkolóval rendelkeznek, amelyet kizárólag a Hímer vendégeinek tartanak fenn. Régimódi, a 70-es éveket idéző egyszerű, kissé avítt berendezés, amelyet azonban a melengető vendégszeretet és kedvesség feledtet.
Megosztom
Századfordulós elegancia -

Danubius Hotel Astoria City Center Budapest

2016. februárban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2017. január 1.
Több napos szakmai továbbképzésen vettem részt ebben a szállodában. A lokáció kiváló, abszolút városközponti, a szálloda ajtaján kilépve egyből a metróaluljáróba mehetünk le a lépcsőn, de több villamos és busz megállója is itt van az Astoriánál. 1914 óta működik az Astoria Hotel, azaz több mint 100 éves múlttal büszkélkedhet.
Megosztom
Szakmai rendezvény és fogadás -

Corinthia Hotel Budapest Budapest

2016. novemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2016. november 27.
Szakmai rendezvényre kaptunk meghívást a Corinthia Hotelbe, amelyet hírből természetesen már ismertünk. Mivel a parkolás szinte lehetetlen a környéken, taxival mentünk, bár tömegközlekedéssel is könnyen elérhető a 4-6-os villamos vonalán. Belépve megkapó elegancia és luxus vesz körbe bennünket, csillog az arany, süppedősek a szőnyegek, kényelmes ülőalkalmatosságok a lobbiban.
Megosztom
2016. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. november 21.
A lébényi zarándokszállás elsősorban a Szent Jakab útvonal zarándokai részére lett kialakítva, legalábbis a legtöbben ezt az utat végig vagy bizonyos szakaszát járva jutnak el ide. Az európai út egészen Santiago de Composteláig tart. A nagyon egyszerű szállás a Szent Jakab Római Katolikus Templom déli kapujával szemben található, 4 évvel ezelőtt került kialakításra az egykori középkori monostor helyén.
Megosztom
2016. márciusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2016. november 20.
Munkahelyi csapatépítő és szakmai tréningeken jártam már itt több alkalommal. Igazából már az első látogatást követően sem értettem pontosan, hogy miért preferálják/kedvelik annyira ezt a szállodát a szervezőink, de később kiderült, hogy valamilyen keretmegállapodás alapján elég kedvező csomagárat ajánlottak a vállalatnak, és ezért ezt választották ki.
Megosztom
Balaton októberben -

Hotel Azúr Siófok

2016. októberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2016. október 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Munkatársakkal jártunk itt egy 2 napos tréningen. Hatalmas szállodakomplexum, több mint 200 szobával. A prémium részében laktunk, ahol szebbek, tágasabbak, jobban felszereltek a szobák, és az étel is színvonalasabbnak tűnt a Prémium Opus étteremben, mint a másik szárnyban lévő Korinthosban. A 2. emeleti szoba tágas, kényelmes az ágy, hatalmas a terasz, amely a park felé nézett.
Megosztom
Szálloda a Stadionnál -

Danubius Hotel Arena Budapest

2016. szeptemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2016. október 2.
A szálloda legnagyobb előnye az elhelyezkedése, ha a megfelelő oldalon megy ki az ember a piros metróból a Stadionok megállónál, akkor a szálloda hátuljához érkezik. A szálloda közvetlen környéke azonban kevésbé szimpatikus, pár méteres körzetben hajléktalan tanya, sok szemét, össze-vissza parkoló autók, sok beton, és folyamatosan hatalmas forgalom a Kerepesi úton.
Megosztom
Soproni hétvége -

Erhardt Panzió Sopron

2016. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 19.
Az idei Gourmet Fesztiválon ismertem meg az Erhardt Étterem és Panziót, a tulajdonossal jót beszélgettünk, finomak voltak az ételek, így örömmel fogadtam el az invitálását, miszerint ha legközelebb Sopronban járunk, szálljunk meg náluk. Az élet úgy hozta, hogy a látogatásra szeptemberben sor került, egy kiállítás megnyitóra, majd hosszú hétvégére utaztunk el Sopron gyönyörű és hangulatos városába.
Megosztom
10 oldalon / 94 találat


TérképX