zsoci8888 étterem értékelései

Értékelései
16
24
51
48
3
1
35

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg zsoci8888 értékeléseit!

Olvasd el zsoci8888 étterem értékeléseit!

zsoci8888 értékelései

2016. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. december 17.
December elején egy kisebb társasággal fedeztük fel a helyet. A király utcával párhuzamos úton található, majdnem a színház mögött. A hangulat nagyon kellemes, tetszenek a színek és az összhatás. A kiszolgálás is kedves volt, bár a csapat egy kicsit szétszedett volt, de ügyesen megoldottak mindent. Az én választásom a lazacra esett, úgy volt elkészítve, ahogy kell.
Megosztom
Borzalmas -

Római-kert Pécs

2016. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. október 2.
Sajnos délben alig lehet helyett találni a kedvenc pécsi éttermeiben, és így kénytelenek voltunk kipróbálni egy új helyet. Bár ne tettük volna. Az étterem közel van a vasútállomáshoz, viszonylag forgalmas. A hangulata egy vidéki kocsmáé, megfordul benne mindenki. Napi menü van, illetve étlapról is lehet választani, bár úgy kellett kérnünk a pincértől.
Megosztom
2016. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 29.
Ha az ember megkívánja a bort és Pécsen jár, akkor nagy valószínűséggel a Király utca felé veszi az irányt. Alapbol nem szeretem, ha egy bár mindenféle kilomizott bútorokat gyűjt össze, nincs összhang. A CoolTourral is ez a bajom, a kertben foglaltunk helyet, kiszolgálás csak a pultnál és egy nagy tálca rendeléssel nehéz egyensúlyozni a kavicsos terepen, ezért pontoztam le a kiszolgálást.
Megosztom
Túlértékelt -

Minnie Donuts Pécs

2016. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 26. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Sokan nem lesznek velem egy véleményen, aki egy cuki fánkot akar megenni cuki limonádéval, annak ajánlom. Túlértékelt, habár a környéken nincs erre specializálódott hely, mégis annyira különlegesre tervezték, hogy az már közönséges. Nagyon kicsi, bár felröppentek olyan hírek, hogy bővíteni szeretnék.
Megosztom
Kedves reggeli kávé -

Next Step Coffee Pécs

2016. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 24. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy esős napon kinek ne lenne kedve beülni a barátaival kávézni? Véletlenül akadtunk a helyre, a Kórháztérről jól megközelíthető. Én karamellás cappuccinot ittam, bár a karamell nem volt domináns ízélmény. A kiszolgálás nagyon kedves, kaptunk pontgyűjtő kártyát, a 10. kávé ingyenes. A hely nem túl nagy, pont ez adja a varázsát, tetszik a vintage berendezés.
Megosztom
gyorsan finomat -

Kapucíner Étterem Pécs

2016. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 17.
Önmagában a hely nagyon jó helyen van, hangulatos és könnyen megközelíthető a Kórház térről. Ebédelni ugrottam be, viszont a kiszolgálást terhesnek éreztem, úgy gondolom én vagyok a vevő, és örülni kellene, ha van vendég. Az étel nagyon finom volt, nagy adagot kaptam 800 forintért, mindenképpen megéri, főleg társasággal ajánlom.
Megosztom
2015. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 16.
Az egyik kedvenc helyem Budapesten, finom és bőséges mennyiségű ételeket is lehet kérni, én steaket szoktam kérni sült krumplival. Az árak valóban magasabbak az átlaghoz képest, de véleményem szerint egy-egy jeles alkalommal jó dolog itt ünnepleni. A hangulat 5*, a kiszolgálás is remek, összességében az egész hely pazar.
Megosztom
A magyar Szicília -

Millenium da Pippo Budapest

2015. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 16.
Barátainkkal jártunk ezen a helyen, hallottuk, hogy remek pizzák kaphatók itt, és igaz a hír! ;) Hatalmas a választék, az adagok is, a pizza megfelelő vastagságú, gazdag feltétellel tálalták nekünk. Nemcsak pizza kapható, ezért a második alkalommal, amikor itt jártunk mást is kipróbáltunk, a mellékelt képen a választásunk látható.
Megosztom
Rokonlátogatás -

aCapella Étterem Ózd

2016. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 16.
Ózdi rokonaink révén jutottunk el az Ózd központjában elhelyezkedő aCapella étterembe. Összességében mindenkinek tetszett az étterem, én jérceudvar salátát ettem, ami nemcsak látványra gusztusos, de az ízek harmóniája is izgalmas. Nagyon finom még az eperkoktél is, de a koktélok közül bármelyiket merem ajánlani. Gratulálok a csapatnak, a mi tetszésünket elnyerték :)
Megosztom
2016. januárban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 16.
Már többször jártunk itt egy kedves ismerősünk ajánlására, illetve az ittjartam.hu oldalon olvasott vélemények is megerősítettek minket abban, hogy mindenképpen ki kell próbálnunk. Ahogy már említettem, szinte törzsvendégek vagyunk, nagyon kellemes a hangulat, imádom a zongorát, a kiszolgálás udvarias, az ételek isteniek és az árak is elfogadhatók.
Megosztom
6 oldalon / 51 találat


TérképX