Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ez nem lehet 4*

CE Plaza Hotel SiófokCE Plaza Hotel Siófok a térképen

Gyenge 2017. márciusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. március 11.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Azzal szeretném kezdeni, hogy egyáltalán nem tartozunk azok közé a párok közé, akik minden kis semmiségbe belekötnek, DE úgy gondolom, amit mi itt tapasztaltunk, bőven nem éri el egy 4*-os szálloda színvonalát. Születésnapom alkalmából választottuk a CE Plaza Hotelt. Mivel Székesfehérváron lakunk és nem szerettünk volna órákat utazni egy pár napos wellness miatt, ezért választottuk Siófokot. Amikor megérkeztünk a Hotelbe és átvettük a szobához tartozó kártyát, jött a "meglepetés". Foglaláskor fürdőkádas szobát igényeltünk, ami ugyan megvolt, de a szobában nem franciaágy volt, hanem két teljesen különálló ágy, parkettával, óriás porcicával. A bútorok nagy része sérült volt és a fal is csupa mocsok. Szóltunk a recepción, nem kellett 2 perc és máris kaptunk egy fürdőkádas, franciaágyas, padlószőnyeges, lényegesen tisztább szobát (nem értem miért nem lehetett egy ilyennel kezdeni).
A szobában lévő WC ülőke egy vékony műanyag, ami ráadásul izeg-mozog alattunk (nem vagyunk túlsúlyosak...sőt), a falak mintha papírból lennének. Átvettük a wellness részlegen a fürdőköntöseinket, amiken akkora szakadás volt, hogy az öklöm teljesen átfért rajta....nem vicc! Amikor a párom jelezte a wellness recepciósának, ő csak annyit kérdezett, hogy nagyon nagy-e szakadás.....és ha csak kicsi??? Nem is értem!
A wellness részleg kicsi, olyan mintha nem lennének felkészülve nagyobb létszámra, így aki nem gyors, nem jut sem napozóágy, sem szék. A gyerekes családokat jobban el lehetne különíteni, mert így nagyon zsúfoltan voltunk a medencében úgy, hogy a gyerekes családok még labdáztak is, a gyerekek pedig össze-vissza ugráltak a vízbe (amit elvileg nem is szabad). Az étteremben nagyon hangosan szól a rádió (Petőfi), konkrétan üvöltött a zene vagy a hírek...ami éppen ment. Nincs két egyforma evőeszköz sem, a választék sem túl nagy. Két pincért tudod kiemelni, ők adták át a meglepetés szülinapi tortámat is, amit a párom leszervezett.
Utazásunk napján pl. a tojásrántottában kb. körömnyi tojáshéj darabok voltak, így azt meg sem ettem...a többi ételtől pedig el is ment a kedvem. Mivel laktózérzékeny vagyok, külön jeleztem, hogy lehetőleg készüljenek reggelire ilyen jellegű sajtokkal, joghurtokkal....ebből az valósult meg, hogy a kávéhoz volt laktózmentes tej.
A párom külön kérése volt, hogy a születésnapi tortám ne legyen a teljes számlával együtt elszámolva, hiszen ez meglepetés volt, így teljes diszkréciót kért....ez sem valósult meg!!! Amikor ezt szóvá tette, a recepciós lány csak hebegett-habogott.
Röviden, a szálloda által nyújtott szolgáltatások egyáltalán nem érik el egy 4*-os hotel minőségét!
Az itt töltött néhány napban csak az volt a jó, hogy együtt lehettünk!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:Gyenge
Szolgáltatások:Gyenge
Étkezés:Gyenge
Elhelyezkedés:Átlagos

CE Plaza Hotel további értékelései

2024.04.23a párjával
Átlagos
Nincs megfelelő tisztaság, poros torolkozoszarito, koszos fuggony, nem megfelelo takaritas Reggelinél az ételek nem a legfrissebbek, pékáru sajnos szaradt nem friss, italautomatak nem mukodnek rendesen Wellness reszlegben hideg van, a víz hidegebb mint a kiirt homerseklet, a kis torolkozo nem...
2024.04.20gyerekekkel
Egy éjszakát töltöttünk a hotelben. Kicsivel 2 utan érkeztünk, problema nélkül atvehettuk korabban a szobánkat (15 órától volt hivatalosan). Szoba atlagos tisztaságú, az ágy alá persze nem kell benezni, de nem is ott eszünk/alszunk. Nagyon praktikus, h a recepcio kozeleben van a jatszoszoba. Igy...
2024.04.13a párjával
Átlagos
A személyzet nagyon kedves , udvarias , segítőkész volt . A szálloda és a szoba rendezett volt . Az étterem választéka , minősége kívánalmat hagy maga után . Kevés választék s ha később érkezel a meghatározott intervallumon belül , sajnos már a választék még szegényesebb , s hidegebb . Ízvilága...

A CE Plaza Hotel legnépszerűbb csomagjai

CE Plaza Hotel Siófok - Balatoni családi vakáció (1 éjtől)
Balatoni családi vakáció (1 éjtől)
42.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
06.02-09.01.
CE Plaza Hotel Siófok - Pünkösdi hosszú hétvége (min. 2 éj)
Pünkösdi hosszú hétvége
119.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től teljes panzióval
05.17-20.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2024.06.03-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
73.967 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Szieszta Sopron - Senior csomag fürdőbelépővel
Senior csomag fürdőbelépővel
2024.12.23-ig
Hotel Szieszta Sopron
89.100 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval