Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Itt is voltunk...

Hotel Szieszta SopronHotel Szieszta Sopron a térképen

Gyenge 2016. decemberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2017. január 17.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Pozitiv tapasztalatok:
telidoben jartunk itt, meleg volt. Kaptunk enni. Lehetett aludni, volt agy, lehetett zuhanyozni, volt melegviz. Mukodott a lift, volt vilagitas. Van parkolo, etterem, es lehet szaunazni is.
Negativ tapasztalatok:
- a szobahoz nem jar hajszarito, 2000ft leteti dijert lehet berelni a recepciorol. Mar ha epp van. Van viszont csoves tv, es erthetetlen modon egy vezetekes telefon is.
- a szobaban rettenetesen meleg volt, csak nyitott ajtonal lehetett aludni.
- hiaba kertem meg a szobalanyt /takaritonot, hogy tegyen a szobaba wc papirt es tusfordot, nem tett, ellenben kivitte a szemetet, es valamiert kidobta a gyerekem jatekanak a csomagolasat.
- habar tudtak, hogy egy felnott es ket gyerek a vendeg, ez nem tantoritotta el oket, hogy a szilveszteri vacsorara a nevunkre elokeszitett asztalra 3 kancso (!) bort valamint csak szensavas uditoket tegyenek.
- az arban benne levo kisvonatos varosnezesrol: a meghirdetett idoponthoz kepest termeszetesen kesett. ha en ugy vezetnek, mint az a sofor, engem kirugnanak, a gyerekeknek met kezzel kellett kapaszkodni. A vagon - vagy mi - be volt fedve egy atlatszo ponyvaval, amirol azonban a jegviragokat nem sikerult eltavolitani, ilyenforman a kilatas erosen korlatozott volt. Nem beszelve a k**** hidegrol, ugye fel oran keresztul ulni egy helyben. Valamint az utazas kozben hallhato szoveg is teljesseggel unalmas, es ertelmetlen volt.
- az etteremben a taplalek mennyisegevel igyekeztek feledtetni a minoseget, tobb-kevesebb sikerrel. Szegeny gyerekem belfertozest kapott a nyaralas soran - nem allitom, hogy itt evett olyat, lehet, hogy a teszkos pogacsa volt a ludas :)
- az un. fitnesz reszen a pezsgofurdo es a szauna - es tulajdonkeppen minden mas is - alulmeretezett, szinte mindig varni kellett mindenre, kiveve talan a medencet. Amugy is eleg retek volt az egesz. Marmint tisztasag-ugyileg.
- az egeszben az a rohej, hogy mar masodszorra voltam itt, van, aki sajat hibajabol sem tud tanulni :) Mindegy, tobbet tutira nem megyek.
Jo szorakozast!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:Átlagos
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:Átlagos
Elhelyezkedés:Kiváló

Hotel Szieszta további értékelései

2024.04.16a párjával
Átlagos
A szálloda tetszett,szép,jó helyen van,a környezet kiváló.A személyzet szintén minden igényt kielégit,az ellátás tökéletes az ételek minőségileg is és mennyiségileg is nagyon jó volt.A szoba berendezése viszont hagy némi kívánni valót.Nem éppen mai berendezés,a szekrény egy "függönyel behúzható...
2024.04.15egyedül
Kiváló
Nagyon tetszett a város, kedvesek az emberek, rengeteg a látnivaló. A szálloda csodálatos környezetben található, a személyzet kedves, az ételek bőségesek és ízletesek. A wellness nagyon kicsi a szálloda méretéhez képest. Az erkélyen jó lenne egy kis asztal, a szobában nincsenek borospoharak....
2024.04.15barátokkal
Kiváló
Csodásan éreztük magunkat, fantasztikus az elhelyezkedése, közel a belváros is és az erdő is. Nagyon kedves a személyzet, nagyon finom ételeket kaptunk. Mi még nem a felújított részen voltunk, ezért a szoba kicsit retro volt, de tiszta, kényelmes és csodálatos kilátással. A felújított rész pedig...

A Hotel Szieszta legnépszerűbb csomagjai

Hotel Szieszta Sopron - Senior csomag fürdőbelépővel (min. 3 éj)
Senior csomag fürdőbelépővel
89.100 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
2024.12.23-ig
Hotel Szieszta Sopron - Napi árak félpanzióval, fürdőbelépővel (1 éjtől)
Napi árak félpanzióval, fürdőbelépővel (1 éjtől)
33.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
2024.12.23-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2024.06.03-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
73.967 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.08.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
132.000 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval