Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Itt is voltunk...

Hotel Szieszta SopronHotel Szieszta Sopron a térképen

Gyenge 2016. decemberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2017. január 17.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Pozitiv tapasztalatok:
telidoben jartunk itt, meleg volt. Kaptunk enni. Lehetett aludni, volt agy, lehetett zuhanyozni, volt melegviz. Mukodott a lift, volt vilagitas. Van parkolo, etterem, es lehet szaunazni is.
Negativ tapasztalatok:
- a szobahoz nem jar hajszarito, 2000ft leteti dijert lehet berelni a recepciorol. Mar ha epp van. Van viszont csoves tv, es erthetetlen modon egy vezetekes telefon is.
- a szobaban rettenetesen meleg volt, csak nyitott ajtonal lehetett aludni.
- hiaba kertem meg a szobalanyt /takaritonot, hogy tegyen a szobaba wc papirt es tusfordot, nem tett, ellenben kivitte a szemetet, es valamiert kidobta a gyerekem jatekanak a csomagolasat.
- habar tudtak, hogy egy felnott es ket gyerek a vendeg, ez nem tantoritotta el oket, hogy a szilveszteri vacsorara a nevunkre elokeszitett asztalra 3 kancso (!) bort valamint csak szensavas uditoket tegyenek.
- az arban benne levo kisvonatos varosnezesrol: a meghirdetett idoponthoz kepest termeszetesen kesett. ha en ugy vezetnek, mint az a sofor, engem kirugnanak, a gyerekeknek met kezzel kellett kapaszkodni. A vagon - vagy mi - be volt fedve egy atlatszo ponyvaval, amirol azonban a jegviragokat nem sikerult eltavolitani, ilyenforman a kilatas erosen korlatozott volt. Nem beszelve a k**** hidegrol, ugye fel oran keresztul ulni egy helyben. Valamint az utazas kozben hallhato szoveg is teljesseggel unalmas, es ertelmetlen volt.
- az etteremben a taplalek mennyisegevel igyekeztek feledtetni a minoseget, tobb-kevesebb sikerrel. Szegeny gyerekem belfertozest kapott a nyaralas soran - nem allitom, hogy itt evett olyat, lehet, hogy a teszkos pogacsa volt a ludas :)
- az un. fitnesz reszen a pezsgofurdo es a szauna - es tulajdonkeppen minden mas is - alulmeretezett, szinte mindig varni kellett mindenre, kiveve talan a medencet. Amugy is eleg retek volt az egesz. Marmint tisztasag-ugyileg.
- az egeszben az a rohej, hogy mar masodszorra voltam itt, van, aki sajat hibajabol sem tud tanulni :) Mindegy, tobbet tutira nem megyek.
Jo szorakozast!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:Átlagos
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:Átlagos
Elhelyezkedés:Kiváló

Hotel Szieszta további értékelései

2024.03.17a párjával
Szörnyű
A wellness részleg:A víz hideg wellneshez képest! Az infra szauna és gőzkabin ami értékelhető! A reggeli bőséges svédasztalos a vacsorát nem értékelem! A pincér felszolgálás közben rágózik,a zakó rajtuk szét engedve a csapvizet eladják ásványvíznek! A szoba tisztasága tűrhető igaz ahogy mások...
2024.03.15a párjával
Kiváló
Nem tetszett: A félbevágott banán a reggelinél nem tetszett, nagyon meleg volt a szobában, hideg volt a wellness levegője, a kilátás az ablakból (füstölgő kémény) miatt nem volt kedvünk kiülni a teraszra. Nagyon tetszett: a személyzet készséges volt, a reggeli és vacsora finom volt, a...
2024.03.09a párjával
Átlagos
A fürdőszobában a víz nyomás nagyon gyenge. A wellnessben baleset ért, nem csak engem!!! A medencébe nem ok nélkül ülnek be oldalról az idősek, a meredek, keskeny fém lépcsőn életveszélyes ott lemenni. Sajnos nem gondoltam erre. Több helyen zuzódasok, véralá futások lettek a lábamon és a...

A Hotel Szieszta legnépszerűbb csomagjai

Hotel Szieszta Sopron - Senior csomag (min. 3 éj)
Senior csomag
89.100 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
2024.12.23-ig
Hotel Szieszta Sopron - Napi árak félpanzióval (1 éjtől)
Napi árak félpanzióval (1 éjtől)
33.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
2024.12.23-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hotel Lövér Sopron - Senior csomag örökifjaknak 2024
Senior csomag örökifjaknak 2024
2024.12.21-ig
Hotel Lövér Sopron
71.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Hotel Kapitány Sümeg - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.08.09-ig
Hotel Kapitány Sümeg
105.280 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Napfény Zalakaros - Senior ajánlat 60 év felettieknek
Senior ajánlat 60 év felettieknek
2024.06.21-ig
Hotel Napfény Zalakaros
67.894 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval