Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Zömében remek, de egyszer nagyon beégettek

A Szűcs Fogadója SzadaA Szűcs Fogadója Szada a térképen

2015. decemberben, családjával járt ittÉrtékelt: 2016. december 30.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Szada legmenőbb étterme félúton Gödöllő és Veresegyház között. Régebben nagyon sokat jártunk ide, nagyon hangulatos hely, nagyon jó ételekkel. A vadas, a serpenyőben sült báránycsülök, a bélszín, az aranygaluska - most hirtelen ezek jutnak eszembe az itt fogyasztott ételek mind kiváló volt. Összességében itt is a magyaros/házias vonal dominál.
Korábban sokat áradoztam róluk a rokonoknak, így tavaly két ünnep között ide hívtam meg nagybátyámat és családját egy kis előszilveszterre. No ekkor úgy beégettek a rokonok előtt, hogy mostanáig nem hevertem ki az "élményt".
Kezdődött ezzel, hogy szinte mindenre az volt a válasz, hogy "nincs", kicsit úgy éreztük magunkat mint Hofi viccében a román húsboltban.
Nagybátyám kifejezetten az egyébként mennyei serpenyőben tálalt báránycsülökre gyúrt, melyet korábban sokat emlegettem neki, természetesen az sem volt. Helyette a pincér sült combot kínált, az meg olyan kemény volt, hogy alig lehetett megenni. Az étlap szerint "kihagyhatatlan" aranygaluskát is ki kellett hagyni, mert persze az sem volt. Sem nagybátyám, sem én nem vagyunk egy reklamálós vendég, de a korábbiakkal rendkívül éles kontrasztban olyan szörnyű volt minden, hogy megkérdeztük: ha nincs szinte semmi az étlapról, minek nyitnak ki. A pincér közölte, hogy hát ők tulajdonképpen ma vannak nyitva utoljára, és hát ezért nincs több étel sem. Amikor azon poénkodtunk, hogy akkor biztos a szakács is nagyon siet, mert sajnos a húst nem volt ideje puhára főzni, már nem tetszett. Lehet, hogy ez egyszeri eset volt, de szerintem ezt egy étterem akkor sem engedheti meg magának, ha másnap zárva tart. Minden esetre az élmény mély nyomot hagyhatott nagybátyámékban is, mert amikor idén szintén meghívtam őket ebédelni, közölte, hogy csak akkor jönnek, ha nem oda megyünk, ahová tavaly...:) Átlagos értékelésem a korábban tapasztalt kitűnő minőség és a tavaly decemberi szörnyű élmény átlaga.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:

A Szűcs Fogadója további értékelései

2024.04.02a párjával
Kedvencem a Hagymás rostélyos. Itt remekül készítik. Hangulatos, kellemes hely udvarias személyzettel. Időben kell asztalt foglalni, mindig tele van. Máskor is jövünk!
2023.04.12barátokkal
Kiváló
A személyzet nagyon kedves. Az ételek isteni finomak és bőségesek és meglepően jó árban vannak Az étterem tiszta , rendezett. Az ételekre nem kellet sokat várni. Biztos,hogy vissza fogunk térni !
2022.08.21barátokkal
Szörnyű
Ebédre érkeztünk, a hely hétköznap lévén egyáltalán nem volt tele, és bár több pincér dolgozott szinte tudomást sem vettek a vendégről. Az italok megérkeztek, de az étel megrendelése rendkívül bonyolult feladatnak bizonyult, mert senki felénk sem nézett. Hosszú várakozás után, többszöri kulturált...
Népszerű szállások a környéken
Libra Hotel Veresegyház - Romantikus kikapcsolódás
Romantikus kikapcsolódás
2024.06.03-ig
Libra Hotel Veresegyház
92.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval