Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Csak éhenhalás szélén állóknak!

Grill Station (Auchan) SzékesfehérvárGrill Station (Auchan) Székesfehérvár a térképen

Gyenge 2017. márciusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2017. március 22.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Átutazóban, kora délután, egy kis bevásárlás előtt látogattuk meg fiammal a helyet. A három éttermet egy sötét lyukban helyezték el, a kajaszag elárasztott mindent.
Fiam örült, hogy végre ehet egy kis palacsintát, ezért választottuk ezt a helyet. Négyféle palacsinta közül lehetett választani, azonban, mint kiderült csak háromféle volt. Én rántott húst választottam. Sajnos elfogyott - jött a válasz, az egyébként kedves hölgytől. Gondolom jogosan kérdeztem meg: Miért nem veszik le a táblát? Sajnos nincs rá időnk. (WTF?) Saját véleményem szerint inkább csak lustaság, hogy másnap ne kelljen újra kirakni a táblicskut. Aztán eszébe jutott a hölgyeménynek, hogy talán a másik oldalon van még rántott hús. Szerencsém (?) volt, talált. Kaptam egy ki tudja mikor sült, melegítőben tartott szeletet. Steak krumplit kértem hozzá, és egy kis káposztával töltött piros étkezési paprikát, melyre gondolom valami szabvány szerint kézzel rá volt írva a minőségmegőrzési idő. Őszintén megmondva ez utóbbi volt az étkezés fénypontja. Természetesen műanyag evőeszközök jártak hozzá, mellyel öröm volt a "frissensültet" vágni.
Fizetéskor két meglepetés ért. Egyrészt italok nélkül, a majdnem trash foodnak mondható táplálék 2700 forint volt, másrészt, hogy nem fogadhatnak el borravalót.
Ezután indult a helyvadászat, melynek végén sikerült egy tisztítószert ki tudja mikor látott asztalhoz leülnünk és elfogyasztani lakománkat.
Kulináris érték nulla, pozitív a kedves hozzáállás.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:Gyenge

Grill Station (Auchan) további értékelései

2018.04.29gyerekekkel
Átlagos
A Székesfehérvár határában lévő bevásárlóközpontnál utazás közben álltunk meg, kifejezetten azért, hogy egy késői ebédet együnk. Az Auchan étkező szigetén mindössze 3 vendéglátó egység található: egy kínai (Szerencse Wok), a Grill Station és a My Burger. Az ételek többségét a gyerekek választása...
2016.12.16a párjával
Az Auchan ételudvar átalakítása után új formában jelent meg a Grill Station egysége. Most már a kétszintes asztalblokknál találunk ülőhelyet, de a Grill Station nem számít kiemelkedő helynek. Szárazak és kihűltek az ételek - melyeket ha megmikróztatunk, akkor még szárazabbak lesznek. Párommal...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Platán Székesfehérvár - Pihentető napok Székesfehérváron fürdőbelépővel
Pihentető napok Székesfehérváron fürdőbelépővel
2024.12.20-ig
Hotel Platán Székesfehérvár
74.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től reggelivel
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Aura Hotel Balatonfüred - Last minute ajánlat
Last minute ajánlat
2024.12.20-ig
Aura Hotel Balatonfüred
46.665 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval