Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Öt étterem egyben

Don Vito Pizzéria & Étterem VisegrádDon Vito Pizzéria & Étterem Visegrád a térképen

Kiváló 2016. szeptemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. szeptember 26.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Szeptember elején jártunk itt a kedvesemmel. Előzőleg Dunabogdányban keresgéltünk valami jó kis helyet, de a szezon végeztével (?) minden be volt zárva. Itt, Visegrádon egy másik helyet [Moderálva - a szerk.] kizártuk, mert korábban már jártunk ott, de most nem hiányzott az a talmi historizálás és túlzott hype, ami arra a helyre jellemző, bár az ételek nem rosszak. Korábbról rémlett egy étterem [Moderálva - a szerk.], amely roppant kellemes helyen van ugyan, de sajnos első kérdésünkre kiderült, hogy a grillsajt helyett csak trappista van, így az italrendelést visszavonva elhagytuk a helyszínt, gondolván, hogy csak találunk a belvárosban valami jobb helyet. Egy csárda meg egy gyanús küllemű pizzéria mellett elhaladva érkeztünk meg a Don Vitóhoz. Nagy szerencsénk volt!

Először az utcafrontra akartunk kiülni, de aztán bekukkantottunk a kockás terítős részre, és ott foglaltunk helyet. Ezután láttuk, hogy van egy belső kerthelyiség is, majd a toalett felé felfedeztük a hamisítatlan Keresztapa-hangulatot árasztó belső termet. Még eggyel beljebb, a szeparé már egészen hátborzongató (jó értelemben, maffiaszerűen kialakított) benyomást keltett, de mi megmaradtunk a bárzongorával és töméntelen egyéb kellékkel dekorált, fantasztikus hangulatú teremben. [Kissé meglep, hogy alább néhányan úgy fejezték ki fanyalgásukat a vendéglő hangulatával kapcsolatban, hogy be sem mentek, talán nem is látták ezeket a klasszikus, igényesen berendezett belső termeket?] Összességében - a kiülős részt és a kerthelyiséget is beleszámolva - öt különböző vendéglőt kapunk a hangulat tekintetében, ám ez a sokszínűség inkább előnyére válik az utcafrontról nézve szerény megjelenésű helynek.

Az étel kifogástalan, a pizzatészta klasszikus [nem is értem, valaki túl "laposnak" találja a pizzatésztát?!], a feltétek jól el voltak találva, az előételként fogyasztott pasta elsőrangú volt. A lisztre, cukorra érzékeny párom is könnyedén talált igényes, megfelelő fogást magának, amelyet kérését tökéletesen követve készítettek el.

Az egyetlen szépséghiba az volt, hogy hiába szerettem volna Sonny végzetét rendelni, a steak sajnos kifogyott, pedig ízlett volna egy jó kis angolosan elkészített bélszínszelet. A pár ezer forint, amelyet a pizzarendeléssel így megtakarítottam, kicsit enyhített a hiányérzetemen.

Amit fogyasztottunk: Penne all'arrabiata (5*), Lazac steak spenótos gnocchi helyett grillzöldséggel (5*), Pizza avanti (5*). Ár-érték arányban 5*. A hangulat verhetetlen.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló

Don Vito Pizzéria & Étterem további értékelései

2023.09.15a párjával
Férjemmel 15 éve rendszeresen látogatjuk a Don Vito Pizzériát Visegrádon. Szeretjük ezt a helyet. Nyáron ki lehet ülni az utcára, bámészkodni, télen bebújni a méretes sarok bőrülésekre. Mindig pizzát kérünk. Legutóbb is azt ettünk, magyarosat, amin most nem volt pepperoni. Kértünk hozzá egy kis...
2023.02.12a párjával
Kiváló
Hangulatos hely, jó kiszolgálás, bár egy kicsit sokat kellett várni a kajára, de megérte. Szerintem a főétel bőséges, finom. A személyzet barátságos, kedves.
2022.01.05a párjával
Gyenge
A megrendelt ételekkel teljesen elégedettek voltunk (szűzérme és tarja). A felszolgáló a rendelés felvétele után többet nem kérdezte, hogy szeretnénk e még esetleg valamit. A leveses kanál és a villa is rászáradt ételmaradékos volt. A kötelező 10%-os tip sem volt látható helyen feltüntetve, csak...
Népszerű szállások a környéken
Patak Park Hotel Visegrád - Két éjszakás ajánlat félpanzióval
Két éjszakás ajánlat félpanzióval
2025.02.01-ig
Patak Park Hotel Visegrád
63.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval