Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Épület, környezet, felszereltség, szolgáltatások 4*, de a főétkezés szerintem nem üti meg.

Thermal Hotel Visegrád VisegrádThermal Hotel Visegrád Visegrád a térképen

2016. márciusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. május 18.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Nagy várakozással készültünk visszatérni Visegrádra, a Lepence - völgybe. Még a múlt században voltunk ezen a területen, jobban mondva az elődjén, a lepencei termál strandon.
Jó volt a csillagok állása, minden összejött: kedvező ajánlat a Thermal Hotel Visegrád - tól, a márciusi nyár, szabadság.
Vasárnap, hétfő, kedd, 3 éj.
A Duna kanyar látnivalóit terveztem megnézni, összehasonlításul az „ANNO” – val.
A budai rakpartot pikk-pakk letudva, hamar az MO csomóponton találtam magam, aztán a tervezett megálló Szentendrén. Gyönyörű idő, ikonikus környezet, valódi ékszerdoboz. Tökéletes kezdése a Duna kanyari „vakációra”!
A Duna parti kanyarokat már motorral is teszteltem, de az más világ…Most volt idő az útvonalat csodálni, élvezve a Cabriózást, hol a Duna, hol a domboldal, mesés környezet.
A GPS most is tökéletesen navigált, ismerősként üdvözöltük a Thermal Hotel Visegrád épületét, hiszen képeken már láttuk. Rendezett, áttekinthető, elegendő parkoló, parkosított környezet. Ahogy leparkoltunk, előzékenyen jöttek a csomagokért az autóhoz, amit máshol eddig Magyarországon nem tapasztaltunk.
A szálloda környezete, elhelyezkedése, külső megjelenése teljesen olyan, mint várható az előzetes képek alapján, szép színek, tisztaság, gondozott park, játszótér, a padokat hiányoltuk. Mélygarázs lehetősége biztosított.
Mint illik ezen a színvonalon, működő, érzékelős forgó ajtó, hangulatos, méretes aula fotelekkel. Jó megjelenés belül is. A recepciónál a szokásos formaságok után – sajnos nem tapasztaltam még 1 szállodánál se, hogy a foglalásnál neten közölve a kötelező adatokat, elmaradhatna az „aulás bejelentő kitöltés” - előzékeny útbaigazítást kapva, indultunk a szobánkat birtokba venni. Kilátással panoráma lift a Duna kanyar irányába, ez pazar dolog lenne, de azonnal szembe tűnt itt is a természet ereje, ugyanis a Duna parti fákkal nem közölte senki, hogy ne nőjenek tovább, mert nem hogy a Duna kanyart, a Dunát is eltakarják. Itt igazolva láttam a nem dunai panorámás szoba igényemet!
A szoba tiszta, nagyméretű, modern, nem elhasznált, igényes berendezésű, harmonikus színekkel. Szekrények mennyisége bőséges, praktikus. Az ágy kényelmes, kettéosztott, közepes keménységű matraccal. A sötétítő tökéletesen ellátja feladatát, nem szeretek korán kelni a nap miatt. A szoba zajszennyezése minimális, külső /tető ventilátor, konyha, vonat, utca zaj, stb/ - belső /fürdőszoba zaj, ágynyekergés, hűtő, szomszédok, klíma ventilátor, stb/ zajterhelés minimális, klíma jól szabályozható, irányítható. Mini bár hőfoka, széf tökéletes. Tea, kávé, gyümölcs bekészítés nem volt a csomagban.
Az erkélyről távolban, a szemben lévő domboldalon szomorúan láttam a korábban szebb napokat látott, már említett lepencei termálfürdő lepukkant, elhanyagolt „romjait”.
A fürdőszoba kicsi, de praktikus, tiszta, nem hátrány, hogy a wc - n ülve nem látom magam a tükörben. /korábban volt olyan hely…/ Zuhanyzó praktikus, lefolyó, mint otthon, „nyeli” a vizet. Szellőzése tökéletes, nem párásodik. Törölközők bőségesen biztosítottak, jó minőségűek. Kis úti csomag biztosított.
A Wellness recepción nagyon előzékenyek, hölgy masszőr igényemet megértik, teljesítik, időpontválasztásban rugalmasak. Segítő tanácsot adnak, gyógytea biztosított.
Masszőr kedves, nagy tudású, igény szerint beszédes, csendes. Masszázsszoba berendezése, világítás, zene hangulatos. A Kagyló Relaxot nem próbáltam, nekem félelmetesnek tűnik a bezártság.
Medencék változatosak: hőfok, élmény elemek, külső – belső, gyermekmentes medence, minden igényt kielégít./ezért jöttünk ide, igazolva a hirdetést… Nem a fotós ügyessége miatt tűnik méretesnek a medence világ./ Napágyak kint – bent jó minőségűek, mennyisége elégséges. A Belső Pool Bár választék kínálata bőséges.
A beharangozó képeken csodálatosnak tűnő Szauna birodalom tényleg csodálatos, nagy a választék, szerencsétlenségemre a merülő medence javítás alatt. Többször is szauna szeánsszal kárpótoltak. Meglepetésre naturista szauna szeánsz is… Relax sarkot lehet találni…
Az étterem kialakítása praktikus - hangulatos, előzékeny üdvözlés, helykínálat javaslat. Szépen, jó minőségű evőeszközökkel terítve, kényelmes bútorok. A klímatizálás, mindenhol tolakodóan erős levegőfújással, hűvös. A svédasztal könnyen körbe járható, a kínálat bőségesnek tűnt első látásra, aztán jobban körbe nézve nem.
Mivel a szálloda 4*, - az eddig leírtak-tapasztaltak alapján ezt felső szinten meg is üti -, ez alapján mást vártunk az étel kínálattól. Egy szóval jellemezhető: száraz étrend. Sült, rántott, több fajta, köret is száraz, semmi szószos-öntetes, semmi pörköltes-ragus. Desszert - ami nálam nagyon fontos szempont-, sivár, íztelen süticskék - puding, felhígított gyümölcs kompót, gyenge gyümölcs kínálat. A személyzet előzékeny, svédasztal pótlása megoldott, ital kiszolgálás gyors, fizetési rend előnytelen, a belépéskor fogadó pincérnél, távozáskor kell fizetni.
Reggeli - ellentétesen a főétkezéssel – változatos, friss grill lehetőséggel. Péksütemény kínálat példás.
Program – kirándulás ajánlat a szállodánál megoldott, mivel városon kívüli a szálloda, minden elfoglaltság utazást kíván, helyi időtöltés lehetősége a folyamatos teltházas leterheltség ellenére, a wellness-en kívül minimálisan megoldott. Rendezvények, néztem, ritkák. /akkor éppen Szekszárdi bor est/
A Thermal Hotel Visegrád épülete, felszereltsége, szolgáltatások, személyzet, reggeli minősége 4*, a főétkezés /a napközbeni kirándulások miatt nálunk vacsora/, nem üti meg ezt a mértéket a más szállodákban szerzett tapasztalatok alapján.
Észrevételeimet jeleztem is a szálloda által kért Elégedettségi felmérő lapon.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:Átlagos
Elhelyezkedés:Átlagos
Fényképek (4)
Thermal Hotel Visegrád Visegrád - WellnessThermal Hotel Visegrád Visegrád - WellnessThermal Hotel Visegrád Visegrád - Szórakozás/SportThermal Hotel Visegrád Visegrád - Külső kép

Thermal Hotel Visegrád további értékelései

2024.03.24a párjával
Kiváló
Nagyon jól éreztünk magunkat, a szálloda gyönyörű helyen van, az épület berendezése, a wellness részleg is nagyon tetszetős, kényelmes. A személyzet kedves, figyelmes és előzékeny volt. Az étterem tiszta, kellemes kilátással. Nagyon finomakat ettünk, kiváló a választék. Jól éreztük magunkat,...
2024.03.19gyerekekkel
Kiváló
Olyan helyet kerestünk, ami kisebb gyerekeknek ( kisiskolás és ovis) is ideális. A Visi (mint Visegrád) Mókus játszóház nagyon bejött a gyerekeknek. A wellnessben is jól érezték magukat. Külön dicséret illeti az animátor lányokat, nagyon türelmesek voltak a gyerekekkel. Minden nap van gyerek...
2024.02.19a párjával
Először a szálloda nyitásakor, a 2000-es évek elején, gyerekként jártam itt a szüleimmel. Most már felnőttként, a párommal vagyok visszatérő vendég. Ennek a helynek 3 nagyszerű erőssége van: 1. Személyzet. Talán a brand része is, de kivétel nélkül az összes dolgozó végtelen odaadó, kedves, de...

A Thermal Hotel Visegrád legnépszerűbb csomagjai

Thermal Hotel Visegrád Visegrád - Örökifjak 62+ (min. 2 éj)
Örökifjak 62+
Kérd ajánlatunkat!
2024.12.24-ig
Thermal Hotel Visegrád Visegrád - Legjobb ár (min. 2 éj)
Legjobb ár
Kérd ajánlatunkat!
2025.01.05-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - 2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2025.01.06-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
82.460 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Kapitány Sümeg - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.08.09-ig
Hotel Kapitány Sümeg
114.880 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Eger Park - Kedvezményes ajánlat fürdőbelépővel
Kedvezményes ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.24-ig
Hotel Eger Park
81.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval