Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Szálloda minden korosztálynak!

Zenit Hotel Vendégház VonyarcvashegyZenit Hotel Vendégház Vonyarcvashegy a térképen

Kiváló 2015. augusztusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2015. augusztus 23.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A szállás elhelyezkedése a Keszthelyhez közeli Vonyarcvashegy település oldalában található, ami garantálja a csodás panorámát a Balatonra és a környékre.
A szobánk a fő épület melletti, azzal egy alagsori folyosóval összekötött épületben volt. Ami a szempontból is komfortos volt, hogy a a földszinti részen helyezkedett el az étterem.
A wellness részleg a főépület második emeletén található. A nagyobb medence vize 26C és kb 15-20 méter hosszú, ami úszásra, gyermekeknek játékra tökéletes. Mellette egy kisebb gyermekmedence van csúszdával, a mellett pedig egy 34C kisebb élménymedence. A teraszon és a medence körül pihenésre kényelmes nyugágyak találhatók. A teraszon továbbá elhelyeztek egy jakuzzit, ahonnan pazar kilátás és béke segíti elő a kikapcsolódást.
A szaunák, gőzkamrák, csobbanó egy hangulatvilágítással ellátott relaxációra alkalmas belső térbe található. A szaunába halk nyugtató zene szól. Egy külön elkülönített folyosón kezeléseket lehet igénybe venni. Mi a masszázst és a páros, romantikus fürdést vettük igénybe. Pároknak a dézsás fürdés mindenképpen ajánlott:-).
Félpanziós ellátást vettünk igénybe. Ami bőven elégséges volt. A reggeli a szokásos kontinentális reggeli. A lekvárok különös figyelmet érdemelnek. A vacsora során mindig két fajta leves, és minimum négy második fogás, süteménnyel, gyümölccsel, salátákkal, hidegtálakkal. A megszokott fogásoktól az extrákig. A borlapon legalább 100 féle bor szerepel. Mi számos fajtát kóstoltunk, de egyiknél sem volt olyan, hogy elfogyott. És ízletes volt mindegyik.
Az üzemeltetők gondoskodtak igénybe vehető programokról: 23 óráig tartó wellness szauna szeánszokkal, élőzenés vacsora, bórkóstolók legalább heti két alkalommal.
A hotel része egy bor múzeum is.
Mi ugyan kettesben érkeztünk, de megfigyelésünk szerint a hotel ideális pihenés gyermekes családok részére is. Nekik külső és belső játszóterek, homokozó, fa játékok, lego, gyermek szék, kiságy áll a rendelkezésre, és az ott tartózkodó apróságok minden kétséget kizáróan élvezték azokat.
Több felé jártunk már, de volt az első hely, ahol a párom azt mondta, hogy ide még biztosan visszatérünk.
Minden korosztály megtalálhatja itt a számára megfelelő kikapcsolódást, pihenést.
Pozitívum még a belső ingyenes parkolás, a maximálisan figyelmes és segítőkész személyzet (aki megfigyelések szerint gond nélkül kommunikál magyar nyelvet nem beszélő vendégekkel is), a két épületrész szabad és zárt összeköttetése, a parkosított gondozott, virágos udvar, a tiszta és rendezett szoba.
Köszönjük azt a pár pihentető napot, amit itt tölthettünk!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló
Fényképek (3)
Zenit Hotel Vendégház Vonyarcvashegy - KörnyékZenit Hotel Vendégház Vonyarcvashegy - Medence/kertZenit Hotel Vendégház Vonyarcvashegy - Külső kép

Zenit Hotel Vendégház további értékelései

2022.03.24családjával
8szor szálltunk már meg ebben a vendégházban. Ugyan azokat a szolgáltatásokat lehet igénybe venni,mint a szálloda vendégeinek,de kedvezőbb áron.
2019.07.16a párjával
Kiváló
Télen voltunk itt.Extrém dolog volt, mert csak mi voltunk a szállodában.Ennek voltak előnyei(étkezés) és hátrányai (hangulat). Most főidényben visszalátogattunk ,igaz csak a vendégházba. Így az étterem volt közel hozzánk,viszont a wellness meglehetősen távol. Maga a vendégház szobája...
2017.12.11a párjával
Az egész hétvége csodálatosan jól sikerült.A szauna szeánsz nagyon tetszett mind a két napon.Zsolt rugalmasságát itt is szeretném meg köszönni.A szeánszot egy órával elöbb elkezdeni, hogy a Bock vacsora vendégek is részt tudjunk venni rajta. Ami egy kicsit nekem sok volt a vendegháztól nagyon...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Zenit Hotel Balaton Vonyarcvashegy - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2025.01.02-ig
Zenit Hotel Balaton Vonyarcvashegy
39.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk - Kikapcsolódás nyugdíjas kedvezménnyel
Kikapcsolódás nyugdíjas kedvezménnyel
2024.06.14-ig
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk
60.680 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2024.06.03-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval