2,5 héten át a legjobb budapesti és vidéki éttermek által összeállított menüsorokat kóstolhatjátok kedvezményes, fix áron. Az Országos Étterem Héthez idén 14 Michelin-ajánlásos étteremben is csatlakozott. Megéri tehát ebben az időszakban asztalt foglalni a bakancslistánkon szereplő rangos éttermekbe, hiszen kedvező áron próbálhtajátok ki a kínálaton szereplő háromfogásos menüsorokat. Az éttermek három kategóriába sorolódnak: a "Top" jelölésű éttermek fix 6.900 forint értékben, a "Prémium" kategóriás helyek fix 8.900 forintért, az "Exkluzív" csoportba tartozók pedig fix 10.900 forintért kínálják fogásaikat, az árak pedig a szervízdíjat is tartalmazzák. Aki még nagyobb gasztronómiai élményre vágyik, felár ellenében egy szélesebb kínálatból választhat.
Az éttermek és fogások között biztosan mindenki megtalálja a számára legkedvezőbbet, hiszen különböző hús-, és halételek mellett vegetáriánus étrendűek és ételérzékenységgel rendelkezők számára is készülnek a konyhákon, azonban érdemes előre tájékozódni a fogásokról.
Országos Étterem Hét egyik résztvevője, az egri Macok Bisztró
A Michelin-ajánlással rendelkező hazai éttermek közül részt vesz például A Konyhám Stúdió 365 (Fonyód), a Costes Downtown, Cut & Barrel Salumeria – Vineria, a Felix Kitchen & Bar, a Hoppá Bistro, Kistücsök Étterem - Food & Room**** (Balatonszemes), a Macok Bisztró (Eger), a MÁK étterem, a MoszkvaTéЯ bisztró, a Spago by Wolfgang Puck, a Szaletly Vendéglő és Kert, az UMO Restaurant és a ZIP′s gastro & bar (Miskolc) is.
Az Országos Étterem Hét eseményen részt vevő éttermek listáját itt találjátok.
Az asztalfoglalás február 26-án indul, ezen az oldalon érhető el>>