Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Egyedülálló hangulat, őszköszöntő dallamok: Téged is vár a Balaton Piknik!

2022.08.18 | 5 perc

A fesztiválokat alapvetően a nyár forró hónapjaihoz társítjuk, azonban van egy jó hírünk: idén szeptemberben is folytatódnak a zenei élmények! A MOL szervezésében szeptember 09-én és 10-én újra átélhetjük az egyedülálló hangulatot a Balaton Pikniken.

Siófoki szállásajánlatok>>

 

Múlt és jelen

Az első Balaton Pikniket 2018-ban tartották meg, méghozzá a balatonboglári Gömbkilátó mögötti területen. Ezek után a járvány két éves időszakában egyszer tudta újra megnyitni kapuit a Piknik. Ekkor a nosztalgikus hangulatú balatonvilágosi  Club Aliga biztosította a helyszínt, az egykori pártüdülő vadregényes helyszínén. Idén, 2022-ben ismét új környezetben élvezhetjük a jobbnál jobb programokat a Balaton közelében: egészen pontosan a joggal népszerű siófoki  Plázson

Szeptember 09-én és 10-én vár a Balaton Piknik! / Kép: balatonpiknik.huSzeptember 09-én és 10-én vár a Balaton Piknik! / Kép: balatonpiknik.hu

 

Zenei felhozatal

A Balaton Piknik történetében, korábbi zenei felhozatalában sok izgalmas produkciót találunk elsősorban a lágyabb, érzelmesebb, finomabb elektronikus zenei műfajok, a tech house, minimal, az electro-pop, a deep house és a downtempo világából. Idén olyan hazai közönségkedvencekkel találkozhatunk, mint a Gus Gus élő produkció, a Polo & Pan, Acid Arab, vagy a Magyarországon első alkalommal fellépő Vintage Culture. A fiatal ausztrál deep house Dj, Sonny Fodera szintén most debütál a hazai partiszíntéren, csakúgy, mint az ifjú John Summit.

Természetesen a hazai elektronikus zene élet is szereplői sem marahatnak le a fellépők sorából, csak hogy pár nevet mondjuk: Peter Makto, Metha, Gregory S, Secret Factory ésPoli  is mindent megtesz majd azért, hogy méltóképpen induljon az ősz. A főszerep nem meglepő módon a nagyszínpadé lesz a délutáni óráktól kezdve egészen késő estig. 23:00 órától a színpad előtti homokos nézőtér 90 fokos fordulattal tánctérré változik, ahol a szabad ég alatt élvezhetjük az AfterParty-t.

Szeptember 09-én és 10-én vár a Balaton Piknik! / Kép: balatonpiknik.huSzeptember 09-én és 10-én vár a Balaton Piknik! / Kép: balatonpiknik.hu

 

VIP élmények

A fesztiválra idén többfajta VIP jegyet bocsátanak ki a szervezők. A normál VIP jegyekkel egy teraszról nézhetjük végig a színpadi produkciókat, miközben (vagy miután) lazulhatunk a kényelmes boxokban, kanapékon, akár a naplementében gyönyörködve. Ráadásul külön bárok, koktélpultok, mosdók gondoskodnak a VIP vendégek kényelméről. A POOL ACCESS VIP jegyeket váltók 17:00 helyett már 12:00 órától részt vehetnek a Pikniken, egy medencés warm up partiban, ahol hazai dj-k gondoskodnak a hangulatról. Ez a jegytípus olyan extrákat is magába foglal, mint a reggeli jóga vagy a gasztro worshopok sora.

Szeptember 09-én és 10-én vár a Balaton Piknik! / Kép: balatonpiknik.huSzeptember 09-én és 10-én vár a Balaton Piknik! / Kép: balatonpiknik.hu

 

További programok

A zenei felhozatalon túl további kiegészítő programok gondoskodnak a klasszikus piknik hangulatról. A MOL Lounge – Gasztronómiai workshopokon a klasszikus  ínyenc falatok neves séfek és italos cégek márkanagyköveteinek részvételével egészül ki. Mindemellett különféle vízi játékok és sportprogramok, sup kölcsönzés valamint napindító és napközbeni jógaórák is várják a piknikezőket. A Plázs maga is ünnepi díszbe öltözik majd különféle dekorációs elemekkel,  úgyhogy semmi sem állhat a piknik élmény és hangulat útjába. Ne maradj le, éld át te is 2022. szeptember 9-én és 10-én Siófokon!

 

Jegyárak

A napijegyek már 9.900 forinttól elérhetőek, a 2 napos bérlet 15.990, a VIP jegyek 14.900, a POOL access VIP jegyek pedig már 17.900 forintos áron megvásárolhatóak.

Siófoki szállásajánlatok>>

Szeptember 09-én és 10-én vár a Balaton Piknik! / Kép: balatonpiknik.huSzeptember 09-én és 10-én vár a Balaton Piknik! / Kép: balatonpiknik.hu

 

 

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Siófok ezer arca - látnivalók, programok a Balaton egyik legnépszerűbb városában
Hatalmas éjszakai élet jellemzi nyáron, de ennél sokkal többet is ajánl a város. A strandokon, az óriáskerékén és az ikonikus víztornyon túl is sok látnivalót és érdekességet tartogat. Megmutatjuk, miket nem érdemes kihagyni, ha Siófokon jártok!

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Balatonfüreden járunk, a sétánytól 500 méterre felfelé a domboldalon. Rekkenő hőség van, még a teraszokon is alig lehet megmaradni a több mint negyven fokban, így óriási szerencse, hogy a Mór 24 egy félszuterén pincehelyiség, és még a légkondicionáló is remekül működik.
Magyar Hollywood, Budapest szőlőskertje, menő gasztrofalu. Ezek a becenevek mind jól illenek az élményekben és látnivalókban gazdag Etyekre. Kísérjetek el minket erre a csodálatos belföldi utazásra, ahol filmbe illő kalandok, szemet gyönyörködtető látnivalók, pompás pincesorok, nívós éttermek és pörgős fesztiválok vesznek körül titeket!
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
Balatoni családbarát wellness szállodák, amiket a gyerekek is imádni fognak!
2022.03.11 | 11 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
A Balaton partja telis-tele van családbarát wellness szállodákkal, ahol a gyerekekre is kiemelt figyelmet fordítanak. Akár totyogó apróságokkal, akár kamaszokkal tervezitek a pihenést, garantáltan találtok olyan hotelt, amely minden igényeteket kielégíti. Ebben a cikkben olyan balatoni családbarát wellness szállodákat mutatunk, amiket a gyerekek is imádni fognak!
Ismerd meg a Káli-medence legszebb látnivalóit!
A Zánka és Ábrahámhegy között elterülő csodás panorámás tájat számtalan bűbájos település, rom, kilátó tarkítja, melyeket végig járva nem csak a térség szépségében gyönyörködhetünk, de megtapasztalhatjuk a természet érintetlenségét, felfedezhetjük a történelem nyomait, de mindezek mellett élvezhetjük a Káli-medence marasztaló vendégszeretetét is.
Gluténmentes pihenés - 7 belföldi szálloda gluténmentes étrenddel
2022.04.27 | 14 perc | Szállások | Gasztronómia | Utazási tippek
A különböző ételallergiákkal és intoleranciákkal élők számára hatalmas kihívást jelenhet a szállodai étkezés. Szerencsére azonban ezt egyre több hotel felismeri és mindent megtesz annak érdekében, hogy vendégeik fesztelenül pihenhessenek. Cikkünkben 7 olyan szállást is bemutatunk, ahol bátran fordulhatnak az étkezéssel kapcsolatos kéréseikkel és kérdéseikkel a konyhához.
Utazási tippek és szállásajánlatok húsvétra és a tavaszi szünetre
Az idei húsvét lezárja a márciust és elkezdni az áprilist: a négynapos hosszú hétvége alatt még emlékezetesebbé tehetjük az ünnepet, ha valamelyik hazai wellnesshotelben foglalunk szállást. Olyan vidéki szállodákat gyűjtöttünk össze, ahol a felnőtteknek sem kell lemondaniuk a pihenésről, és a gyerekek számára is változatos programokkal készülnek.
Tavaszi kirándulásra termett városok - szállásajánlóval
A napfényes tavaszi időben nincs is jobb egy szuper kirándulásnál. Ajánló cikkünkben olyan településekről olvashattok, ahol a wellness pihenés mellett számtalan érdekes látnivaló, izgalmas programok és meseszép környezet vár rátok. Így hát elő a bőröndökkel és kezdjetek csomagolni!