Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Elstartolt a strandszezon: a korán érkezett nyár megnyitotta a Harkányi Strand kapuit

2022.05.17 | 4 perc

Magyarország mediterrán vidékén elsőként a Harkányi Fürdő indította el a strandszezont. Idén nyáron a Gyógyfürdő és Vízivilág részleg új élményelemekkel és attrakciókkal várja a gyerekkel érkező családokat, és már a rossz idő sem lehet kizáró ok, hogy az egész család fürdőprogramot szervezzen.

Megnyitott a harkányi Strand - fotó: harkanyfurdo.hu Megnyitott a harkányi Strand - fotó: harkanyfurdo.hu

 

Élmények az egész családnak

A Harkányi Strand medencéi közül elsőként Magyarország legnagyobb feszített víztükrű medencéjének (Lepke medence) melegebb része, és az úszómedence nyílt meg május 13-án, pénteken.
Június közepéig fokozatosan az összes medence, illetve a 7 pályás csúszdapark is a strandolók rendelkezésére fog állni. Újdonság a korábbi évekhez képest, hogy már nyitástól kezdve 10:00-20:00 óráig lesz lehetőség a fürdőzésre a Strandon is.

A Vízivilág-részleg minden időben tartalmas időtöltést kínál a gyermekes családok számára is. Gyógyfürdő és Vízivilág jegyekkel az egész fürdőkomplexum látogatható, míg Strand jegyekkel a Strandfürdő területe látogatható. A gyermekek 6 éves korig ingyen látogathatják a teljes fürdő komplexumot.

Megnyitott a harkányi Strand - fotó: harkanyfurdo.hu Megnyitott a harkányi Strand - fotó: harkanyfurdo.hu

 

 

Természetesen azokat sem érheti csalódás, akik pihenni és gyógyulni érkeznek Harkányba.

A gyógymedencék és a klasszikus gyógykezelések mellett továbbra is többféle wellness és spa szolgáltatás áll a testi-lelki feltöltődésre vágyó vendégek rendelkezésére.

Megnyitott a harkányi StrandMegnyitott a harkányi Strand

 

 

Programok Harkányban

Egész nyáron változatos programokat nyújt Harkány, többek között Szabadtéri Mozik, Zenés Éjszakai Fürdők kerülnek megrendezésre, Zenei Estek és Kézműves Piac teszik hangulatossá a nyarat az idelátogatók számára! Fellépnek többek közt Opitz Barbi, Alee, LilG.

Május 29-én vasárnap a gyermekek kerülnek a fókuszba! Gyermek napi rendezvényen játékos programkavalkáddal állunk a gyermekek és kísérőik rendelkezésére!

A bulirajongók az idei évben sem hagyhatják ki a naptárjukból a július 15-17. között megrendezésre kerülő XXVII. Harkányi Fürdőfesztivált. Az idei évben is neves fellépők fogják szórakoztatni a közönséget: Horváth Tamás, Kasza Tibi, Carson Coma, PIXA.

A nyarat pedig a közkedvelt XXVII. Harkányi Szüreti Fesztivállal fogja zárni Harkány augusztus 26-28-án, a fellépők közül néhány: Boban Markovic Orkestar, Alma Együttes, Apostol, Demjén Ferenc.

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
A Dél-Dunántúl egyik legnépszerűbb része – Harkány és környéke látnivalók
Harkány minden kétséget kizáróan gyógy- és strandfürdőjéről híres, amely egyben a Dél-Dunántúl legismertebb fürdője is. A fürdőn túl azért van még pár látnivaló, amit érdemes lehet megtekintenetek, ezeket vesszük most górcső alá. Tartsatok velünk!

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Az apátságok különleges és utánozhatatlan atmoszférával bírnak. Ezeréves falaik között járva betekintést nyerhetünk a szerzetesközösségek életébe és megismerhetjük ezeknek a gyönyörű épületeknek a történetét. Azonban érdemes időt szentelni a környező arborétumokra, túraútvonalakra is, hiszen a páratlanul zöldellő környezetben könnyen átadhatjuk magunkat a természet kínálta nyugalomnak.
Egyszer volt, hol nem volt, élt egyszer egy apró faluban, a Bükk lábánál egy Tátrai Vanda nevű alkotó- fejlesztő metamorphoses meseterapeuta. Egy édesanya, aki kislánya betegágya mellett lelt rá a fantáziadús történetek gyógyító erejére, amit másokkal is meg akart osztani. Így jöttek létre több mint 10 évvel ezelőtt Magyarország első Meseútjai, ahol jóval többet kapnak egyszerű természetjárásnál a lelkes kalandorok. Ez az utazás ugyanis másokhoz és önmagunkhoz is elvezet.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában
2022.12.02 | 7 perc | Szállások | Wellness
Mindannyiunknak jár egy kis kényeztetés néhanapján, és van, hogy erre leginkább a négy fal között vágyunk. Ezért összegyűjtöttünk nektek 10 olyan szálláshelyet, ahol lehetőségetek van olyan szoba foglalására, amiben privát jakuzzi is rendelkezésetekre áll.
10 lenyűgöző kirándulóhely Budapest környékén egynapos kiruccanáshoz
Türkizkék bányató, elbűvölő vízesés, tündéri vízimalom, valamint évmilliókról mesélő barlangok, sziklák és szurdokvölgyek felé vettük az utunkat, hogy csokorba szedjük nektek a legjobb Budapest környéki kirándulóhelyeket, melyek felkereséséhez egyetlen nap is elegendő.
19 termálfürdő Magyarországon, ahol télen, hóesésben is fürdőzhetünk a szabad ég alatt a kültéri meleg vizes medencében
Különleges hangulata van télen, zimankóban és hóesésben fürdőzni a kültéri termálmedencében. Bemutatunk 19 olyan gyógy- és termálfürdőt Magyarországon, ahol ezt megtehetitek.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.