Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Idén négynapos programsorozattal vár a KeszthelyFest

2023.02.07 | 5 perc

A szervezők a KeszthelyFest idei programjait úgy állították össze, hogy a látogatók évről évre visszavágyjanak majd Keszthelyre, és nem csupán a KeszthelyFest idejére. A koncertek és sztárfellépők mellett idén újdonságként jelen lesz a fesztiválon az irodalom, a humor, a történelem, valamint a különleges gasztronómia is.

Szállásajánlatok Keszthelyen>>

 

A humor, az irodalom, a gyermekkoncert, a történelem, a popzene, a világzene csak látszólag térnek el egymástól, de ha jobban belegondolunk, néhány dologban megegyeznek: a szórakoztatás, a tanítás és az élményszerzés.

 

KeszthelyFest 2023. – LégyOTT!

Időpont: 2023. július 6-9.

2023-ban a fesztivál partner rendezvénye a Viviera Beach lesz

Az eseményen belül a fiatalokra külön gondolnak. A Vivera Beach önálló, Fő téri színpadára érkezik többek közt K. Kevin, Dr. Brs és Krisz Rudi, és persze lesznek további meglepetés előadók is. A Viviera Beach Balaton-parti külsős helyszínén szombaton Bagossy Brothers Company koncert és Lights!Off fesztivál várja a bulizni vágyókat. A nagy koncerteket T. Danny nyitja meg. Csík zenekar Presser Gáborral, Első emelet és R-go - ők adják a 2023-as fesztivál további nagy koncertjeit.

KeszthelyFest 2023.KeszthelyFest 2023.

 

Programok a család minden tagjának

A gyerekek szórakoztatására is nagy hangsúlyt fektetnek a szervezők. Fellép Farkasházi Réka és a Tintanyúl, valamint az Iszkiri zenekar is, de kipróbálhatják a sziklamászást vagy az arcfestést is.
A képzőművészet helyi képviselői festményeken örökítik meg a KeszthelyFest programjainak pillanatait a helyszínen. Ebből egy mini tárlatot állítanak ki a szervezők, ami a fesztivál után a Balaton színházban tekinthető majd meg.
Az egészségtudatosság jegyében a családokat mentes főzősarok is várja, ahol Herczeg T. Andreával és Vágó Piros rádiós műsorvezetővel közösen készíthetnek a fesztiválozók egészséges, mentes, de ízekben gazdag ételeket.

KeszthelyFest 2023 / Fotó: Sallai GáborKeszthelyFest 2023 / Fotó: Sallai Gábor

 

 

 

Újdonságok a KeszthelyFest programjában

A KeszthelyFest programjában idén először lesz jelen az irodalom, helyszíne pedig a Fő téren található Klassz Kultbisztró lesz. Pódiumbeszélgetésen találkozhatnak a résztvevők Bán János író-műsorvezetővel, az M5 csatorna igazgatójával, és Piroch Gábor világhírű kaszkadőr-íróval. A Klassz Kultbisztró történelmi és irodalmi, zenei kocsma kvízt is játszhatnak majd a fesztiválozók.

Szintén újdonság, hogy Schiffer Miklós nemzetközileg ismert divat- és stílustanácsadó elkalauzolja a látogatókat a divat világába is. Elmeséli majd az érdeklődőknek, hogy hol is helyezkedik el hazánk a divat palettáján, sőt, híres hazai tervezők divatbemutatóján is szemezgethetnek a gyönyörű ruhák közt.

Szállásajánlatok Keszthelyen>>

KeszthelyFest több helyszínen

Kiemelt helyszín a Festetics-kastély, de teljesen új helyszín a Klassz Kultbisztró és két helyszínnel a Vivera Beach, illetve a LOKÁL PONT is.

A nagykoncertek után önálló dj-szettekkel szórakoztat majd Erős és Spigiboy és Hamvai PG, napközben pedig jól ismert helyi dj-k, például Dorián, Sza-sza, Ipa szolgáltatják a zenei aláfestést a LOKÁL PONT helyszínen.

Könnyűzenei koncertekkel vár az idén négynapos rendezvény / Fotó: KeszthelyFest 2023 Könnyűzenei koncertekkel vár az idén négynapos rendezvény / Fotó: KeszthelyFest 2023

 

Gasztronómia

A kulniáris élményekről a helyi borászok, éttermesek gondoskodnak, de itt is készülnek újdonsággal a szervezők, hiszen a már megszokott ízek mellett az ételallergiásokra is gondoltak, így a kitelepülő gasztro kínálatban glutén- és laktózmentes falatokat is találnak az arra érzékenyek.

A KeszthelyFest 2023 a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa projekt részeként jelentős pályázati támogatással valósul meg.

 

KeszthelyFest 2023 – LégyOtt!

Szállásajánlatok Keszthelyen>>

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Télen felértékelődnek azon helyek, ahol fedett helyen és melegben tudunk kikapcsolódni. Bizonyára senkit nem kell meggyőzni arról, hogy miért jó választás erre egy élményfürdő. Összegyűjtöttünk 9 olyan fürdőt, ahol a pihenés mozgalmas, de egyben pihentető minden korosztály számára.
Új szolgáltatással bővül a gyulai vár kínálata: a jegypénztár emeleti helyiségébe költözik az Almásy-kastély egyik szabadulószobája. A Turbánosok csapdájában elnevezésű játéknak eddig a kastély Török tornya adott helyet.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
Ismerd meg a Káli-medence legszebb látnivalóit!
A Zánka és Ábrahámhegy között elterülő csodás panorámás tájat számtalan bűbájos település, rom, kilátó tarkítja, melyeket végig járva nem csak a térség szépségében gyönyörködhetünk, de megtapasztalhatjuk a természet érintetlenségét, felfedezhetjük a történelem nyomait, de mindezek mellett élvezhetjük a Káli-medence marasztaló vendégszeretetét is.
Balatoni családbarát wellness szállodák, amiket a gyerekek is imádni fognak!
2022.03.11 | 11 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
A Balaton partja telis-tele van családbarát wellness szállodákkal, ahol a gyerekekre is kiemelt figyelmet fordítanak. Akár totyogó apróságokkal, akár kamaszokkal tervezitek a pihenést, garantáltan találtok olyan hotelt, amely minden igényeteket kielégíti. Ebben a cikkben olyan balatoni családbarát wellness szállodákat mutatunk, amiket a gyerekek is imádni fognak!
Balatonfüredi bakancslista 8 bámulatos látnivalóval
Az elmúlt hetekben több cikk is született Balatonfüredről a görög falu bontása kapcsán: az egykori bulinegyed teljes felszámolása, és az azt megelőző kudarc és elhagyatottság járta be a sajtót. Ám az, hogy a görög falu végül nem lett hosszú távú sikertörténet, még egyáltalán nem kell, hogy elkedvetlenítsen a következő füredi kiruccanásod megtervezésétől, sőt. Ehhez gyűjtöttünk most egy inspiráló listát. Böngéssz belőle kedvedre!
Gluténmentes pihenés - 7 belföldi szálloda gluténmentes étrenddel
2022.04.27 | 14 perc | Szállások | Gasztronómia | Utazási tippek
A különböző ételallergiákkal és intoleranciákkal élők számára hatalmas kihívást jelenhet a szállodai étkezés. Szerencsére azonban ezt egyre több hotel felismeri és mindent megtesz annak érdekében, hogy vendégeik fesztelenül pihenhessenek. Cikkünkben 7 olyan szállást is bemutatunk, ahol bátran fordulhatnak az étkezéssel kapcsolatos kéréseikkel és kérdéseikkel a konyhához.
A 20 legjobb szálláshely a Balaton északi partján
2022.08.15 | 13 perc | Szállások | Utazási tippek
Fantasztikus szálláshelyek várják a Balaton és az északi part szerelmeseit. Míg valaki számára a kilátás vagy a wellness szolgáltatások, addig másnak az aktív kikapcsolódási lehetőségek élveznek prioritást. Összeállításunkban változatos szálláshelyeket hoztunk nektek, hogy mindenki megtalálhassa a számára legmegfelelőbbet.